Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Snažila jsem se Marecka objednat na to alergo, ale tady je to marný. Nikde neberou, ze berou jen ty z toho města nebo ze mají plno a ať si to resim s dětskou nebo na kožním, tam jsem volala minule a tam mají volno až někdy příští rok nebo neberou. ![]()
@Petrussee ono je to u těch doktorů všude stejný, my v říjnu, jak byli u pediatričky a vyšel Hugovi špatně screening očí, tak nám dala žádanku na dětské oční a když jsem tam volala, tak nás objednali az na březen. Taky nemají dřív místo.
@kambalaka ja počítala, ze budeme čekat, ale nás nevezmou vůbec, takže už jsem z toho všeho unavená
no oční jsem volala taky, ze by ho zkontrolovali, tam ze nemají vybavení, tak ať si zavolám jinam…to je fakt děs ![]()
Já jsem zase unavená z toho věcného kňourání Hugíse 🙈 nevyhraje si ani chvilicku sám. Pořád ho mám pod nohama a kňourá. Včera jsem s nim byla u švagrové (Hugo má 2 ročního bratránka) - no a tam taky. Chvilku kouká, bratránek si s nim snaží hrát, ukazoval mu věci a knížky a Hugíno furt nalepený na mě. Šplhá po mně, kňourá, hrůza. A to byl odpoledne po 3 hodinovém spánku. Já to fakt nechápu, doma neudělám vůbec nic, nejsem schopná ani uvařit.
@kambalaka no ja dneska taky ne, nechce spat, takže dáme oběd a jdeme ven..
jak naschvál, jsem si domluvila něco a s nim proste nejde nic a uklízet budu asi v noci nebo nevím.. ![]()
@Petrussee tak to já už mám doma permanentní bordel 🙈 uklizime o víkendu, když je manžel doma.
@kambalaka tak to já už taky užívám si chvíle s malým. Jak se vším cestuje, všude musí být, vše otevřit, vyhazet… ![]()
@MILINKA35 když by se Hugo sám zabavil tím, ze mi vyhází věci ze šuplíku, tak bych jásala. Ale on se zabavit sám neumí
ani tím jídlem se nezabaví. Dneska jsem mu chtěla dat do ruky jablicko a on jen otevírá pusu a do ruky ho nechce 😁 on vůbec nechce papat rukama, ještě na to asi nedozrál.
@kambalaka já když otevřu komoru, pro Lukyna je ráj 🤣 Musím pak livikdovat zeleninu, že se do toho zakousne. Dej tomu čas. A jako kamna, to je top.. Jenže je pak otevře, opravdu že jo, a popel litá 🙏 😀 má rád mechanické věci. Ale je skvělý, že když ho dam do ohrádky, tak si vyhraje… Povídá, hraje si atd… Jako technická místnost to je jak na tripu snad
a teď miluje, když dělám, že mám skytavku. Má totální záchvat smíchu, i pri zubech ![]()
@MILINKA35 já mám pocit, ze teď Huga nic nebaví. Má hrozne období. Nemůžu jít dat ani prádlo do pračky, aby neměl hysterák, ze mě zrovna nevidí. Jeho nejoblíbenější aktivita je šplhat a lézt po mně. A to ať jsme kdekoliv - doma, na cvíču, na návštěvě 🙈 naši mi řekli, ať mu zkusím dat něco z nádobí na hraní, ze se to těm dětem líbí a zabaví se, ale Huga to vůbec nebere. Nějaká metlička nebo sítko… vůbec 🙈 já doufám, ze ho tohle období brzy přejde, protože já si to mateřství vůbec neužívám.
@kambalaka on taky leze všude za mnou, takže jdu dat pradlo a jde taky
![]()
@kambalaka to ti nezávidím.. Je pravda, že Davidek je taky pořád semnou, ale dá se ním uklízet - drží hadr, dívá se co dělám, vysává semnou-opírá se o vysavač.. Vcera jsem chystala catering pro 25 lidí a byl zlatý.. Držel celý den varecku, chodil s ní - běhal a byl celý šťastný.. Seděl mi u noh v kuchyni, hlídal troubu.. ![]()
Už asi týden chodí bez opory, a včera se snažil běhat i s vareckou..
zítra má 11 měsíců ![]()
@kambalaka - nic si z toho nedelej emma je taky takova jsem z ni úplně vyrizena fakt zlata chuva me by fakt trefilo. Porad po me leze, hlavne po nohou, vresti, krici a jeci. Nikam bez ni nesmim po byte to se muze zbláznit. Taky si materstvi neuzivam a tesim se az vyroste aspin do predskolaka. Za me ted fakt blbý…
@MILINKA35 gratulace ode mne ty jo tak bude dalsi prirustek
![]()
TerezkaSt vse nej nej male k svatku
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat