Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka prave, v noci spi sice přítel s nami, ale stejně ho neslyší
, ale pomalu chci už odstavit..přes den nekojim, v noci si cucne 3× a mě to přijde zbytečný už, akorát nechce přes den pít, um vypije v noci, možná kdybych mu dala 2 flašky a ne jednu tak by spal lépe
, ale nechce se mi vstavat
nejsem na to zvykla..my chodíme taky do hernicky, už si tam hraje, ale unavená jsem z toho asi stejně více ja
tak si to užijte
Hugo je fešák ![]()
@Petrussee byli jsme v hernicce a super. Pak jsme byli ještě nakupovat s to si Hugís na chvíli chrupnul v kočárku.
Štve mě ale teď manžel. Pokud mu vyloženě neřeknu, tak Huga nenakrmí, nepohraje si s ním, nepřebalí. Jen když mu řeknu. O tom, ze v noci k němu ještě nikdy nevstal ani nemluvím. Co se Hugo narodil, tak je ten vztah mezi námi jiný. Středem pozornosti je Hugo a my jsme se odcizili. Neříkám ale, ze se nemáme rádi. Jen se i víc hádáme. Manžel je od přírody sobeček a hodně myslí na sebe - to už ho nepředělám. Takže pro nej je prvotní práce (přes den) a tréninky (po večerech), takže jsem furt sama. O víkendu jsme včera byli na rodinné oslavě z naši strany (to bylo keců, ze jsme tam museli jet - on ty rodinné sešlosti tak nerad) a dneska teda hernička a nákup. No a od zítřka ho zase uvidím tak možná u snídaně a pak než půjdeme spát 🙈 tak jsem si postezovala 😁 Jak to máte ostatní? Reknete mi, ze je to normální 🙈
@kambalaka my se teď nevidíme, jen chvíli ráno a chvíli večer, takže se nehadame, protože nemáme ani na hádky čas
ale hoří nám stěhování, nestihame..takže jsem porad s Mareckem sama, tak jsem zvědavá jak to bude od ledna, ale chci ho zapojit, ať se taky stara, ale sám od sebe taky nějak nefunguje, co neřeknu, tak ho nenapadne..jedine co jsem ho naučila, ze ráno vstane, přebalí a prevlekne než jde do práce..ale kamarádka teď ukončila vztah, protože chlap nefungoval co se týká malého, nějak nedal to, ze není na prvním místo on, ale dítě
![]()
Jinak Mareckovi odstavaji uši, říká mi to více a více lidi, tak na ne porad koukám
mě přišel bez chyby, ale jsem zaujata
takže je budeme muset až povyroste prisit, když se to nesrovna ![]()
@Petrussee mně to teda z žádné fotky, co jsi sem dala, nepřišlo, ze by mu staly uši, to spis, ze bych se musela zahledet, ale neviděla jsem ho naživo. Kdyby mu přeci jen stály, tak v dnešní době není problém s tím něco udělat
U Huga to zase vypadá, ze bude nosit brejličky, no tak hold v dospělosti mu pak zaplatíme laser, jako jsem si zaplatila já 😁
@Petrussee Taky Matymu odstávají uši
Ale my jsme s tím počítali
Manžel je po plastice a já taky nemám uši vyloženě přilepené k hlavě. My počítáme s operací
@kambalaka @wendelina30 jo oni to opraví, my máme uši v pohodě, ale moji mámě je taky přisivali
a jedno má více, jak se mu ohybalo, když jsme ho nosili, takže za to trochu můžeme ![]()
@kambalaka @Petrussee tak u nás tím, že Ella odmala spí krásně, tak všichni hlídaj s nadšením a nám s mužem to taky jednou za čas prospěje
začátkem března pojedeme do Londýna a to se mi bude stýskat hodně, Ell necháváme doma. Jelikož tam chceme jít na fotbal a tak, tak jí s sebou nechceme brát. Jedeme na 4 dny, tak to snad nějak zvládnu, v létě jsem zvládla 3 😅 ale zas je super, že jak je Ella zvyklá na ostatní, tak na nás neni extrémně fixovaná. Víte jak to myslim 😅 a když se nám povede v létě ušetřit na nějakou dovču, tak to pojede s náma
přece jen, z moře bude mít větší zážitek než z města 😅
@Nikča2020 to trochu závidím, ja mám mamanka
, ale zase je to hezky, jde za nim přítel a Mareček brečí a když si ho vezmu na ruku ja, tak je hned ticho
, ale nehnu se od něho..vše dělám ja..kam jdu, jde taky a visí mi porad za nohu
ja bych zase chtěla na dovolenou bez něho, jestli to zvládnu
protože s Marečkem to teda dovolená nebyla..ale snad bude v létě lepší, třeba bude i spat ![]()
@Petrussee jojo, něco podobného máme když Elle rostou zuby, pořád chce chovat, visí mi za nohy, nemůžu si dojít ani na záchod
ale v noci spí krásně i s těma zubama
no dovolenou jen s přítelem bych Ti přála, aspoň pár dní, nemusí to být ani týden
ale stejně budeš pořád koukat na fotky ![]()
@Petrussee píše:
Jinak Mareckovi odstavaji uši, říká mi to více a více lidi, tak na ne porad koukám![]()
mě přišel bez chyby, ale jsem zaujata
takže je budeme muset až povyroste prisit, když se to nesrovna
Myslím, že je to v pohodě, to náš Jiřík je teda větší ušák… 😂
@Nikča2020 to mate super! My na jaře s manželem taky plánujeme Anglii na 3-4 dny a malá bude u našich. ![]()
My sme ji poprvé nechali na noc v 6 mesicich protože je na naše zvykla. Jakmile jsme u nich nebo oni u nás, tak s manželem pro ni prestavame existovat
a to je krásný vidět jaký spolu mají vztah, takže ji nechám na hlídání s klidným srdcem. A mám radost ze si jednou za čas mužem udělat den pro sebe a bavit se jak v dobách bez dítěte ![]()
To je teda dost častý problém jak čtu a slyším z okolí, ze to dítě je velká zkouška vztahu.. manžel si na začátku asi úplně neuvedomoval ze to je fakt “práce na plný uvazek” ale potom sem byla nemocna a musel se starat a zaukolovala sem ho vším možným v domácnosti a pochopil ze se to fakt doma samo nedělá
a ze to fakt není sranda.. od té doby sme sehrani, ačkoliv je taky hidne času v práci, obden s malou vstává a postará se o ni abych se mohla dospat a jakmile je doma tak funguje na 100 %.. spoustu věci mu samozřejmě musím říct ale to beru jako samozřejmost protože sem s ni 24/7 a už máme nějaký systém.. ale za mě nejdůležitější - ve chvíli co dáme malou spát ho postavim na první místo.. takže máme večer pro sebe, nachystane si večeři, dáme sklenicku.. a kolikrát je to na hodku protože se malá začne co chvíli budit, ale i ta chvíle, kdy to naplno stravime spolu udělá hrozné moc.. my máme lepší vztah nez před malou. Tak nějak sme spolu dospěli.. pohádáme se samozřejmě občas, ale máme pravidlo ze nesmíme jít spát pohadani, takže nakonec oba spolkem ego a bez emocí si to rekneme ![]()
@kambalaka muj muz je taky sobec, je ranni ptace takze jde kazdy den v 6 do posilovny nebo behat. Ja se rano nedokazu vzbudit, obzvlast po tom co jsem vzhuru co pul hodiny, a tak jsem denne nastvana ze misto aby to od tech 6 vzal za me, uziva si „svuj cas“. Pak pracuje 8-18 minimalne, sice z domu ale dohromady vyleze tak na 20 minut za celej den a jeste musime byt relativne ticho. Pak vecere no a v 19 uz jsou deti v posteli, uspavam klidne hodinu az dve a to se vali v posteli a kouka na filmy. Pretrhla bych ho
A fakt nemam pro sebe cas vubec, kdyz Sven spi vynahrazuju si cas se starsi. Ale ja to vim odjakziva ze neni na mimina, s sestiletou uz jsou fakt partaci, chodi o vikendu bruslit, na basket, litaji spolu na prodlouzene vikendy po Evrope…fakt se ji ve volny dny venuje. A ja vim ze za par let si taky zajdu vecer na vino, odletim si kam budu chtit, budu chodit cvicit a jezdit na koni a on me podpori ve vsem…ale ted to jeste nejde a mne uz se to zda NEKONECNY
Zrovna pred par dny jsem mela nejaky breakdown a rvala na nej ze treti dite bych klidne brala ale rozhodne s nekym jinym
Proste byt na to 100% casu sama je fakt narocny, ale diky starsi dceri vim ze jakkoliv mi to ted prijde narocny, strasne rychle to utece a ja ani nemrknu a deti budou veliky…
@Petrussee z této fotky bych teda vibec nerekla ze má odstate usi..
ale přijde mi ze v tomto veku má málokteré díře vyloženě priplaacle usi k hlave
myslím si ze jim hlava k těm uším teprve doroste ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat