Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka jak jsme vylezli z auta, tak jsem jí chvilku nechala, aby si ten sníh taky trošku osahala😁
@Ráďa 25 má krásnou čepičku. My ještě nesehnala čepici která by malýmu takhle pěkně seděla. Je zavazování? Jakub si čepici bez šňůrek pořád sundavá
@Logodice no je právě zavazovací, jinak zatím všechny jiné taky sundává. ![]()
Děvčata přeji vám všem veselé Vánoce, za ten rok s Vámi tady jsem se mnohé dozvěděla, zasmála se, soucítila, prostě to tu bylo prima. Všem přeji mnoho zdraví a rozzářené oči vašich dětiček. 🥂 🎁 🎄
@Logodice moc hezky receno. Taky vsem preji krasne svatky. A narozky pribyvaji ne? Vetsina je koncdm mesice.
Tak u nás ozdobený stromeček, Anička bude ráno koukat.Dnes jsem udělala poslední větší nákup a teď už budu jen užívat🌲 🍸 🍹 🎄
Krasne Vánoce Vám všem 🙂 já ještě dobaluju dárky a zítra mám v plánu celý den vařit. Hugo je poslední dny naprosto uzasnej. Je hodně tulivej, mazlivej a krasne si vyhraje - dělá mi to pěknej nepořádek, ale je u toho strašně spokojenej 😁
Dneska k večeři měl batátové hranolky, omeletu a brokolici. Jsem mu toho nandala jak pro polskej zájezd a říkala jsem si, ze co nesní, dojím já. No a on zbouchal úplně všechno a ještě jsem mu přidávala od sebe 🙈 😁
Holky, taky přeju krásné a pohodové Vánoce, moc si to užijte
já dnes zabalila dárky, udělala salát. Včera jsme ozdobili večer stromeček, tak měla Elli překvápko, byla hrozně roztomilá
pak teda ty ozdoby začala sundavat, tak jsem jí vysvětlila, že to nemůže stromečku sundávat, jinak mu bude zima 😅 no asi to zafungovalo, od tý chvíle to nedělala, tak uvidíme zítra 😁
Hezké Vánoce
dárky zabaleny, balim věci do krabic, takže si pohodové svátky neuzijeme, příští týden nás čeká stehovani, moc nestihame, byt není hotovy..ale když nejde o život, nejde o nic
užijte si narozeniny, my jsme mezi posledními, tak nás to ještě čeká ![]()
Holky, tak všem krásné a pohodové Vánoce 🤗 hlavně zdraví, štěstí a láska si nás najde všechny ![]()
Jak psala Logodice.. Jsem za tuto skupinu moc ráda. Ať už v radosti, s problémy, svěření se a bez soudu. Děkuji vám ![]()
Dort na narozeniny
Holky, hledám inspiraci. Co jste dělaly nebo budete dělat? Nějak jsem nestihla pořádně pohledat a čas je neuprosný
děkuji 🙏 🙏 🙏
@MILINKA35 Po pravdě
Koupíme mražený z kaufu, jsou strašně dobrý a nahoru jsem nakoupila různá zvířátka
.U nás totiž nikdo nejí kokos, někdo ořechy, marcipán, takže pařížák, nebo ovocný je top. Navíc nám to vychází po silvestru, tak ani nevíme, kdy se sejdeme.
Naše putovní čepice ![]()
Hugísek má teď úžasné období, je jak vyměněný a přijde mi strašně spokojený 🙂 dneska jsem cely den vařila a Hugi naprosto veselý, spokojený, prohrával mi všechny šuplíky a “pomáhal” mi vařit 😁 stihla jsem mu i uvařit večeři. To je jiné kafe než jen kaše na večeři, zbouchá mi celý talíř, to kam se ty kaše hrabou 😁
@MILINKA35 já pekla malinkatý - do zapékací misky klasický piškot a promazala jsem směsí vyšlehané šlehačky s ricottou. Ozdobila malinami a boruvkami a moc to chutnalo 🙂 myslím, ze jsem tu fotku sem už dávala
Ahoj holky, take vsem prejeme krasne Vanoce. Verim, ze se příští rok tady budeme zase v nezmenene sestave potkavat. Je mi tady s vami moc dobre. U nas stromeček radeji postaveny na lince, posilam fotku kdyz ho emma poprvé videla ![]()
Vase fotecky moc a moc krasne.
Ad dort take nejaky koupim ja na to nejsem abych pekla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat