TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
21.12.22 19:33

@kambalaka jak jsme vylezli z auta, tak jsem jí chvilku nechala, aby si ten sníh taky trošku osahala😁

• načítám...
472
21.12.22 20:04

@Ráďa 25 má krásnou čepičku. My ještě nesehnala čepici která by malýmu takhle pěkně seděla. Je zavazování? Jakub si čepici bez šňůrek pořád sundavá

• načítám...
5617
21.12.22 20:23

@Logodice no je právě zavazovací, jinak zatím všechny jiné taky sundává. :mrgreen:

• načítám...
472
22.12.22 19:27

Děvčata přeji vám všem veselé Vánoce, za ten rok s Vámi tady jsem se mnohé dozvěděla, zasmála se, soucítila, prostě to tu bylo prima. Všem přeji mnoho zdraví a rozzářené oči vašich dětiček. 🥂 🎁 🎄

• načítám...
1738
22.12.22 19:58

@Logodice moc hezky receno. Taky vsem preji krasne svatky. A narozky pribyvaji ne? Vetsina je koncdm mesice.

• načítám...
5617
22.12.22 20:35

Tak u nás ozdobený stromeček, Anička bude ráno koukat.Dnes jsem udělala poslední větší nákup a teď už budu jen užívat🌲 🍸 🍹 🎄

• načítám...
7611
22.12.22 20:49

Krasne Vánoce Vám všem 🙂 já ještě dobaluju dárky a zítra mám v plánu celý den vařit. Hugo je poslední dny naprosto uzasnej. Je hodně tulivej, mazlivej a krasne si vyhraje - dělá mi to pěknej nepořádek, ale je u toho strašně spokojenej 😁

Dneska k večeři měl batátové hranolky, omeletu a brokolici. Jsem mu toho nandala jak pro polskej zájezd a říkala jsem si, ze co nesní, dojím já. No a on zbouchal úplně všechno a ještě jsem mu přidávala od sebe 🙈 😁

• načítám...
1115
22.12.22 22:38

Holky, taky přeju krásné a pohodové Vánoce, moc si to užijte :srdce: já dnes zabalila dárky, udělala salát. Včera jsme ozdobili večer stromeček, tak měla Elli překvápko, byla hrozně roztomilá :srdce: pak teda ty ozdoby začala sundavat, tak jsem jí vysvětlila, že to nemůže stromečku sundávat, jinak mu bude zima 😅 no asi to zafungovalo, od tý chvíle to nedělala, tak uvidíme zítra 😁

• načítám...
6702
23.12.22 12:32

Hezké Vánoce :srdce: dárky zabaleny, balim věci do krabic, takže si pohodové svátky neuzijeme, příští týden nás čeká stehovani, moc nestihame, byt není hotovy..ale když nejde o život, nejde o nic ;) užijte si narozeniny, my jsme mezi posledními, tak nás to ještě čeká :D

• načítám...
3555
23.12.22 14:02

Holky, tak všem krásné a pohodové Vánoce 🤗 hlavně zdraví, štěstí a láska si nás najde všechny :srdce:
Jak psala Logodice.. Jsem za tuto skupinu moc ráda. Ať už v radosti, s problémy, svěření se a bez soudu. Děkuji vám :srdce:

• načítám...
3555
23.12.22 14:27

Dort na narozeniny

Holky, hledám inspiraci. Co jste dělaly nebo budete dělat? Nějak jsem nestihla pořádně pohledat a čas je neuprosný :mrgreen: děkuji 🙏 🙏 🙏

• načítám...
5617
23.12.22 16:36

@MILINKA35 Po pravdě :mrgreen: Koupíme mražený z kaufu, jsou strašně dobrý a nahoru jsem nakoupila různá zvířátka :srdce:.U nás totiž nikdo nejí kokos, někdo ořechy, marcipán, takže pařížák, nebo ovocný je top. Navíc nám to vychází po silvestru, tak ani nevíme, kdy se sejdeme.
Naše putovní čepice :mrgreen:

• načítám...
7611
23.12.22 18:31

Hugísek má teď úžasné období, je jak vyměněný a přijde mi strašně spokojený 🙂 dneska jsem cely den vařila a Hugi naprosto veselý, spokojený, prohrával mi všechny šuplíky a “pomáhal” mi vařit 😁 stihla jsem mu i uvařit večeři. To je jiné kafe než jen kaše na večeři, zbouchá mi celý talíř, to kam se ty kaše hrabou 😁

• načítám...
7611
23.12.22 18:33

@MILINKA35 já pekla malinkatý - do zapékací misky klasický piškot a promazala jsem směsí vyšlehané šlehačky s ricottou. Ozdobila malinami a boruvkami a moc to chutnalo 🙂 myslím, ze jsem tu fotku sem už dávala

• načítám...
1960
23.12.22 19:23

Ahoj holky, take vsem prejeme krasne Vanoce. Verim, ze se příští rok tady budeme zase v nezmenene sestave potkavat. Je mi tady s vami moc dobre. U nas stromeček radeji postaveny na lince, posilam fotku kdyz ho emma poprvé videla :)
Vase fotecky moc a moc krasne.
Ad dort take nejaky koupim ja na to nejsem abych pekla :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100