Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rýmu máme už tak 3 týdny. Anička už je vyřízená. Dnes se zase celou noc budila, tak asi zub. Zatím jich máme 5.
Včera jsme postavili obřího sněhuláka, tak byla nadšená
Taky chodíme ven až je tma, strašně se jí líbí světýlka. Jen máme problém s vysavačem. Ani se strašně bojí robota. Dostala jsem ho a pouštět ho můžu jen když spí
Má úplný záchvat, když se rozjede.
@Ráďa 25 Mareček měl taky období, kdy měl záchvat, když se zapnul vysavač, teď vysavam a chodí za nim, to přejde
rýma je vopruz..tyjo to už mate tolik sněhu, u nás nic
![]()
Moje ma taky uplnej zachvat, pritom ji nenapadne pred nim zdrhat.
To jsem videla miminka ktera se na tom vozila na brisku. ![]()
@TerezkaSt mně se strašně líbí děti se zrzavými vlásky
je moc roztomilá ![]()
@Ráďa 25 my na dnešek spaní taky hruza. Do 1 do rána jsem k němu lítala co 3/4 hodiny a od 2:30-4:30 nespal
v 7:00 vyspáno. Nic moc teda, ale přes den je dobrej, tak aspoň, ze tak. Taky má rýmu, ale tohle spis vypadá na zuby
ikdyz na ne se svádí kde co 😁
@kambalaka my poprvé spaní dobrý, v 1 dostal flašku a spal do 5:45, ja se teda vzbudila dříve, mateřský radar musel zkontrolovat jestli dýchá
Kezby spal takhle porad, to by byla krása..
Ahoj holky my jsme take nemocní, mala ma kašel a rýmu starší má virózu a já zánět močového měchýře jedu zrovna z meetingu dvoudenního tak jsem zvědavá v jakém stavu doma všechny najdu.
Jinak ohledně Vánoc - dárky máme rozbalovat budeme kolem oběda. jsem teď nějaká taková bez nálady. Nevím asi krize středního věku nebo mě možná pálí dobré bydlo kdoví ![]()
My balily darky aspon to mame takhle hezky odbity. Vim, ze to pusobi bizarne, ale mam predstavu, ze mala bude mitfakt radost jen z toho papiru a ze se to blisti. A taky si splhnu u zero waste tchyne. ![]()
Ps. Timhle diy napadem na hrane vkudu se pasuji z emiminana mimibazar. ![]()
@Petrussee velikej klučina
@TerezkaSt no u nás musí být barevné
Taky už mám zabaleno. Ještě teda čekám na dva dárky ![]()
Anička si začíná stoupat ze země bez držení a chodí se mnou za jednu ruku.Sama se zatím bojí udělat ten první krok ![]()
@Ráďa 25 @Petrussee @TerezkaSt holky, jste dobrý, já ještě nemám ani nakoupeno 😁 zato už jsem začala péct. Doufám, ze stihnu do Vánoc aspoň ty 3 druhy 😁 dneska od rána jsem vykrajovala linecké a odbíhala za Hugem. Těch pár kousků jsem dovykrojila až k večeru a když jsem ho dala večer spinkat, tak jsem to šoupla do trouby 😁 a mám to 💪 už jen slepit 😁
@kambalaka ja mám jen ty dárky, zbytek smůla
udělám snad alespoň vosi hnízda
, ale super ![]()
Teda holky, vy jedete 😅 já nepeču, manžel o to nestojí, tak si vždy vezmu trochu od mamky. Teď tu zrovna s Ell jsme, včera jsem jí dala ochutnat linecký, ještě neslepený a to jí teda hodně šmakovalo
jinak Ella už se teď trochu rozchodila, tak začíná být sranda 😁
@Nikča2020 taky dám Hugovi linecké 😁 to ze je tam trochu cukru, už neřeším. My se pomalu dostáváme do situace, kdy běžné věci jako jogurt nebo presnidavka k svacine mu nechutnají. Ale když jsem mu včera dala na svačinu máslový croissant, tak ten zbaštil skoro celý 😁
@kambalaka tím jak Elle bouchl rok, tak spoustu věcí už tolik nehrotím, asi to byl nějaký zlom
když jsme byli na Staromáku, dala jsem jí ochutnat i trdelník. Čokoládu teda do ní cpát ještě nemusím, ale už vesměs jí to co my. Pokud to není vyloženě nějaká prasárna.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat