Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka ahooj, jak jste na tom vy? Už se Vám to blíží viď? Moc na Vás myslím a až budeš mít chvilku a náladu, tak dej vědět ![]()
Mareček je cely osypany, mě z toho už klepne
muže to byt reakce na um?
Par dni mu dávám večer jednu flašku, spi pak lépe..taková vyrážka (malý červený tečky) Ach jo..
@Petrussee reakce to muže být na cokoliv i na um.. neměl třeba nějaké ovoce? Ze by to bylo třeba špatně umyte- mohli by to být na postrik
nebo špatně vymachane prádlo tak na prasek.. ja to na té fotce moc nevidim
@motivi měl banán, jablko (to jsou oloupala a umyla, bylo ze zahrady) a pak kapsicku, jinak nic nového neměl, kromě toho um..pradlo peru v Lovele, nic k tomu nedavam, to asi ne..má takové malé cervene pupinky všude no
zkusím to pak vyfotit znovu, ale on se pere..to je děs
Tak zitra 1. narozeniny a zpestrili jsme si to dnes v noci laryngitidou
Celou noc jsem byla vzhuru, ve 4 rano k nam jel doktor, Sven dostal adrenalin a ted si ho na chvili vzal muz abych se prospala a nemuzu zabrat, klasika, tak prokrastinuju za 10 stranach tady… Zrusila bych vsechny detsky nemoci ![]()
@Latty chudák Sven, ať mu je brzo lépe…děti a mámy by neměly byt nemocný ![]()
@Petrussee to je to ze ona reakce muže být vpodstatě na cokoliv no..ono i pokud nepouziva člověk non toxic prášek a blbě se vyzdima tak to muže drazdit.. neměl třeba zvýšenou teplotu? Ze by to byla jedna z těch cislovanych nemoci.
Zkusila bych poslat foto MUDr. Já vždycky naši pošlu a ona napise vypadá jako to a to ![]()
@Latty kočko držte se a malej ať je v pořádku. Užila jsi si s holčičkou, uši. Jak to s ní vypadá?
@Petrussee malej měl, když byl malinkej, na jahody, celer. Celer je ok. Ale vidím tam spíš takové mapy, a z toho se vyklubal atop. Ten je naštěstí ok, lehká forma. Ale nové potraviny hlídám. Malej se třeba osypal po prášku batole a lovela je úplně v pohodě
po um taky může být, ale jestli mu ho dáváš už nějaký ten den, tak si myslím, že by se vysypal dřív.
Jinak já to stále nedostala, test negativní. Poboliva mě už několik dní ve vlnách podbrisek jakoby na děloze, mám výtok a začínám se trochu potit, jakoby zvýšená teplota. Těžko říct, jak to mám s tím cyklem.. Krz kojící antinu a v tom jsem přestala kojit, jen jsem ji dobrala. Budu si dělat testy, až je koupím. A všimla jsem si, jako by se mi začalo z bradavek spouštět mléko, mám tam malé skvrny a nekojim měsíc. Víc se ve mě probudila mateřská láska k prckovi… S mužem jsme na štíru. Nějak se nám nedaří se dát v partnerském životě do pohody. Jako rodiče fungujeme skvěle. ![]()
@Petrussee Napadlo me jestli se nezpotil v kocarku a nejsou to potnicky, ale ted taky vidim ty mapy. Posli to doktorce.. kazdopadne jakmile maji deti neco na kuzi, varim řepík a leju jim to do vany..
@Latty Az na adrenalin to bylo?! Vy mate ty nemoci fakt husty.. at je mu brzo lip, chlapeckovi skororočnímu ![]()
@kajka kajka Dneska byste meli nastupovat, moc na vas myslim! Predpokladam, ze budes porad s malym a nebudes mit na lidi naladu, ale kdybys mela naladu na kafe s cizi holkou, ktera te rada vyslechne, tak bydlim kousek od Motola
![]()
@motivi teplotu zkusím změřit, ale horký není
jo, minule jsem posílala a poslala mi krém, ale spíše bych chtěla najít příčinu, to um mu nedám a uvidím, jdu ji zkusit zavolat
@MILINKA35 no mapy má na rucickach to bude atopak, ale má cely hrudník malé cervene pupinky..tak ja už nevím, dávám to um asi 3 dny, láhev večer, ale včera vypil nejvíce..zkusím to lépe vyfotit.. @Bjetuš to se mu objevilo ráno, nebyl zpoceny..má jen slabou deku a pyzamo..repik tu mám, tak mu večer dam do vany, ja se z něho zblázním..vynecham to um, kdyžtak koupím jiný, snad ty noci přežijeme
protože teď spal po um 3h vkuse, což bodne ![]()
@Petrussee no možná 6 nemoc. Anička měla v létě. @Latty Tím trpěla moje dcera, taky asi od roku.Po čase jsme jezdili i každý rok na měsíc do lázní. Kortikoidy, adrenalin, ventolin-byl to hnus. V 10 to přestalo a začalo astma. @MILINKA35 Tvoje hormony jsou dost rozhozený, ale mě se tělo a nálady po kojení dostávaly do pořádku asi 3 měsíce. A to jsem brala antikoncepci.
@Ráďa 25 mě MS fungovala snad po 3 m od narozeni a pravidelně. Sice silnější, ale pravidelně. Právě čekám, až to dostanu, abych přešla na normální. No uvidíme, ono to nějak dopadne ![]()
Jej, ty nemoci malých jsou fakt děsivý. Když to člověk nezazije, tak neví. Chudáčci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt malou baví dřevěné kostky a věci do kuchyně, takže od našich dostane kuchynku
knížka se zvuky ji baví.
ale většinu času se teda zabavi sama a já jen sedím a pozoruju.
Jinak ji nejvíc zabavi všechny supliky, můj batoh a všechno v něm, bota, jakkoliv krabice nebo pet láhev