Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka já každoročně peču. Po krabičce dostane máma babi táta druhá babi, a nám zbyde také jedna krabička. Většinu sní návštěva. My to moc nemusíme.
@kajka kajka presne jak říká Logodice, Vánoce si uděláte před nebo po.. to je na tomhle veku fajn ze nevnmaji teď čas a okolí a nemají z toho rozum
držím palce, tyhle virozy, rymecky atd sou opruz to se kvůli tomu furt něco odkládá ![]()
Věřím ze to tentokrat klapne a bude to všechno jak má být
posílám hodně hlavně těch psychických sil.. ta starost o dítě je hrozná
@Nikča2020 nemám vůbec čas myslet na to, jak mi je 😁 když jsem čekala Huga a byla jsem unavená, tak jsem každý den přišla z práce a šla si lehnout. No teď to moc nejde 😁
@kambalaka jojo, většina maminek mi řekla, že druhé těhotenství neměly čas nijak ho prožívat 😅 jsem zvědavá co pak bude říkat Hugo na sourozence 😁 budeš mít letní miminko viď?
@Nikča2020 Jojo, TP bude červen, přesný opak Huga 😁 doufám, ze vyuziju nějaké oblečení, když jsou přímo proti sobě 😁
@kajka kajka teď je zima, takže nemoci řádí
Mareček je taky nastydlej, my teda taky..tak snad vyjde tenhle termín, chápu, ze na Vánoce to není nic příjemného, ale zase nový rok, nový začátek, držíme palce ![]()
@kajka a kajka I ja jsem si na vas vzpomnela. Tim vyjimecnym dnem co maly stravi v nemocnici se urcite odskrtbe prvni rok techtokomplikace a pak se to zvrati v dobre. Budem tu na vas vsichni myslet. ![]()
Diky za podporu holky, vubec mi nevadi se sem za Vama zase podivat, jen ty jiny starosti proste cloveka trosku odstreli jinam a nena pak na ty bezne provozni moc naladu, tak se nezlobte, ze sem Vas tak odstrihla.
Jinak Bartose v nemocnici oholili, tak je z nej plesounek, ale nam se moc libi i bez vlasku. Ty sem taky orvala ![]()
@kajka kajka Vlasy dorostou a budou alespoň stejnoměrně narostlé. Tady má jedna maminka holku, starou 1 rok a chlubí se, že má dlouhé vlasy. Jenže jí rostlu z půlky hlavy dozadu a když jí učeše ty culíky, tak má celý předek plešatý😁
Dnes jsme byli na velkém nákupu. Běžný nákup skoro 6000,–pak ještě 🌲 za 700,–No a teď mi malá nechce usnout, asi je přetažená. Jo a dnes má 11.měsíců. Od včerejška stojí sama, tak už jen čekáme na ten první krok.
Jo a v Globusu mají teď akce skoro na všechny značky plenek
![]()
@Ráďa 25 6000
ja vlastně ani více děti mít nemůžu, na to nemáme peníze
mě to chozeni děsí, ja ještě nechci
zatím jde do kleku, ale když fakt něco chce, tak jednu nohu dá výš
nás čeká povanocni stěhování, takže na Vánoce budeme s nasima, tímpadem nedělám stromek ani večeři, asi to zavedeme..
stehujeme se do bytu pod moje rodiče..má to výhody i nevýhody ![]()
@Ráďa 25 6000?
To co je za běžný nákup? To ste kupovali i pliny, sunary a výběrové rumy?
Nebo to velký nákup jako třeba na měsíc? Jako ze už nepujdete do Vánoc ![]()
Výběrové rumy mě pobavily. Cena ani ne. U nás běžně 3000 každých 14 dní větší nákup zelenina ovoce maso mléčné výrobky. A je nás 5. Nepočítám obden pečivo cca kilo a jednou měsíčně pleny sunary či čaje pro malého. Ty jsme teď nakoupily v akci za polovic, tak muž udělal zásobu počítám tak do léta 😁
@Petrussee @motivi
Lepší rum mám doma😁Tak koupila jsem plínky za 400,– ale třeba čerstvé mořské ryby hodně stojí. Máme rádi na Vánoce mořské ryby.Pak někajé sýry, ovoce, zeleninu, maso, máslo, sirupy do sodastream…Je nás pět a tady na vesnici každý den v obchodě skoro 500,– Řekla bych, že většina peněz už jde jen na jídlo. Sunar kupuji po 6,vyjde levněji. Je to strašná doba, chci jim dopřát dobré jídlo, hlavně ovoce, sýry, maso, ale je to boj ![]()
@Ráďa 25 to určitě, s tím souhlasím, ze když chce člověk fakt kvalitně tak je rozdíl cenove koupit šunku kde je 60% masa nebo 98% ze
ale i tak mě ta cena překvapila ne ze ne.. ale tak to je to ze vy ste už fakt rodina. My sme dva a malá která nějak rozpočet nenavysuje co se tyče jídla ![]()
Ale je to hrůza ty ceny.. asi brzo poridime slepice, protože za ty vejce se nedoplatime ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat