TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6698
30.11.22 16:35

@kambalaka ja přemýšlím, ze jak se budeme stěhovat, ze postýlku zrusim, ale spat bude s nami :D nám se vedle postele už do ložnice do nového bytu nevejde, stejně tam je 3 minuty denně :mrgreen:

• načítám...
459
30.11.22 16:40

Ahoj děvčata, moc Vás zdravím! My už máme 1 spánek denně, odpoledne mezi 2. až 4. hodinou, přesný čas je samozřejmě dost pohyblivý. Ale pořád máme divoké uspávání večer, malá nám usíná prostě až kolem 23. hodiny, někdy i kolem půlnoci, když jdeme spát my :oops:, což se odráží v tom, že pak vstává kolem 9. až 10. odpoledne. Ráda bych to posunula, ale večer jí nejvíc trápí zoubky, takže tomu prostě dávám čas, holt to dospíme ráno.

Máte taky někdo zkušenost s pasivně nebo dokonce aktivně agresivními jedinci např. v MHD? Já dnes nastupovala do autobusu a nějaká ženská s chlápkem se tam do mě pustili, co prý dělám v autobusu, že s malou nemůžu jít jako pěšky? :roll: :poblion: Vůbec jsem nepochopila, co jim vadí… Uf. Napřed mě to naštvalo, pak mi to bylo i líto..

• načítám...
6698
30.11.22 17:02

@Sissela tak chodí později, ale zase teda spi dlouho, ale mě vyhovuje spíše, ze jde dříve, ja něco udělám a jdu kolem 10 spát a kolem 6 vstavame, taky nejsem spac a nikdy jsem do 9 nespala :D, ale mohl by spat vkuse teda alespoň 3h :D :roll:..tyjo tak ja zatím dobrý..ale nerada jezdím autobusem, mám radši trolejbus, abych nemusela říkat kam jedu a je nižší a lépe se mi tam nastupuje a jezdí jen po městě, takže je tam volno, jedeme zadarmo a jen kousek..jako většinou jdu pěšky, ale někdy se mi nechce, tak se svezeme do centra a pak jdeme pěšky :D, dneska jsme jeli a jezdí teda většinou důchodci, tak se na nás smejou, mluví na Marecka a mávají mu, ale jednou se tak hádal nějaký par, to nebylo příjemný :zed:

• načítám...
1115
30.11.22 17:40

@Sissela ahooj, no to si děláš srandu, že nešli pěšky oni?! Já jedinou negativní zkušenost co mám a to skoro pokaždý, tak že se lidi hrnou přede mě, i když vidí že mám kočár a stoupnou si do prostoru pro kočárky. Tak vždycky říkám s dovolením, tohle je prostor pro kočárky. A oni čuměj a pak s nasranym funěním teda uhnou.

Jinak dneska jsme byli na Staromáku. Šli jsme pěšky, tak se Ell krásně prospala a tam se vzbudila. Koukala na stromeček, na stánky a povídala, to bylo hrozně roztomilý ❤️️ ale holky, ty ceny. Langoš 150,–, trdelník 90,– svařák 80-90,–. Masakr. Mám s Elli fotku, ale mám tam strašnej psycho výraz :lol: pak jsme ještě byli ve Slovanskym domě, mají v tom vnitrobloku taky pěknou výzdobu :palec:

• načítám...
6698
30.11.22 18:01

@Nikča2020 chápu, ze v Praze je to drahy, ale u nás na severu jsou ty ceny stejný, takže ja jsem si nic nekoupila, to je šílený :roll: :zed: akorát naše trhy mají 4 stánky :mrgreen: ale fotky moc pěkný :andel:

• načítám...
7611
30.11.22 18:43

@Nikča2020 moc vám to sluší 🙂 my byli dneska v herničce a máme zranění 🙈 Hugís vstával k “activity board” a jak ho ty nohy ještě neposlouchaj, tak se mu podsmekly a štrejchnul se o plastové ozubené kolečko 🙈 dostala jsem od manžela sprcung, ze ho nehlídám 😁

• načítám...
459
30.11.22 19:38

@Nikča2020 Krásný fotky, no mě to zprvu naštvalo a chtěla jsem jim něco od plic odpovědět, ale kamarád co pracuje u policie nám vždycky říkává, ať se hlavně nepouštíme do debat s lidma, co chtějí evidentně provokovat, že nikdy nevíme, jestli nejsou zfetovaný nebo pod vlivem čehokoliv jinýho a nevytáhnou nějakou zbraň, takže jsem teď s malou v tomhle směru opatrnější. Ale fakt mě namíchli.

@kambalaka Au au, to se určitě brzy zahojí, mě přijde, že děti jsou v tomhle hodně tvárný a „gumový“…

• načítám...
459
30.11.22 19:40

Holky jinak u nás je teď takový zvláštní období - malá si doteď často stoupala, běhala nám po bytě když se stavěla o nábytek a ťapala, bylo to pořád nahoru a dolů a teď nastala najednou změna - chce se pořád nosit, jinak kňourá a prohýbá se v zádech, maximálně si vydrží hrát chvíli v sedě. Nezažila jste to některá nebo to u vás není podobné?

• načítám...
530
30.11.22 20:25

@Sissela nemáme asi úplně to stejné, ale poslední dobou se chce taky často nosit a vzteká se když ji položím na zem :think: nám teda zatím ještě nechodí, jen obchází nábytek. Tak mě jedině co napadlo, že ji vadí, že nemá takový výhled jako když je na rukou :D

• načítám...
1115
30.11.22 22:28

@Sissela něco podobného jsme teď měli nebo máme. Dnes byl první klidný den 😅 musí být pořád u mě, už jsem uvažovala že si půjčím nosítko. Vařila jsem a Ell pode mnou seděla a řvala. Takže jsem rychle dovařila a hned jsem šla k ní a to pak byla v klidu a hrozně se mazlila. Ale myslim, že u nás to má spojitost se zubama, rve si prsty skoro až do krku

• načítám...
1115
30.11.22 22:29

@kambalaka bobánek, než se ožení, tak se to zahojí :lol: :lol: je fakt, že ty děti jsou jak z gumy 😅

• načítám...
1115
30.11.22 22:32

@Petrussee takže to máte stejně drahý jako v Praze jo? To je fakt děsný. Na jednu stranu se nedivim, taky mají svoje účty.

• načítám...
7611
30.11.22 23:12
@Nikča2020 píše:
@Petrussee takže to máte stejně drahý jako v Praze jo? To je fakt děsný. Na jednu stranu se nedivim, taky mají svoje účty.

Hold elektřina a plyn stojí všude stejně 😁

• načítám...
1115
30.11.22 23:16

@kambalaka jo to je fakt 😅

• načítám...
1738
1.12.22 04:31

@Terinamamina Vsechno nejlepsi Viktorce, je povedena. :kytka:

Holky ja uz asi vstavam preventivne, ted asi hodku ne a ne usnout. V noci mne porazi…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100