TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
28.12.22 09:57

A používáte někdo UČÍČÍ VĚŽ? Teď je to nějaký trend či co, je toho všude plno. Je to vůbec k něčemu? :think:

• načítám...
5617
28.12.22 10:03

@Sissela nikdy jsem ji nepotřebovala😃
Na malou něco leze :oops: Celou noc jsem nespala, pořád vzhůru. Tak teď už počítám minuty do spánku.

• načítám...
459
28.12.22 10:23

@Ráďa 25 Jj, já si taky říkám, že je to zbytečnost… koukala jsem a je to pár kusů dřeva přibitých k sobě třeba za 4.000,– :zed:

Jejda, tak držím palce, ať to nic není nebo se z toho malá brzy dostane.

• načítám...
1479
28.12.22 11:14

@kambalaka Maty už má polštář i peřinu. Má raději uzavřené prostory, tak jsem ještě dokoupila vysoké mantinely. V posteli si ho ještě nedokážu představit. On by se zvedl a odešel :P :P

• načítám...
1479
28.12.22 11:25

@Sissela Používám jí v kuchyni, aby mohl asistovat :lol: Momentálně je to lepší, než když se mi zezadu pověsí na nohy při vaření :lol: :lol:

• načítám...
7611
28.12.22 12:58

@Sissela s večerním uspavanim nemám problém vůbec. Hugo spí už jen 1× denně kolem oběda a večer už je úplně tuhej a usne u flašky. Jen se ke mně přitulí a za 5 minut spí 😁 uspávám u sebe v posteli

• načítám...
motivi
28.12.22 14:10

@Sissela my máme teda asi za 1500,– a já díky tomu muzu každý den vklidu vařit, a upekla sem díky tomu 5 druhu cukrovi :palec: baví ji být v centru všeho dění no.. ještě víc ji možná baví Montessori houpačka se skluzavkou kterou dostala, to teď o ni cely den nevím, jak se zabavi :lol:

• Upravit
6702
28.12.22 14:33

@Sissela ja dávám 🐐, lezim vedle něho a pak dam dudlik a on si mi hraje s tkanickou, chovat ho nechci, je těžký :mrgreen:, přesun do postýlky taky dělat nebudu, podle mě to reálný není, je zvyklý s nami, tak za rok půjde do velké postele a do pokojicku, až bude odstaveny..bojím se těch nemoci, takže úplně odstavit ho nechci, Ikdyz zase tak nechce, dáváme jednou v noci um, kojim jenom z jedné 🐐, ale pak má dny kdy chce i přes den třeba třikrát..je to různý.. :nevim: v noci kojim tak 3×..nemocný jsme taky a do toho stehujeme, teď to radi všude :roll:

• načítám...
7611
28.12.22 16:04

My máme od Vánoc tyto dva dárky a pak teda ještě tuhle sovičku, ta je top 😁 Tu autickovou dráhu ještě nemáme složenou. Sovička se mu hodně líbí, když se pustí, tak jezdí a zpívá a zavírá a otevírá očíčka a mává křídly 😁 ale třeba to choditko s activity board ho vůbec nezajímá a ostatní hračky taky moc ne. Jede si furt v těch jeho starých 🙈 😁

• načítám...
6702
28.12.22 16:36

@motivi houpacku máme taky, ale on se ji boji :D vůbec si s novými hračkami nehraje, tak snad si zvykne :roll: :mrgreen:

• načítám...
6702
28.12.22 16:37

@Sissela no kupovat se mi ji nechce, ale on chce koukat co dělám porad..asi lepší než ho mít na ruce :nevim:, ale ještě nestojí, takže má smůlu :D

• načítám...
6702
28.12.22 16:39

@kambalaka Marecka ty nový taky neberou, asi ty stary pak uklidim :D, aby si hrál s těmi novými, do choditka strka..ale třeba puzzle dopadly takhle

• načítám...
7611
28.12.22 16:58

@Petrussee já myslím, ze ty děti musí ty nové hračky nejprve nějak vstřebat 😁 taky musím udělat čistku v hračkách a nějaké zabalit do krabice a odnést do sklepa, protože bychom se tu za chvíli nehnuli 🙈 😁

• načítám...
2087
28.12.22 17:33

@Sissela ahoj, já aktuálně naštěstí ani na jedno spaní nemusím uspávat vůbec, dám většinou mléko, chvilinku (cca půl minuty) pochovám, dám pusu, řeknu hezky se vyspinkej, položím, pohladim a jdu pryč. Takhle jsem to naučila i staršího a cca tak oba usínají od 10 měsíců.
Ale nebylo to lehké a určitě nepatří k dětem, které se to naučili sami a jsou ten typ na toto uspání, zvlášť syn je případ a ve všech směrech náročný 😀

• načítám...
5617
28.12.22 18:14

@Petrussee přesně tak mi rozebrala puzzle, dá si ho takto do pusy mi se to sídlili a lítá po domě :lol: @kambalaka chodítka máme dvě a ty jsou u nás top.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100