TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
22.11.22 20:56

@Petrussee já mám dobrý, že moje dr je i alergolozka. Když bylo něco, tak jsme měli cestu kolem, telefon a stavte se tak a tak, málo lidí. Na tohle je fakt dobrá. A masti stačí poslat email a pošle recept. Když něco nového, cinknu a přijedem. Ale je taková, že když neví, tak pošle jinam a vždycky nám dá zprávu, když byl malej marod, kdyby náhodou pohotovost, aby jsme měli něco v ruce. Dnes mít jakéhokoliv dobrého dr ✊ ✊ ✊

• načítám...
motivi
22.11.22 21:28

@Petrussee ano, u takhle malých se neřeší alergie zatím protože sou tam často falešné výsledky. To sem taky zjistovala když občas něco malá měla úplně jako mimino. Asi člověk musí pátrat a zkouset :roll:

• Upravit
motivi
22.11.22 21:34

@MILINKA35 to je super kdyz člověk narazí na dobrého doktora. Ale většinou to člověk zjisti až když musí něco řešit- ze tam se projeví ochota/neochota, nebo ze člověk pozná ze se nesnaží řešit původ toho problemu.
Ale je to dneska hrozny celkove s tema doktorama- najít schopného ve smyslu ze se opravdu snaží rozklicovat kde je problem a ne všechno zaplacnout jen nějakým lékem :think:

• Upravit
6695
23.11.22 08:03

@motivi nedala jsem mu to um a má to lepší, tak si myslím, ze to bude tím..dam mu tedka pauzu a zkusím jinou znacku :nevim: a pak nevím, zkusím na nějaké alergo zavolat, protože chci nějak pak na to um prejit, on už o to kojeni tak nestojí..přes den skoro nechce a v noci si dá, ale to je proste co hodinu.. :roll:

• načítám...
motivi
23.11.22 08:52

@Petrussee zkus no. A cos měla za značku? Asi bych teda zkusila porovnat složení ostatních s tím co mas a vybrat něco jiného.. to chápu naprosto, malá přes den vůbec nechtěla a pak v noci byla co hodinu vzhůru protože proste se nedokázala poradně najist, spis si pocucavala a vždycky ji to uspalo akorát na chvíli ale za chvíli zas hlad. Teď ji dam v noci jednou flasku a spi.

• Upravit
6695
23.11.22 09:16

@motivi měla jsem hipp, tak to porovnam..kamarádka říkala, ze bych měla koupit znacku, co má kaše..tak asi zkusím Hami :nevim: máme to teď stejně, tak jsem začala dávat po prvním probuzení láhev par dni, spanek lepší, ale jak se osypal, tak spal špatně a drbal se..tak jsme dneska vstavali zase co hodinu

• načítám...
7611
23.11.22 10:59

Přemýšlím, ze koupím Hugovi tuto zelvicku https://www.mall.cz/…100067139300?… Je zvyklý na promítání noční oblohy z kolotoče, ale kolotoč zůstane u nás v ložnici pro další mimčo, takže bych mu noční oblohu nahradila želvičkou 🙂

Načítám video...
  • načítám...
3961
23.11.22 11:22

@kambalaka Hvezdickovou zelvu pouziva starsi syn uz 5 let, u nas velmi oblibena :palec:

• načítám...
5617
23.11.22 12:30

@kambalaka želvičku podědila Anička po dětech a bez ní se neusíná :D

• načítám...
1738
23.11.22 15:25

Tu ala zelvicku nocni oblohu mame na fisher price kolotoci, tak to pak asi jenom sundam. U nas se bez toho taky neusina. :mavam:

Jo a mamca neco podobnyho koupila u vetvi „Star Wars“ asi za 50,–. :palec:

• načítám...
7611
23.11.22 18:02

Hugo má teď zase nějakou separačku, nemůžu se od nej vzdálit, hned začne brečet 🙈 problém nastává ikdyz si třeba jen sednu ke stolu na židli. To hned po mě leze a brečí, takže já teď trávím většinu dne u nej na zemi a on po mě leze - a je spokojenej 🙈 ale když vstanu nebo nedejboze odejdu do jiné místnosti, tak je zle a je strašně nestastnej 🙈 jak to máte vy ostatní?

• načítám...
6695
23.11.22 18:10

@kambalaka no on leze taky všude za mnou, ale rozhodne nemůžu u něho byt cely den :D musím vařit, uklízet a tak, takže si proste chvíli hrát sám musí, taky brečí, knoura, ale bohužel

• načítám...
7611
23.11.22 18:20

@Petrussee já doufám 🙏 ze až budou sourozenci dva, ze se zabaví spolu aspoň na chvíli a já nebudu středem veškerého zájmu 🙈 kdyby jen kňoural, ale on má úplně hysteráky, no neudělám vůbec nic doma.

• načítám...
6695
23.11.22 18:35

@kambalaka neboj, určitě si později vyhrají 🙏, teda občas slysim, ze ten starší je na toho mladšího zlý, ale snad to nebude u vás 🙏..na Vánoce dostanou nové hračky, tak je snad chvíli budou bavit a budou si více hrát a hlavně, už budou větší ;)

• načítám...
1738
23.11.22 18:47

Ja spis slysim, ze kdyz jsou ty sourozenci takhle kousek od sebe tak toho druhyho notne ignoruji. :nevim: Ale drzim pesti, at se to brzo hodi do pohody.

To moje dite mne ma trochu na haku, tady asi uplne separacka nehrozi. Dokonce obcas breci, ze chce byt u tatinka a ne u mne, ale to je proste ten nespravedlivej vztah dcerunky tatinka milovanka. 8o Mame za sebou prvni nemoc, tedka spi 5hodin vkuse a ja mam pocit, ze se NUDIM. Chapete? 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100