TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
16.12.22 14:18

@kambalaka @wendelina30 tekla trochu, ale budu to muset nějak vymyslet, přelezl mantinel, polštář :roll: a úplně potichu, byla jsem o par metru dal a vůbec jsem neslysela, ze se vzbudil :? Vypnuta televize a stejně..teď jsem ho uspavala, šel k okraji postele a začal brecet, snad si to zapamatuje nebo než se nauci dolu, tak bude pomlaceny :,( on ještě nestojí a ta postel je vyšší.. :zed: ale asi bude mít nějakou modrinu na nose..snad teda zlomený není, je rovny..ale dneska se mu teda nedaří, pak si ještě skripl prsty, bouchnul..snad ten dnešek už doklepeme..

• načítám...
7611
16.12.22 20:32

Hugovi jsem dneska dala mléko chvíli po veceri. Pak si ještě chvíli hrál, pak jsem ho vykoupala, vycistila zuby a před spaním si už jen cucnul čaje a v pohodě 🙂 tak to vypadá, ze to noční mléko odbourame snáz, než jsem myslela, ale nechci to zakriknout 😁 🙏

• načítám...
1738
16.12.22 22:07

@kambalaka gratuluji k Beatce. :srdce:

@Petrussee teda doufam, ze to bude v pohode, stane se. Mala jak se ted porad stavi, tak ji to podkluze a uz si parkrat taky dala silene do hlavy. No orvala si to, predejit se otmu uplne neda. :nevim: Funguji s tim, ze potechle zkusenosti bude na sebe opatrnejsi (z gauce ona proste sipku nehodi, to mam ozkousene).

• načítám...
1738
16.12.22 22:15

Bio eko zero waste selfmade tchyne delala cukrovi bez cukru, mala se muze utlouct. Ja mam pocit, ze toho sni vic nez ja. :mrgreen: Flasku ranni i tu vecerni porad ale da. Zkusim se pak taky domluvit s dr. Jenomze toho zas moc nevypije tak nevim. Dneska ani ne 30ml denne tak do tech 100ml. Co vypiji vasinci? Ono jde prave o to, ze tim UM do sebe dostavaji i tekutinu a tech 500ml je unosna hranice. :nevim:

• načítám...
7611
16.12.22 22:35

@TerezkaSt v létě a na podzim mi vypil i celou flašku čaje nebo vody. Teď ale je to bída. Taky to dohání mlékem. Ale doufám, ze mléko už mu bude stačit jen po večeři přes koupanim a pak ráno po probuzení

• načítám...
1479
16.12.22 22:42

@TerezkaSt U nás už obliba UM trošku klesá. Ráno má 210ml a večer 150ml. Jinak během dne má nejčastěji čaj a občas vodu. Toho vypije 500ml. Takže pořád ještě nejsme na tom, co by měl vypít :nevim:

• načítám...
7611
16.12.22 23:00

@wendelina30 jakoze čaj a vody dohromady vypije 500ml? 😳 no tak to Hugo vůbec. Ten kdyby nepil mléko, tak je dehydrovanej jak sviňa

• načítám...
472
16.12.22 23:07

U nás mléko 2×210ml a čaj dělám tak 4×denně po 150ml. Studenej ho nevypije. Vlaznej vysosa tu 150tku klidně i na ex.

• načítám...
1479
16.12.22 23:08

@kambalaka Já mu plním 2× denně tu bbox lahvičku až po vrch a to vypije. Ale co jsem se radila s poradkyní, tak by měl vypít alespoň 100ml/kg. Uvidíš, jestli se ti nerozpije teď, jak vynecháš to noční mléko. Třeba ho nechtěl kvůli hladu, ale má žízeň :nevim:

• načítám...
7611
16.12.22 23:48

@wendelina30 uvidím no. Nebo mu ten čaj pořád prihrivat. Taky máme Bbox. Já mu porad čaj nabízím a vařím různé druhy, ale on si vzdycky jen cucne a konec 🙈

• načítám...
6702
17.12.22 07:02

@TerezkaSt všemu nejde zabránit :roll: těch padu bude až začne stoupat, chodit.. :? Mě moc nepije, dá tak 50ml čaje přes den..pak mu dáváme jednou um, když se vzbudi to má cca 200ml a pak třeba 3× kojim, ale to má taky málo :nevim: @wendelina30 tak ja když řeknu doktorce, ze nepije, tak řekne, ze vypadá dobře a neresi to :roll:, ale proste kdyby měl žízeň tak se napije.. :nevim:

• načítám...
7611
17.12.22 07:51

Po večeři dostal mléko, pak si ještě chvíli hrál, koupání, vycistila jsem zuby a před spaním si už jen cucnul čaje. Po půlnoci se probudil a nabídla jsem mu znovu čaj, ale tentokrat jsem neuspěla a musela jsem pro mlíko 😁

• načítám...
7611
17.12.22 07:52

@Petrussee u nás je to s tím pitím podobné. Trosku víc vypije, když jdeme cvičit, ale jinak je to bída

• načítám...
881
17.12.22 08:25

@kambalaka Moc gratuluju k holčičce, tak přeci jen budete mít doma páreček! 😍

• načítám...
881
17.12.22 08:30

@Petrussee Pádů ještě bude tuna, ale stejně se na to člověk nepřipraví. U nás se bourá dnes a denně, jak začal chodit… 🙈Zrovna dneska ducnul do židle 🤷‍♀️ Jenže to by ho člověk musel obalit kolem dokola peřinami, aby se mu nic nestalo, viď? 😂

Jinak, my s pitím problém nemáme, malý vypije většinou tak půl litru čaje + pořád ještě tak 4× denně kojím, takže z toho má počítám dobré dvě deci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100