TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
8.12.22 07:27

Rýmu máme už tak 3 týdny. Anička už je vyřízená. Dnes se zase celou noc budila, tak asi zub. Zatím jich máme 5.
Včera jsme postavili obřího sněhuláka, tak byla nadšená :lol: Taky chodíme ven až je tma, strašně se jí líbí světýlka. Jen máme problém s vysavačem. Ani se strašně bojí robota. Dostala jsem ho a pouštět ho můžu jen když spí :( Má úplný záchvat, když se rozjede.

• načítám...
6702
8.12.22 07:48

@Ráďa 25 Mareček měl taky období, kdy měl záchvat, když se zapnul vysavač, teď vysavam a chodí za nim, to přejde :D rýma je vopruz..tyjo to už mate tolik sněhu, u nás nic :mrgreen: :roll:

• načítám...
1738
8.12.22 08:12

Moje ma taky uplnej zachvat, pritom ji nenapadne pred nim zdrhat. :mrgreen: To jsem videla miminka ktera se na tom vozila na brisku. :mrgreen:

• načítám...
7611
8.12.22 09:04

@TerezkaSt mně se strašně líbí děti se zrzavými vlásky :srdce: je moc roztomilá :hug:

• načítám...
7611
8.12.22 09:06

@Ráďa 25 my na dnešek spaní taky hruza. Do 1 do rána jsem k němu lítala co 3/4 hodiny a od 2:30-4:30 nespal :roll: v 7:00 vyspáno. Nic moc teda, ale přes den je dobrej, tak aspoň, ze tak. Taky má rýmu, ale tohle spis vypadá na zuby :nevim: ikdyz na ne se svádí kde co 😁

• načítám...
6702
8.12.22 13:25

@kambalaka my poprvé spaní dobrý, v 1 dostal flašku a spal do 5:45, ja se teda vzbudila dříve, mateřský radar musel zkontrolovat jestli dýchá :mrgreen: Kezby spal takhle porad, to by byla krása..

• načítám...
6702
8.12.22 13:26

Jinak máme dneska 11m :andel:

• načítám...
1960
8.12.22 14:58

Ahoj holky my jsme take nemocní, mala ma kašel a rýmu starší má virózu a já zánět močového měchýře jedu zrovna z meetingu dvoudenního tak jsem zvědavá v jakém stavu doma všechny najdu.

Jinak ohledně Vánoc - dárky máme rozbalovat budeme kolem oběda. jsem teď nějaká taková bez nálady. Nevím asi krize středního věku nebo mě možná pálí dobré bydlo kdoví :?

• načítám...
1738
8.12.22 15:34

My balily darky aspon to mame takhle hezky odbity. Vim, ze to pusobi bizarne, ale mam predstavu, ze mala bude mitfakt radost jen z toho papiru a ze se to blisti. A taky si splhnu u zero waste tchyne. :lol:

Ps. Timhle diy napadem na hrane vkudu se pasuji z emiminana mimibazar. :P

• načítám...
5617
8.12.22 19:15

@Petrussee velikej klučina :palec: @TerezkaSt no u nás musí být barevné :mrgreen: Taky už mám zabaleno. Ještě teda čekám na dva dárky :roll:
Anička si začíná stoupat ze země bez držení a chodí se mnou za jednu ruku.Sama se zatím bojí udělat ten první krok ;)

• načítám...
7611
8.12.22 20:10

@Ráďa 25 @Petrussee @TerezkaSt holky, jste dobrý, já ještě nemám ani nakoupeno 😁 zato už jsem začala péct. Doufám, ze stihnu do Vánoc aspoň ty 3 druhy 😁 dneska od rána jsem vykrajovala linecké a odbíhala za Hugem. Těch pár kousků jsem dovykrojila až k večeru a když jsem ho dala večer spinkat, tak jsem to šoupla do trouby 😁 a mám to 💪 už jen slepit 😁

• načítám...
6702
9.12.22 07:30

@kambalaka ja mám jen ty dárky, zbytek smůla :D udělám snad alespoň vosi hnízda :mrgreen:, ale super :palec:

• načítám...
1115
9.12.22 11:21

Teda holky, vy jedete 😅 já nepeču, manžel o to nestojí, tak si vždy vezmu trochu od mamky. Teď tu zrovna s Ell jsme, včera jsem jí dala ochutnat linecký, ještě neslepený a to jí teda hodně šmakovalo :lol: jinak Ella už se teď trochu rozchodila, tak začíná být sranda 😁

• načítám...
7611
9.12.22 13:12

@Nikča2020 taky dám Hugovi linecké 😁 to ze je tam trochu cukru, už neřeším. My se pomalu dostáváme do situace, kdy běžné věci jako jogurt nebo presnidavka k svacine mu nechutnají. Ale když jsem mu včera dala na svačinu máslový croissant, tak ten zbaštil skoro celý 😁

• načítám...
1115
9.12.22 13:22

@kambalaka tím jak Elle bouchl rok, tak spoustu věcí už tolik nehrotím, asi to byl nějaký zlom :D když jsme byli na Staromáku, dala jsem jí ochutnat i trdelník. Čokoládu teda do ní cpát ještě nemusím, ale už vesměs jí to co my. Pokud to není vyloženě nějaká prasárna.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100