Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 Tak to maj kluci stejne - nadlabnou se poradnyho jidla a s kojenim uz se prece nebudou obtezovat. A UM mu davas?
@MILINKA35 tak třeba dneska odpoledne spinkal od 15-16. Uložila jsem ho před 20hod, protože mi přišel unavenej a šudlal se, ale jak jsem ho položila do postele, tak začne vstavat, prelezat mě, dělat kraviny, hlasitě nadávat, zdrhat a já nevím, co ještě. Usnul v 20:30. Ale noční uspávání je teď teda taky mazec. A přes den ho uspím jen v kočárku, ale aspoň něco.
@MILINKA35 nechci radit, ale pokud odstavis driv jak pred rokem, tak by se UM melo jeste nabizet, ne vsechny potrebne latky dohonis i z kompletni vyzivy.
Slezani jsem s malou trenovala na klouzacce, umi to, ale porad ji to samotnou nenapadne. Jako nehodi z gauce sipku, ale doplazi se na kraj a pak cuci a rve co jako - tak ji otocim a pak na to prijde. Tak to se jeste dozene trpelivosti. ![]()
@Bjetuš jj um dávám. V noci ne, ale ráno, pak kolem 10,ored spánkem, po obědě, někdy v kaši a večer konci na um. Do toho pije dost čaje
@TerezkaSt to jsem tam nenapsala a každá rada dobrá
um dávám a jsem ráda že mu to sedí.
@MILINKA35 no bojujeme.Nic moc nepomáhá. A začínám si myslet, že to má k zubům. Doktor říkal, že v puse to má naběhlé snad na všechny. Zatím má venku jedničky dole a dvojky nahoře.
Jinak Anička má mlíčko v noci a někdy po obědě, ale během dne mi ho vůbec nechce.Ale večer má mléčnou kaši, tak to prostě nehrotím. Stejně když nechce, tak s tím nic neudělám😉
@MILINKA35 tak to byla trapná nevyžádana ráda teda
![]()
Já se ale těším až se toho zbavíme. Mám nějaká Nakoupené dopředu a zkusím to pak odbourávat.
@Ráďa 25 jo, vypadá, ze spadl asi dobře, nikde nic nemá
@Bjetuš budeme to muset taky natrenovat to slejzani
..podle mě stačí mléko jednou denně, když mu das třeba jogurt a kaši..my par dni dáváme po prvním buzeni..protože si dal dvě 🐐 a brecel..takže včera nám vypil skoro 170ml, večer dvě kojeni, ráno taky..ale ja mu to porad cpu, nechci přestat, ale chci se vyspat a přijde mi, ze tam mám už prd..
pak spi lépe, tak to budeme aplikovat, ale v noci se mi vstavat nechce, dáváme mu to než jdeme spat.. @MILINKA35 jo, vypadá dobře, nikde nic..v noci mi to nevadí, jsme oba z každé strany a on většinou se vzbudi a sedne si..ale tohle byla moje chyba, byl okraje a vzhůru a usnula jsem ![]()
@TerezkaSt tak aspoň se na kraji postele zastaví, náš Hugo by klidně skočil šipku 🙈 vzdycky se nahne úplně dolu, já ho držím za nohy a on bouchá do boku postele
@kambalaka tak ho zkus takto otacet a spoustet. Ale ona je v tomhle specificka. Jednou si do okynka na pejskove stolecku skripla prst a od ty doby to otevira velmi s citem.
Co vy a hracky? Mala krom stolecku nicemu moc nedava a jak se ted nemuzem houpat… Koupila jsem auticko a vcera jsem vytahly boby - no moc z jizdy nadsena neni. Jako nemusi ji clovek furt tahat a venovat se ji, ale ze by si nejak hral to ne.
@kambalaka malej, jak mi spadl, tak si začal dávat pozor. Zastavil se na kraji, a sahal před sebe rukou. A naučil se pak slezat. Ale někdy mám Teda strach, jak je rychlej
šipky hází do peřin, do polštářů. Jinak mi spal krásně. Usnul kolem půl 9,vzbudil se v 6,tak jsem si ho vzala ještě k sobě, a dotáhl se do půl8. Teď už ji rohlík a um
@TerezkaSt hračky ho přestaly nějak bavit. Baví ho skříně, šuplíky a lítat v prostoru s jídelní židli. Všechno co jde otevřít, kola od kočáru.. Ale tak snad je to jen období a zase si začne hrát ![]()
@TerezkaSt on si sám hraje jen chvíli, jinak děla bordel, ale když si hraju s nim, tak vydrží
baví ho komín, skladam a boura, autíčka posílat, míč kutalet ![]()
@MILINKA35 já se těším, až bude o ten můj spát celou noc. Zatím se mi to od narození nepostestilo. Na dnešek spal od 20:30, pak se probudil hladovej v 00:30, vypil 240ml mléka, usnul teda hnedka. Pak se znovu probudil hladovej v 4:45, vypil 210ml mléka a pak se 3/4 hodiny převaloval a nakonec jeste na hodinku usnul. Ale ty jeho noční hladové nálety nechápu 🙈
Ahoj holky u nás spaní dnes v noví nic pomoc byla vzhůru co dvě hodiny teď sponka poté vyrazime do herny chodíme tam teď denne
![]()
U nás um max 1lahev tedy 250ml za den víc nechce také chci aspoň do roka ať to um má.
Zítra jedeme s tím hemangiomem tak uvidíme kdy bude operace.
Ohledně hraček když si s ni hrajeme my tak ok sama vydrží u hraček max 5minut
Postel máme naštěstí nízkou cca 35cm též ji učím slezat plus kolem jsou koberce, takže kdyby nedejboze spadla tak to bude z malé výšky a do měkkého….u partnera je postel vysoká tam je to blby ale zase tam nespí více než 4× za měsíc a to jsem v posteli s ni takže snad nespadne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat