Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee já mám dobrý, že moje dr je i alergolozka. Když bylo něco, tak jsme měli cestu kolem, telefon a stavte se tak a tak, málo lidí. Na tohle je fakt dobrá. A masti stačí poslat email a pošle recept. Když něco nového, cinknu a přijedem. Ale je taková, že když neví, tak pošle jinam a vždycky nám dá zprávu, když byl malej marod, kdyby náhodou pohotovost, aby jsme měli něco v ruce. Dnes mít jakéhokoliv dobrého dr ✊ ✊ ✊
@Petrussee ano, u takhle malých se neřeší alergie zatím protože sou tam často falešné výsledky. To sem taky zjistovala když občas něco malá měla úplně jako mimino. Asi člověk musí pátrat a zkouset ![]()
@MILINKA35 to je super kdyz člověk narazí na dobrého doktora. Ale většinou to člověk zjisti až když musí něco řešit- ze tam se projeví ochota/neochota, nebo ze člověk pozná ze se nesnaží řešit původ toho problemu.
Ale je to dneska hrozny celkove s tema doktorama- najít schopného ve smyslu ze se opravdu snaží rozklicovat kde je problem a ne všechno zaplacnout jen nějakým lékem ![]()
@motivi nedala jsem mu to um a má to lepší, tak si myslím, ze to bude tím..dam mu tedka pauzu a zkusím jinou znacku
a pak nevím, zkusím na nějaké alergo zavolat, protože chci nějak pak na to um prejit, on už o to kojeni tak nestojí..přes den skoro nechce a v noci si dá, ale to je proste co hodinu.. ![]()
@Petrussee zkus no. A cos měla za značku? Asi bych teda zkusila porovnat složení ostatních s tím co mas a vybrat něco jiného.. to chápu naprosto, malá přes den vůbec nechtěla a pak v noci byla co hodinu vzhůru protože proste se nedokázala poradně najist, spis si pocucavala a vždycky ji to uspalo akorát na chvíli ale za chvíli zas hlad. Teď ji dam v noci jednou flasku a spi.
@motivi měla jsem hipp, tak to porovnam..kamarádka říkala, ze bych měla koupit znacku, co má kaše..tak asi zkusím Hami
máme to teď stejně, tak jsem začala dávat po prvním probuzení láhev par dni, spanek lepší, ale jak se osypal, tak spal špatně a drbal se..tak jsme dneska vstavali zase co hodinu
Přemýšlím, ze koupím Hugovi tuto zelvicku https://www.mall.cz/…100067139300?… Je zvyklý na promítání noční oblohy z kolotoče, ale kolotoč zůstane u nás v ložnici pro další mimčo, takže bych mu noční oblohu nahradila želvičkou 🙂
@kambalaka Hvezdickovou zelvu pouziva starsi syn uz 5 let, u nas velmi oblibena ![]()
@kambalaka želvičku podědila Anička po dětech a bez ní se neusíná ![]()
Tu ala zelvicku nocni oblohu mame na fisher price kolotoci, tak to pak asi jenom sundam. U nas se bez toho taky neusina. ![]()
Jo a mamca neco podobnyho koupila u vetvi „Star Wars“ asi za 50,–. ![]()
Hugo má teď zase nějakou separačku, nemůžu se od nej vzdálit, hned začne brečet 🙈 problém nastává ikdyz si třeba jen sednu ke stolu na židli. To hned po mě leze a brečí, takže já teď trávím většinu dne u nej na zemi a on po mě leze - a je spokojenej 🙈 ale když vstanu nebo nedejboze odejdu do jiné místnosti, tak je zle a je strašně nestastnej 🙈 jak to máte vy ostatní?
@kambalaka no on leze taky všude za mnou, ale rozhodne nemůžu u něho byt cely den
musím vařit, uklízet a tak, takže si proste chvíli hrát sám musí, taky brečí, knoura, ale bohužel
@Petrussee já doufám 🙏 ze až budou sourozenci dva, ze se zabaví spolu aspoň na chvíli a já nebudu středem veškerého zájmu 🙈 kdyby jen kňoural, ale on má úplně hysteráky, no neudělám vůbec nic doma.
@kambalaka neboj, určitě si později vyhrají 🙏, teda občas slysim, ze ten starší je na toho mladšího zlý, ale snad to nebude u vás 🙏..na Vánoce dostanou nové hračky, tak je snad chvíli budou bavit a budou si více hrát a hlavně, už budou větší ![]()
Ja spis slysim, ze kdyz jsou ty sourozenci takhle kousek od sebe tak toho druhyho notne ignoruji.
Ale drzim pesti, at se to brzo hodi do pohody.
To moje dite mne ma trochu na haku, tady asi uplne separacka nehrozi. Dokonce obcas breci, ze chce byt u tatinka a ne u mne, ale to je proste ten nespravedlivej vztah dcerunky tatinka milovanka.
Mame za sebou prvni nemoc, tedka spi 5hodin vkuse a ja mam pocit, ze se NUDIM. Chapete? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat