TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
23.11.22 23:28

Skoro mne „tesi“, ze jsem se konecne tady mohla zapojit do diskuzi o spancich. Tak jsem si sla pred 20min lehnout a vzapeti se mala probudila. Vypada jak ja po prvni opici. Dostala flasku a vypada fit, ja jsem na umreni, nevyspala. Myslim, ze to bude dneska jizda. :? :zed:

• načítám...
472
23.11.22 23:34

@TerezkaSt buď ráda že ji je líp. Alespoň nebude tolik vysílená. A chvilku možná bude vzhůru a pak usne. Myslím že se prospite obě až do rána.

• načítám...
7611
23.11.22 23:38

@TerezkaSt já jsem si to myslela. Ona teď bude tak hodinku a půl vzhůru bych tipovala a pak odpadne.

• načítám...
1738
24.11.22 07:35

Tak tu story jeste dokoncim, ted jsme vstaly. No v noci ona samozrejme zacla rejdit a ja to nedavala, tak sjem upadla do takoveho polospanku. Po nejake dobe mne mala lehta na krku, tak ji jakoze vracim rucicku a pak koukam ona je metr a pul ode mne? Sla jsem rozsvitit velky svetlo a to dite si hraje n gauci s mysi. 8o Myslela jsem, ze mne omyjou. My bydlime vprizemi baraku a ja ty balkonovy dvere casto oteviram, ale mys to jsem myslela, ze mne trefi. 8o Doufam, ze tu ty dny ted dosmrkame a bude dobre.

• načítám...
173
24.11.22 09:39

@TerezkaSt no tak to by mě trefil šlak :zed:

• načítám...
3555
24.11.22 11:03

@TerezkaSt tak to je taky dobrý. Mě to Teda nevadí, myši, pavouci atd. Ale jako že nevím, jak bych reagovala, kdyby si s ní hrál malej :mrgreen:
Jinak u nás začaly zase zuby, takže malej spí už 2 noci k prdu, ale pořád se to dá. Noesnjde zítra na operaci, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Naložit prcka, kočár a psa. Počkat než zabere injekce, nákup a pak pro něj jet. Do toho stále nemám. Břicho cítím ve vlnách, začínám být fakt unavená, včera se mi zvedl žaludek z oběda, to jsem nedala a udělala si test a je tam malinkaty náznak na ducha 8o mám čirý místy bílý výtok. Žádné špinění nic, vůbec nic. Ještě počkám do příštího týdne a kdyžtak si sjedu k dr, ať na mě koukne. A kdyby jo, tak bude mít malej sourozence. Sice to nemáme mezi s sebou s chlapem růžové, ale když tak koukám kolem sebe, jaké s tím jsou problémy :nevim: my měli nechráněny sex 4 za den ale kdo ví, kolik tam toho ti chlapi mají :nevim:

• načítám...
6695
24.11.22 11:27

@MILINKA35 a kolik dni mas zpoždění? Tak raději zavolej na gyndu, když už je to déle jak týden, měla by tam byt výrazná čárka :nevim: my máme nechráněný sex porad, ale ja to nemám a dáváme si pozor :D, ale příznaky by odpovídaly těhotenství..kamarádky taky mají kolem mě hodně problému a to jsou ve stejném věku..ale vztah dítě nezachrání ani jedno a ani dvě děti..tak snad to zítra zvládneš :kytka: @TerezkaSt mys to bych měla infarkt :mrgreen: ty mas taky vždycky dobrý story :D

• načítám...
5617
24.11.22 13:55

Tak u nás už je taky jeden spánek. :P
Jinak u nás už říká máma, tátá, bába, děde, bála(kočka),nejde…jak dělá auto-brrrrm, jak dělá pejsek -haf a podobně. Ale mě teda děti vždy mluvily brzo a pusu nezavřou ani v noci :mrgreen:

• načítám...
7611
24.11.22 14:24

Nám Hugo teď furt kňourá nebo brečí, fakt je to děs. Ráno vstával v 6:30 a dopoledne už v kočárku neusnul. Znovu jsem ho vzala s kočárkem ven ve 13 a to už usnul, ale ve 14 se probudil s silenym hysterakem a já nevěděla, jak ho už utisit, tak jsem na nej vzala zavinovacku a zabralo to a zase usnul. Zlatá zavinovacka - ta mě zachrání vzdycky, když je nejhůř 🙈

• načítám...
3555
24.11.22 14:24

@Petrussee mám 13 dní. Příští týden jdu k dr, volala jsem si tam. Pro klid duše :D
@Ráďa 25 malej taky říká, obdobně jak Anička a teď se mu dost mění slabiky, má svůj slovník :mrgreen: je skvělej, jak k něčemu dojde a začne povídat, sám od sebe. Ale taky umí být i půl dne potichu ✊ že to i ocením. Hlavně už ví, kde má pinďu, bříško a palce od noh. Ale pinďa u něj vede, když se mu řekne, kde ho má :mrgreen:

Já si volala pro jistotu na veterinu, jak je to po probuzení z narkozy, ještě že tak. Jeli by jsme tam zbytečně, tak v pondělí.

• načítám...
3555
24.11.22 14:27

@kambalaka zavinovačka je super věc. Já ji mám v postýlce od narození, on se sní strašně rád mazlí a tuli se k ní v noci. A o tom spánku, myslím, že malej pomalu asi taky přechází. Teď si mi po druhé v tomto týdnu stalo, že usne kolem 11 a spí skoro do 13 h nebo déle a pak už nic. Až do večera. Ale teď to v noci stojí zase za prd :mrgreen:

• načítám...
1738
24.11.22 20:07

Dneska ma princezna Emilie z Vlci hory svuj prvni svatecek. :kytka: Tak jsem vytahla to 3v1 choditko/kocarek/prives, protoze si pred sebou tlaci pejskuv stolecek. Prej zatim takhle dobry. :nevim: :P

• načítám...
472
24.11.22 21:00

@TerezkaSt vše nejlepší Emmi :kytka:

• načítám...
1115
24.11.22 22:49

@TerezkaSt přejeme prďolce všechno nejlepší k svátku :srdce:

My dnes měli noc jakou neznám. Myslím, že zuby. Včera normálně usla, v 11 večer se probudila pláčem, celá pročůraná. Tak jsme převlíkli, povlíkli čistý prostěradlo a Ella zase pláč. Tak jsme si jí pak vzali k sobě a to dělala kravinky, vůbec nespala. Tak mě ve 2 ráno trklo jestli nemá hlad, udělala jsem mlíko a to vypila a za necelou půl hoďku usla. V půl 5 opět řev, nemohli jsme najít dudlík. Nakonec jsme ho našli, Ell usla a ve třičtvrtě na 8 vstávačka 😅 ráno bylo pro mě krušný, jak na to nejsem zvyklá, ale pak celkem dobrý 😅a dnes tedy byla protivná a ruce pořád v puse, tak snad něco vyroste :lol:

• načítám...
3555
25.11.22 05:41

@Nikča2020 tohle máme teď taky. U nás v posteli usne, spí i do půl 9. Včera byl víc uknourany.

Tak jsem si udělala další test a začíná to silit. nemuzu spát, jak mi je zle od žaludku. Včera jsem viděla sotva a dnes byl vidět už pěkně. Ryska to určitě není. Mám spíš termín, pokud to dopadne, 17.11.coz by tomu asi odpovídalo… MS nikde… Myslím, že se mi i protáhl cyklus.. No uvidíme, za týden k dr. Ještě zkusím nějaký test

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100