TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
17.12.22 10:08

@Slamova prave bude hůře, holt se musí trochu “obouchat”, ale snad se nám vážně pády vyhnou..

• načítám...
7611
17.12.22 11:05

Nám se Hugi úplně přestal stavět na nohy. Před 14 ti dny se dvakrát postavil u gauče, až jsem si řekla, ze už musíme začít dávat pozor, no a od te doby nic, vůbec nemá snahu 😳 lenoch jeden

• načítám...
5617
17.12.22 11:31

Anička vypije tak 600-800 ml čaje, vody, šťávy. Ale přes den vůbec nechce mléko. Někdy si dá po obědě, ale před spaním vůbec. Takžejediné mléko které pije pravidelně to je v 1 v noci, to dá 200 ml.Tak právě nevím, jak jí to odnaučit, když já chci, aby alespoň trochu mléka měla. A čajem jí teda v noci neoklamu :mrgreen: Řve dokud ho nedostane.

• načítám...
3555
17.12.22 13:15

Malej vypije cca 500-600 čaje a pak má cca 500 ml um. V noci už nechce. To vydrží až do rána, ani čaj nechce. Asi mu to stačí.
Ty pády budou. Naštěstí z gauče se naučil po nohách. Teď se začíná pouštět, takže to bude něco a začíná mi lézt do koše na prádlo, do šuplíku, zkouší, kam se dostane.
@kambalaka kočko, moc moc moc gratuluji k holčičce :srdce:

• načítám...
7611
18.12.22 12:57

Já zkusím Hugovi dávat mléko ještě během dne. Mně přijde, ze ho má málo a pak to dohání v noci. Zkoušela jsem mu v noci zase dat čaj a opět to neprošlo. Řval jak tur a já to po 3/4 hodině vzdala a šla udělat mléko. :roll:

• načítám...
459
18.12.22 15:10

@wendelina30 S těmi kombinézami je to oříšek, naší malé je kombinéza ještě z minulého roku, velikost 74, ale už nezahrnu ty rukávy a nožičky, pak jsem od jiné značky koupila velikost 80/86 a to je zase docela obří. Mám zvlášť teplé ponožky a rukavice, na nohy nakonec ok, ale teď pátrám po nějakých dobrých rukavicích. Naše malá má studené ručičky, i když má na rukou fleesové a merino rukavičky a ještě ruce ve fusaku.

@Latty Na ty Stonz capáčky jsem koukala, ten střih vypadá zvláštně, radši bych je někde zkusila, snad seženu. A nakonec jsme merino kuklu taky pořídili, zvažovala jsem, jestli na ní (máme dvouvrstvou) dávat ještě čepici, ale takové mrazy u nás ještě nebyli. My máme na overálku i na kombinéze kapucu, takže vlastně dvě vrstvy a při menší zimě to zatím stačilo.

Děvčata nemáte někdo tip na dobré teplé rukavice?Naše malá je na ručkách snese, ale jak jsem psala, má studené ruce i když má vrstvu fleece, merino a navrch fusak :nevim:.

• načítám...
459
18.12.22 15:11

@kambalaka Také se přidávám ke gratulacím k holčičce :srdce: :kytka:.

• načítám...
3555
18.12.22 18:30

@Sissela já zatím dávám palčaky. Malej si je oblíbil a atrcim do fusak a má je teplé. Dnes jsme nebyli. Je hnus. Boty půjdu kupovat po novém roce do obchodu, aby si to vyzkoušel. Sice nechodí, pořád se drží, ale myslím že to bude do měsíce. Začal se pouštět. Konečně mi začal sedět normálně. Někdy ještě do w, ale už jen minimálně :mrgreen:

Holky, máte už někdo polštářek v postýlce popiorade tip?

• načítám...
5617
18.12.22 20:57

@MILINKA35 mám normálně polštářek a peřinku do postýlky, alw polštářek je takový placatý :mrgreen: Ale Anička stejně spí všude, jen né na něm :lol:
Já jsem objednala už sněhulky, sice o velikost větší, ale zatím máme capáčky.
Anička už si stoupne bez držení a stojí, tak už jen čekám až se rozběhne.

• načítám...
1738
18.12.22 22:04

@wendelina30 coze 100ml/kg? tak to je tedy mala silne mimo :oops: vic jak 100ml nevypije

• načítám...
1479
18.12.22 22:28

@TerezkaSt Popravdě jsem trošku zmatená z toho, jak každý pediatr „radí“ něco jiného. Od extrému typu „až bude mít žízeň, tak se napije“ až po doporučení vypít alespoň 1,5l denně u ročního dítěte :nevim: Selský rozum mi říká, že nepít je blbost, ale vypít 1,5l v roce taky :nevim: Včera i předevčírem vypil kolem litru a obě noci jsem převlékala počůranou postýlku :lol: :lol: Už má i novou přezdívku „Fuller McCallister“ :lol: :lol:

• načítám...
7611
18.12.22 23:19

@wendelina30 ten můj toho taky nejvíc vypije v noci a musím ho v noci prebalovat, protože ani pamperska to nevydrží 🙄

• načítám...
7611
19.12.22 13:11

Holky, my dnes slavíme 1 rok, uteklo to hrozně rychle 🙂

• načítám...
1115
19.12.22 13:41

@kambalaka juuu, všechno nejlepší Hugínkovi k narozeninám! :srdce: Je to roztomilouš. Já Ti rozumím, utíká to hrozně rychle. Ella už chodí, většinu dne teda. Nejradši by běhala, ale to vždycky letí pusou napřed 😅

• načítám...
6702
19.12.22 14:07

@kambalaka všechno nejlepší :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky