Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt Já bych do fusaku kombinézu nedala. Hrozně se v tom potí. Pokud je v kočárku, tak má teplé punčocháče a zateplené rifle/tepláky, bundu. Včera jsem potkala známou, co je učitelka ve školce a stěžovala si, že rodiče děti moc oblékají. Že když přijdou z procházky, tak jsou úplně propocené a pak je trošku ofoukne a už marodí ![]()
@Ráďa 25 Tyyyy brdo, vy máte ale sněhu 🤩Tady popadalo pár vloček, zůstala piditroška bílého poprašku a nic ![]()
@Petrussee krasny, ty tricka jsou prave dobry ![]()
@wendelina30 jo vid, kor ja mam ten s ovci vlnou, od miminka jsem ji do toho oblikala jen s spodni vrsva + plysovy overal, ale to byla zavrtana po hlavicka. Ted uz ji tedy polovina tela kouka, ale proto ma zimni bundu. ![]()
@Petrussee náhodou… krasne fotky 🙂
@TerezkaSt já do kočárku oblekam punčocháče(slabší) a na ne tepláčky, pak bodýčko s dlouhým, svetr, bundu a do fusaku. A zpocený není.
Jojo, jména máme. Chceme kluka Oskara a holku Beátku 🙂
Co se týká oblékání, dávám punčochy, ponožky, body a kombinezu..nohy má stejně studeny, jak se nehýbe v kočáru a fusak má taky, zpoceny ani teplý není ![]()
Jo a já mu vlastně ještě dávám pod fusak na nohy i teplé capáčky, pak studené nohy nemá 🙂
@kambalaka ono je blby, ze se ta bundicka kolikrat vykase, ale za mne to taky musi byt v pohode. Vychazim z toho, ze maji mit o jednu vrstvu vice nez my (takze fusak je az az).
Jmena pekna originalni. Jen ja si prvne pod Hugo predstavim Huga z hor a Oskar kosak co ho ma Dada jak jsou to ne uplne bezna jmena. Je to vlastne sympaticke, protoze si vzpomenu na detstvi.
![]()
@TerezkaSt to mě nikdy ani nenapadlo 😁 my chtěli jména z českého kalendáře, ale ne taková, která má dneska každý. Manžel chtěl Huga a Huberta, ale toho jsme mu teda zatrhla 🙈 to nevím, jak bychom mu říkali 😁
Taky mají vaše děti prodřené tepláčky na kolenou? Hugo jak furt leze, tak má na všech tepláčkách díru. Myslela jsem, ze je použiju i pro druhé mimčo, ale děravý mu fakt dávat nebudu 😁
@kambalaka Já už vyházela legín s dírama ![]()
Já dávám punčochy, nebo legíny, na nohy teplý capáčky, body, svetr a pak do kombinézy a fusaku. Když přijdeme, tak má nohy a ruce studený, jako vždy
Už když byla v břiše, tak jsem měla břicho ledový. Dělali jsme si srandu, že tam mám žabu. Syn venku lítá jen v mikině a ruce bude mít furt horký a starší dcerka je taky zmrzlinka
Na Jéžíška chce teplý pyžamo a plyšový povlečení. Kdybych toto dala synovy, tak je za chvilku úplně mokrý.
Takže vůbec bych neřešila, jak kdo obléká, protože každé dítko je jiný.
@Petrussee fotky krasne
@Rada 25 - u nas deti smerem k teplote stejne jako u tebe, obe jsou horkokrevne, zmrzly je jen partner ![]()
@MILINKA35 tedy tvuj manzel ma fakt zvláštní chovani, bych na nej koukala jako blázen, říci ze ho nepritahujes a potom. chtit mit sex 2× denne to je teda nepochopitelné. Jake kroky tedy chces delat dal? Stěhování nebo formalni soužití?
Jak jste si psali ohledně partnerských vztahu: No tak u nás nic moc ale zase je pravda že já to nějakým způsobem neřeším. Vídáme se s partnerem maximálně o víkendu, tak je mi to celkem jedno ale spíše Fungujeme v tom módu že on prostě hlídá Já můžu trochu odpočívat a opačně takže za nás asi Ok…ale je pravda že už jsme takový nějací asi staří a bereme to hodně rozumově. Teda aspoň zatím - navíc je fakt že asi mám trochu výhodu v tom že partner o vztah stojí víc než já takže většinou bývá po mém což je zase pro mě velká deviza a v určitém ohledu i důvod proč ve vztahu setrvávám
![]()
Jo jinak Ema prodřená kolena nemá tak nevím jestli to je tím že leze mene a nebo že má punčocháče - Takové nějaké silnější ![]()
@Latty - Docela mě zaujal přístup tvého manžela je super jestli se šestileté věnuje Ale na druhou stranu jak to bere ona? Já si to právě neumím moc představit že bych coby dcera třeba v pohodě letěla někam na prodloužený víkend jenom s tatínkem bez mamky a zvlášť ve chvíli kdy bych brala že maminka bude třeba sama doma nebo jste to tak nastavili až teď co je s Sven?
@kambalaka náhodou Hubert se mi hrozné líbí! Hugo a Hubert by byla super dvojka ![]()
Co se tyče oblékání tak já dávám punčocháče, teplaky, boty, body s dlouhým, tričko s dlouhým s rolakem a bundu. A sedí ve fusaku. Když ji vyndam tak se zahřeje pohybem. Ale ještě sme nemeli fakt nějak zimu, nejvíc bylo -7 ![]()
Ahoj holky,
chci se Vás zeptat 😄 máte nebo budete pro svá dítka pořizovat golfky či skladnější sporťák? My pořizovat budem, ale chci vědět vy co už jste rozhodnuté nebo už máte jakou značku byste doporučily. Moc se mi líbí Joolz Aer, jenže tam zůstane jen u toho, není moc vhodný do terénu 😅 tak jsem si vyhlídla valco, ale zajímala by mě Vaše zkušenost. Jinak po Novém roce už jedeme pro novou autosedačku 😅
@Nikča2020 taky jsem o tom premyslela, ale nechci dávat moc peněz no..spíše jen třeba kdybych jela do nakupaku, abych nemusela tahat ten sportak..kamarádka má Valco, hrozne si ho chválí..je lehký a tak, ale davala asi 10 tisíc
takže ja možná poridim jen něco levného do auta, na chvíli..jinak budu brát na výlety a tak, ten co mám..autosedacku už máme
vajíčko bylo malý ![]()
@Nikča2020 my budeme pořizovat ještě méně skladný sourozenecký kočár 😁 jen ještě nevím, jaký. Problém je, ze se nám dvojkočár nevejde do auta, takže asi budeme muset k němu pořídit ještě asi nové větší auto 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat