Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka ja přemýšlím, ze jak se budeme stěhovat, ze postýlku zrusim, ale spat bude s nami
nám se vedle postele už do ložnice do nového bytu nevejde, stejně tam je 3 minuty denně ![]()
Ahoj děvčata, moc Vás zdravím! My už máme 1 spánek denně, odpoledne mezi 2. až 4. hodinou, přesný čas je samozřejmě dost pohyblivý. Ale pořád máme divoké uspávání večer, malá nám usíná prostě až kolem 23. hodiny, někdy i kolem půlnoci, když jdeme spát my
, což se odráží v tom, že pak vstává kolem 9. až 10. odpoledne. Ráda bych to posunula, ale večer jí nejvíc trápí zoubky, takže tomu prostě dávám čas, holt to dospíme ráno.
Máte taky někdo zkušenost s pasivně nebo dokonce aktivně agresivními jedinci např. v MHD? Já dnes nastupovala do autobusu a nějaká ženská s chlápkem se tam do mě pustili, co prý dělám v autobusu, že s malou nemůžu jít jako pěšky?
Vůbec jsem nepochopila, co jim vadí… Uf. Napřed mě to naštvalo, pak mi to bylo i líto..
@Sissela tak chodí později, ale zase teda spi dlouho, ale mě vyhovuje spíše, ze jde dříve, ja něco udělám a jdu kolem 10 spát a kolem 6 vstavame, taky nejsem spac a nikdy jsem do 9 nespala
, ale mohl by spat vkuse teda alespoň 3h
..tyjo tak ja zatím dobrý..ale nerada jezdím autobusem, mám radši trolejbus, abych nemusela říkat kam jedu a je nižší a lépe se mi tam nastupuje a jezdí jen po městě, takže je tam volno, jedeme zadarmo a jen kousek..jako většinou jdu pěšky, ale někdy se mi nechce, tak se svezeme do centra a pak jdeme pěšky
, dneska jsme jeli a jezdí teda většinou důchodci, tak se na nás smejou, mluví na Marecka a mávají mu, ale jednou se tak hádal nějaký par, to nebylo příjemný ![]()
@Sissela ahooj, no to si děláš srandu, že nešli pěšky oni?! Já jedinou negativní zkušenost co mám a to skoro pokaždý, tak že se lidi hrnou přede mě, i když vidí že mám kočár a stoupnou si do prostoru pro kočárky. Tak vždycky říkám s dovolením, tohle je prostor pro kočárky. A oni čuměj a pak s nasranym funěním teda uhnou.
Jinak dneska jsme byli na Staromáku. Šli jsme pěšky, tak se Ell krásně prospala a tam se vzbudila. Koukala na stromeček, na stánky a povídala, to bylo hrozně roztomilý ❤️️ ale holky, ty ceny. Langoš 150,–, trdelník 90,– svařák 80-90,–. Masakr. Mám s Elli fotku, ale mám tam strašnej psycho výraz
pak jsme ještě byli ve Slovanskym domě, mají v tom vnitrobloku taky pěknou výzdobu ![]()
@Nikča2020 chápu, ze v Praze je to drahy, ale u nás na severu jsou ty ceny stejný, takže ja jsem si nic nekoupila, to je šílený
akorát naše trhy mají 4 stánky
ale fotky moc pěkný ![]()
@Nikča2020 moc vám to sluší 🙂 my byli dneska v herničce a máme zranění 🙈 Hugís vstával k “activity board” a jak ho ty nohy ještě neposlouchaj, tak se mu podsmekly a štrejchnul se o plastové ozubené kolečko 🙈 dostala jsem od manžela sprcung, ze ho nehlídám 😁
@Nikča2020 Krásný fotky, no mě to zprvu naštvalo a chtěla jsem jim něco od plic odpovědět, ale kamarád co pracuje u policie nám vždycky říkává, ať se hlavně nepouštíme do debat s lidma, co chtějí evidentně provokovat, že nikdy nevíme, jestli nejsou zfetovaný nebo pod vlivem čehokoliv jinýho a nevytáhnou nějakou zbraň, takže jsem teď s malou v tomhle směru opatrnější. Ale fakt mě namíchli.
@kambalaka Au au, to se určitě brzy zahojí, mě přijde, že děti jsou v tomhle hodně tvárný a „gumový“…
Holky jinak u nás je teď takový zvláštní období - malá si doteď často stoupala, běhala nám po bytě když se stavěla o nábytek a ťapala, bylo to pořád nahoru a dolů a teď nastala najednou změna - chce se pořád nosit, jinak kňourá a prohýbá se v zádech, maximálně si vydrží hrát chvíli v sedě. Nezažila jste to některá nebo to u vás není podobné?
@Sissela nemáme asi úplně to stejné, ale poslední dobou se chce taky často nosit a vzteká se když ji položím na zem
nám teda zatím ještě nechodí, jen obchází nábytek. Tak mě jedině co napadlo, že ji vadí, že nemá takový výhled jako když je na rukou ![]()
@Sissela něco podobného jsme teď měli nebo máme. Dnes byl první klidný den 😅 musí být pořád u mě, už jsem uvažovala že si půjčím nosítko. Vařila jsem a Ell pode mnou seděla a řvala. Takže jsem rychle dovařila a hned jsem šla k ní a to pak byla v klidu a hrozně se mazlila. Ale myslim, že u nás to má spojitost se zubama, rve si prsty skoro až do krku
@kambalaka bobánek, než se ožení, tak se to zahojí
je fakt, že ty děti jsou jak z gumy 😅
@Petrussee takže to máte stejně drahý jako v Praze jo? To je fakt děsný. Na jednu stranu se nedivim, taky mají svoje účty.
@Nikča2020 píše:
@Petrussee takže to máte stejně drahý jako v Praze jo? To je fakt děsný. Na jednu stranu se nedivim, taky mají svoje účty.
Hold elektřina a plyn stojí všude stejně 😁
@Terinamamina Vsechno nejlepsi Viktorce, je povedena. ![]()
Holky ja uz asi vstavam preventivne, ted asi hodku ne a ne usnout. V noci mne porazi…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat