Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee Tyjo, kdyby moje dítě bylo alergik nebo ekzematik, tak bych to taky koupila bez váhání, ale přijde mi to zbytečné, to je jak byznys kupovat drahé bezlepkové potraviny, když nejsem celiak
ale každého věc.
@kambalaka on na rucickach bude mít atopak, to jsou takové mapy, pak má k tomu tu vyrazku..to si myslím, ze bude na něco alergie, ale asi to bude souviset spolu, čekám až se mi ozve doktorka..ještě mě nepadlo, ze mu vadí pyzamo, ta látka je taková divná..tak dneska nedam um a dam mu jiné pyzamo..od 3 od rana do 4 se skrabal
taky nechci kupovat bezlaktozove věci a tak zbytečne
@Petrussee to určitě, taky bych mu nejdřív dala bavlněné pyzamko. Já teda jsem dost alergická na to, když od někoho pro Huga dostanu takové to oblečení - sice krasne na pohled, ale materiál strasnej 🙈 já mu nic jiného než bavlněného nedávám.
@kambalaka tak nic, 100 % bavlna..a nozky má čistý..má ruce, hrudník ![]()
@motivi píše:
@Sissela a ten panadol si dávala jako na bolest ze tak moc plakala?
U nás teda až tak nikdy asi na zuby netrpí ( i když taky o nich víme když rostou) ale u nás teda camilia (těžko říct jestli to není placebo, ale vždycky je pak klidnější mužů říct) a pak nositko no. Když v noci nemohla spát tak proste nositkotaky sem myslela ze se kojeni nezbavim protože byla zvykla u nej usinat ale par dni sme vydržely a dobrý.
Panadol dáváme když jsou ty noci fakt kritický, u nás jsou ty zoubky hodně divoký, malá má pak v noci i horečky a je hodně plačtivá, tak obvykle aby klesla teplota a ustoupila bolest, aby se alespoň trochu vyspala.
Příspěvek upraven 22.11.22 v 10:33
@Petrussee tak uvidíš, co řekne doktorka. Každopádně já bych koupila řepík, a potírala to odvarem. Tím ničemu neublizis a mohlo by mu to zklidnit. A nám řepík vzdycky pomohl. Taky bych asi teď nepoužívala vůbec žádnou kosmetiku. Ani tu bio. Tím mu to akorát rozdráždíš
@Petrussee já prcka koupu ve vločkach a nebo sušená syrovátka. Je to levný a pomáhá to. Někdy to má horší někdy ne. Ale držím to na uzdě. Aby se nepotil atd. A jen bavlna. Mikroplys atd vůbec… To by se osypal. To může mít i z toho. Uvidíš. V lékárně na mě koukají kolikrát jak na blázna, že chci vločky, nejsou, seženeš v DM, ale syrovátka tam je, stojí u nás 55 Kč a pak už mažu jen mapy. Chce to hodně mazat, aby kůže nebyla suchá. Ráďa mi to tu poradila. A z lékárny mám ještě od dr ambiderman, je bez doplatku a dobrý. Kortikoidy v tom nejsou. Je to hydratační
@MILINKA35 píše:
@Petrussee já prcka koupu ve vločkach a nebo sušená syrovátka. Je to levný a pomáhá to. Někdy to má horší někdy ne. Ale držím to na uzdě. Aby se nepotil atd. A jen bavlna. Mikroplys atd vůbec… To by se osypal. To může mít i z toho. Uvidíš. V lékárně na mě koukají kolikrát jak na blázna, že chci vločky, nejsou, seženeš v DM, ale syrovátka tam je, stojí u nás 55 Kč a pak už mažu jen mapy. Chce to hodně mazat, aby kůže nebyla suchá. Ráďa mi to tu poradila. A z lékárny mám ještě od dr ambiderman, je bez doplatku a dobrý. Kortikoidy v tom nejsou. Je to hydratační
Anebo do koupele přidávat ten odvar z řapíku, to je taky za pár korun a udělá to velkou službu 👍🏻 Mně na všechny kožní problémy poradila doktorka prave řapík a nám pomohl vzdycky. Taky koupíš v lékárně za pár korun
Doktorka mi poslala recept ani nevolala, nic nepsala. Jenže ja bych chtěla vědět příčinu. Tohle mě úplně vytaci. ![]()
@Petrussee a nemá to po citrusech? Holka tyhle fleky mívala když si dala cerstvej ananas, víc mandarinek nebo kiwi.
@Petrussee a co ti poslala? Něco namichaneho jako? To je supr no když vlastně nevíš jestli se mas po něčem pidit nebo ne ![]()
@Petrussee tak to je taky dobrý teda. Ale pediatr není kožař. Pediatr ti nebude zkoumat příčinu a dá ti masticku na důsledek. Hold realita ![]()
@kambalaka píše:
@Petrussee tak to je taky dobrý teda. Ale pediatr není kožař. Pediatr ti nebude zkoumat příčinu a dá ti masticku na důsledek. Hold realita
Je to smutny no. akorát když píše nějakou mast tak asi má predstavu o tom co to je a muže to napsat. To nemám rada takové jednání ![]()
@Logodice to jsem mu nedavala
@motivi zítra to vyzvednu, tak uvidím.. @kambalaka na kožní jsem volala minule, nemají místo, ale tam asi taky nebudou hledat příčinu a něco napíšou
zkusím zavolat na nějaké alergo a zjistit info..kamarádka mi teď říkala, ze u tak malých děti se to neresi, jakoze alergie
@motivi no hrůza, navíc to usoudila z fotky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat