Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Skoro mne „tesi“, ze jsem se konecne tady mohla zapojit do diskuzi o spancich. Tak jsem si sla pred 20min lehnout a vzapeti se mala probudila. Vypada jak ja po prvni opici. Dostala flasku a vypada fit, ja jsem na umreni, nevyspala. Myslim, ze to bude dneska jizda.
![]()
@TerezkaSt buď ráda že ji je líp. Alespoň nebude tolik vysílená. A chvilku možná bude vzhůru a pak usne. Myslím že se prospite obě až do rána.
@TerezkaSt já jsem si to myslela. Ona teď bude tak hodinku a půl vzhůru bych tipovala a pak odpadne.
Tak tu story jeste dokoncim, ted jsme vstaly. No v noci ona samozrejme zacla rejdit a ja to nedavala, tak sjem upadla do takoveho polospanku. Po nejake dobe mne mala lehta na krku, tak ji jakoze vracim rucicku a pak koukam ona je metr a pul ode mne? Sla jsem rozsvitit velky svetlo a to dite si hraje n gauci s mysi.
Myslela jsem, ze mne omyjou. My bydlime vprizemi baraku a ja ty balkonovy dvere casto oteviram, ale mys to jsem myslela, ze mne trefi.
Doufam, ze tu ty dny ted dosmrkame a bude dobre.
@TerezkaSt tak to je taky dobrý. Mě to Teda nevadí, myši, pavouci atd. Ale jako že nevím, jak bych reagovala, kdyby si s ní hrál malej ![]()
Jinak u nás začaly zase zuby, takže malej spí už 2 noci k prdu, ale pořád se to dá. Noesnjde zítra na operaci, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Naložit prcka, kočár a psa. Počkat než zabere injekce, nákup a pak pro něj jet. Do toho stále nemám. Břicho cítím ve vlnách, začínám být fakt unavená, včera se mi zvedl žaludek z oběda, to jsem nedala a udělala si test a je tam malinkaty náznak na ducha
mám čirý místy bílý výtok. Žádné špinění nic, vůbec nic. Ještě počkám do příštího týdne a kdyžtak si sjedu k dr, ať na mě koukne. A kdyby jo, tak bude mít malej sourozence. Sice to nemáme mezi s sebou s chlapem růžové, ale když tak koukám kolem sebe, jaké s tím jsou problémy
my měli nechráněny sex 4 za den ale kdo ví, kolik tam toho ti chlapi mají ![]()
@MILINKA35 a kolik dni mas zpoždění? Tak raději zavolej na gyndu, když už je to déle jak týden, měla by tam byt výrazná čárka
my máme nechráněný sex porad, ale ja to nemám a dáváme si pozor
, ale příznaky by odpovídaly těhotenství..kamarádky taky mají kolem mě hodně problému a to jsou ve stejném věku..ale vztah dítě nezachrání ani jedno a ani dvě děti..tak snad to zítra zvládneš
@TerezkaSt mys to bych měla infarkt
ty mas taky vždycky dobrý story ![]()
Tak u nás už je taky jeden spánek. ![]()
Jinak u nás už říká máma, tátá, bába, děde, bála(kočka),nejde…jak dělá auto-brrrrm, jak dělá pejsek -haf a podobně. Ale mě teda děti vždy mluvily brzo a pusu nezavřou ani v noci ![]()
Nám Hugo teď furt kňourá nebo brečí, fakt je to děs. Ráno vstával v 6:30 a dopoledne už v kočárku neusnul. Znovu jsem ho vzala s kočárkem ven ve 13 a to už usnul, ale ve 14 se probudil s silenym hysterakem a já nevěděla, jak ho už utisit, tak jsem na nej vzala zavinovacku a zabralo to a zase usnul. Zlatá zavinovacka - ta mě zachrání vzdycky, když je nejhůř 🙈
@Petrussee mám 13 dní. Příští týden jdu k dr, volala jsem si tam. Pro klid duše ![]()
@Ráďa 25 malej taky říká, obdobně jak Anička a teď se mu dost mění slabiky, má svůj slovník
je skvělej, jak k něčemu dojde a začne povídat, sám od sebe. Ale taky umí být i půl dne potichu ✊ že to i ocením. Hlavně už ví, kde má pinďu, bříško a palce od noh. Ale pinďa u něj vede, když se mu řekne, kde ho má ![]()
Já si volala pro jistotu na veterinu, jak je to po probuzení z narkozy, ještě že tak. Jeli by jsme tam zbytečně, tak v pondělí.
@kambalaka zavinovačka je super věc. Já ji mám v postýlce od narození, on se sní strašně rád mazlí a tuli se k ní v noci. A o tom spánku, myslím, že malej pomalu asi taky přechází. Teď si mi po druhé v tomto týdnu stalo, že usne kolem 11 a spí skoro do 13 h nebo déle a pak už nic. Až do večera. Ale teď to v noci stojí zase za prd ![]()
Dneska ma princezna Emilie z Vlci hory svuj prvni svatecek.
Tak jsem vytahla to 3v1 choditko/kocarek/prives, protoze si pred sebou tlaci pejskuv stolecek. Prej zatim takhle dobry.
![]()
@TerezkaSt přejeme prďolce všechno nejlepší k svátku ![]()
My dnes měli noc jakou neznám. Myslím, že zuby. Včera normálně usla, v 11 večer se probudila pláčem, celá pročůraná. Tak jsme převlíkli, povlíkli čistý prostěradlo a Ella zase pláč. Tak jsme si jí pak vzali k sobě a to dělala kravinky, vůbec nespala. Tak mě ve 2 ráno trklo jestli nemá hlad, udělala jsem mlíko a to vypila a za necelou půl hoďku usla. V půl 5 opět řev, nemohli jsme najít dudlík. Nakonec jsme ho našli, Ell usla a ve třičtvrtě na 8 vstávačka 😅 ráno bylo pro mě krušný, jak na to nejsem zvyklá, ale pak celkem dobrý 😅a dnes tedy byla protivná a ruce pořád v puse, tak snad něco vyroste ![]()
@Nikča2020 tohle máme teď taky. U nás v posteli usne, spí i do půl 9. Včera byl víc uknourany.
Tak jsem si udělala další test a začíná to silit. nemuzu spát, jak mi je zle od žaludku. Včera jsem viděla sotva a dnes byl vidět už pěkně. Ryska to určitě není. Mám spíš termín, pokud to dopadne, 17.11.coz by tomu asi odpovídalo… MS nikde… Myslím, že se mi i protáhl cyklus.. No uvidíme, za týden k dr. Ještě zkusím nějaký test
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat