Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka @wendelina30 tekla trochu, ale budu to muset nějak vymyslet, přelezl mantinel, polštář
a úplně potichu, byla jsem o par metru dal a vůbec jsem neslysela, ze se vzbudil
Vypnuta televize a stejně..teď jsem ho uspavala, šel k okraji postele a začal brecet, snad si to zapamatuje nebo než se nauci dolu, tak bude pomlaceny
on ještě nestojí a ta postel je vyšší..
ale asi bude mít nějakou modrinu na nose..snad teda zlomený není, je rovny..ale dneska se mu teda nedaří, pak si ještě skripl prsty, bouchnul..snad ten dnešek už doklepeme..
Hugovi jsem dneska dala mléko chvíli po veceri. Pak si ještě chvíli hrál, pak jsem ho vykoupala, vycistila zuby a před spaním si už jen cucnul čaje a v pohodě 🙂 tak to vypadá, ze to noční mléko odbourame snáz, než jsem myslela, ale nechci to zakriknout 😁 🙏
@kambalaka gratuluji k Beatce. ![]()
@Petrussee teda doufam, ze to bude v pohode, stane se. Mala jak se ted porad stavi, tak ji to podkluze a uz si parkrat taky dala silene do hlavy. No orvala si to, predejit se otmu uplne neda.
Funguji s tim, ze potechle zkusenosti bude na sebe opatrnejsi (z gauce ona proste sipku nehodi, to mam ozkousene).
Bio eko zero waste selfmade tchyne delala cukrovi bez cukru, mala se muze utlouct. Ja mam pocit, ze toho sni vic nez ja.
Flasku ranni i tu vecerni porad ale da. Zkusim se pak taky domluvit s dr. Jenomze toho zas moc nevypije tak nevim. Dneska ani ne 30ml denne tak do tech 100ml. Co vypiji vasinci? Ono jde prave o to, ze tim UM do sebe dostavaji i tekutinu a tech 500ml je unosna hranice. ![]()
@TerezkaSt v létě a na podzim mi vypil i celou flašku čaje nebo vody. Teď ale je to bída. Taky to dohání mlékem. Ale doufám, ze mléko už mu bude stačit jen po večeři přes koupanim a pak ráno po probuzení
@TerezkaSt U nás už obliba UM trošku klesá. Ráno má 210ml a večer 150ml. Jinak během dne má nejčastěji čaj a občas vodu. Toho vypije 500ml. Takže pořád ještě nejsme na tom, co by měl vypít ![]()
@wendelina30 jakoze čaj a vody dohromady vypije 500ml? 😳 no tak to Hugo vůbec. Ten kdyby nepil mléko, tak je dehydrovanej jak sviňa
U nás mléko 2×210ml a čaj dělám tak 4×denně po 150ml. Studenej ho nevypije. Vlaznej vysosa tu 150tku klidně i na ex.
@kambalaka Já mu plním 2× denně tu bbox lahvičku až po vrch a to vypije. Ale co jsem se radila s poradkyní, tak by měl vypít alespoň 100ml/kg. Uvidíš, jestli se ti nerozpije teď, jak vynecháš to noční mléko. Třeba ho nechtěl kvůli hladu, ale má žízeň ![]()
@wendelina30 uvidím no. Nebo mu ten čaj pořád prihrivat. Taky máme Bbox. Já mu porad čaj nabízím a vařím různé druhy, ale on si vzdycky jen cucne a konec 🙈
@TerezkaSt všemu nejde zabránit
těch padu bude až začne stoupat, chodit..
Mě moc nepije, dá tak 50ml čaje přes den..pak mu dáváme jednou um, když se vzbudi to má cca 200ml a pak třeba 3× kojim, ale to má taky málo
@wendelina30 tak ja když řeknu doktorce, ze nepije, tak řekne, ze vypadá dobře a neresi to
, ale proste kdyby měl žízeň tak se napije.. ![]()
Po večeři dostal mléko, pak si ještě chvíli hrál, koupání, vycistila jsem zuby a před spaním si už jen cucnul čaje. Po půlnoci se probudil a nabídla jsem mu znovu čaj, ale tentokrat jsem neuspěla a musela jsem pro mlíko 😁
@Petrussee u nás je to s tím pitím podobné. Trosku víc vypije, když jdeme cvičit, ale jinak je to bída
@kambalaka Moc gratuluju k holčičce, tak přeci jen budete mít doma páreček! 😍
@Petrussee Pádů ještě bude tuna, ale stejně se na to člověk nepřipraví. U nás se bourá dnes a denně, jak začal chodit… 🙈Zrovna dneska ducnul do židle 🤷♀️ Jenže to by ho člověk musel obalit kolem dokola peřinami, aby se mu nic nestalo, viď? 😂
Jinak, my s pitím problém nemáme, malý vypije většinou tak půl litru čaje + pořád ještě tak 4× denně kojím, takže z toho má počítám dobré dvě deci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat