Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee Hugo všude za mnou, ale brečí u toho, když přejdu do jiné místnosti. Jakoby měl pocit, ze mu utikam.
@Ssfr85 taky si říkám, jestli to třeba není i tím, ze ještě nesedí a nestojí a štve ho to. Tyjo, tak to moje dnešní vaření (michana zelenina s tofu) dopadla tak, ze poprvé jsem to musela vyhodit, protože se mi to připálilo, jak jsem se musela věnovat Hugovi a napodruhé jsem to zase přesolila 😁
Tak perníčky napečené, dárky zabalené a výzdoba hotová. Dělala jsem poprvé věnec.
@Ráďa 25 tyjo, super, ja už mám taky většinu zabalenou, ale výzdobu bohužel..budeme se buď před nebo hned po Vánocích stěhovat do většího bytu, jelikož Mareček moc nespi ani přes den ani v noci, udělám jen vosi hnízda, ale pect nebudu, leze k troubě a sahá na ni
hlídání je taky mizerný..do toho nás příští týden čeká vánoční foceni spojené s ročním, tak resim outfity
dneska jsem si po roce koupila něco ja ![]()
@Ráďa 25 @Petrussee vy už mate dárky zabalené? Já je nemám ještě ani koupené 😁 ale dneska jsem obětovala spánek a vyrobila si věnec ![]()
@kambalaka dárky je jediný, co mít budu, věnec je moc hezky
ale ještě musím nějaké dokoupit ![]()
@Petrussee Tyjo, pěkný. Já musím ty dárky nejdřív vymyslet, než je koupím a zabalim 😁
Holky, vy jste rychlíci
já mám koupený jen adventní věnec, musím ještě koupit nějakou vánoční výzdobu, asi ani žádnou nemám 😅
Dárky už mám z většiny nakoupené nebo vymyšlené, což je u mě dost velký úspěch. Jediný u koho narážim je manžel. Loni jsem měla takových nápadů pro něj a letos jsem trochu v loji
no snad mě ještě něco osvítí 😅 pro Elli už máme, zas to nechci přehánět. Už máme skoro plnou tu největší plastovou krabici z ikea 😅
Jste sikovne s temi venci. To ja tohle a vyzdobu moc neresim. Darky okoli jsem smerovala na dite. Tchanovcum tu knizku se jmeny vnucek. Pro mamu s manzelem a pritele vouchry do AquLandu. Delaj tam novy babybereich. Takze to vidim, ze se proste vystridame u mimise se saunovani.
Mala dostanekopici - trikolku, 3v1kolobrndu, batuzek s botickama. Od mamy - miminko, teepee a regal na hracky. Jako prijde mi to prehnane, ale beztak bych ty veci behem roka kupovala, takhle mam aspon pocit, ze to je opravnene. ![]()
Davate rajcata holky a v pohode? Moje je uplna zavislacka, hazela by to do sebe po tunach, ale dneska po veceri hodne natahovala, snad jestli nebyla prekyselena chudak. Budu muset casteji koukat a regulovat mnozstvi ruznejch potravin mam pocit. ![]()
@TerezkaSt u nás jedou ve velkým maliny. Já mu je jednou zkusila vyměnit za jablicko a to mi hodil na hlavu. Ještě banán sem tam trochu dá, ale žádná velká hitparáda. Zato maliny kupujeme furt 😁
@kambalaka tak zrovna maliny jsem minuly tyden koupila (jinak na mne drahe) a uplne cele mi fluse, coz se jinak u ovoce nestava, ale maliny jsou uplne vklidu tim se muze cpat jak chce. Spis mi jde o to, jeslti to neublizi zaludku. Mame zavedene i nadymave veci, ale tudle (jak zacla byt nemocna) jsem ji udelala zeleninu s cesnekem a cibuli (trosinku) a mne samotne to prislo tak aormaticke, tak to nechtela. Poblinkala se jednou v zivote s kvetakovyho mozecku (v autobuse byl to trapasek). Tam myslim, ze slo o cele to kombo a hodne vajicka. ![]()
@TerezkaSt Ella rajčata jí, ale většinou tepelně upravený
já mám strašnou kliku, že ona sní všechno. Z ovoce mi zatim snědla vše co jsem jí dala a z jídla vlastně taky 😅 když jí měla moje mamka, tak jediné co nejedla bylo mleté maso, dělala jí špagety ![]()
Anička miluje rajčata, mrkev, brokolici, květák. Z ovoce má nejraději kiwi, maliny, banán. Ale mě teda jí všechno. Jediné co nechce je brr kaše a domácí pudink, asi jí vadí ta konzistence.Dnes měla na oběd halušky s masem a brokolicí. A pro rodinu jsem udělala se zelím ![]()
Máme teď zas rýmu a spojivky, tak se mi v noci budí a řve. Teď má období provokace
Řeknu udělej paci paci a ona udělá moty moty, řeknu máma, ona táta
No a hrozně se mi u toho směje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat