TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
29.12.22 17:40

Druhy den v praci 10-12h mala beze mne a Jak prijdu Ani po mne nestekne pes. Nevim jestli se radovat nebo brecet. Dneska se prede mnou dokonce schovavala?! Co si o Tom Mam myslet? 8o

• načítám...
1347
29.12.22 17:41

@TerezkaSt Jo…ja sem tam za ten tyden naspala v noci celkem asi 5 hodin dohromady. Manzel tam s nama sice byval od 8 rana do 8 vecer tak mi moc pomahal, ale v nemocnici jsou pro doprovody deti dostupne jen takova rozkladaci kresla a ta MUSELA byt pres den slozena, takze spat slo jen v sede. Ke konci uz sem fakt mlela hubou v zemi.

• načítám...
1347
29.12.22 17:43

@TerezkaSt to je super! Bartovi ted asi zacina ta rocni separacka…ale treba je to jen pozustatek z nemocnice…nicmene jsou chvile, kdy ho manzel neni schopnej utisit, pritom se o nej od narozeni opravdu hodne moc stara a travi s nim cas. :roll:

• načítám...
6702
29.12.22 18:00

@kajka kajka to máme teď taky :?

• načítám...
1479
29.12.22 20:23

Trošku mám strach, kam to naše zdravotnictví směřuje :( Dneska ráno jsme volali taťkovi záchranku.. Chytil nějaký moribundus a večer nemohl polykat a nad ránem už se nemohl ani nadechnout.. To bylo kolem 5h, tak se nás paní dispečerka ptala, jestli to už nevydrží do 7h, že by si zašel k obvodní :zed: No nakonec ho odvezli a pak propustili, že to není případ pro ně :roll: Tak jsme ho vzali na orl a tam zjistili, že má oteklou dýchací trubici, tak nemůže dýchat. Dostal hned kapačky a nechali si ho tam 🙏

• načítám...
6702
29.12.22 20:29

@wendelina30 to je hrozny, ať je tatínkovi lépe :srdce:

• načítám...
1115
29.12.22 21:38

@wendelina30 ach jo, to je fakt děs. Z toho je člověku fakt úzko.

• načítám...
7611
29.12.22 23:35

Hugo dneska spal jen 3/4 hodiny po obědě. Dala jsem ho spát večer opět v 19:30 (usnul bez problemu). V 22:00 se probudil, výtlem od ucha k uchu a od té doby má poledne a nespí 8o tak jako nevím, co tohle má zase znamenat 🙈 řádí mi tu po bytě jak divej

• načítám...
6702
30.12.22 06:26

@kambalaka Mareček tohle má občas taky, ze dvě noci nespi ideálně od půl noci do 2 do rana nebo hodinu, no má smůlu, je v posteli a dáváme ho lehat dokud nespi, žádný hraní :D protože by si pak zvykl, proste je noc a má spat :mrgreen:

• načítám...
7611
30.12.22 07:26

@Petrussee já to normálně taky nedělám, ze bych ho dala si hrát, ale my byli s manželem vzhůru, tak jsme ho výjimečně nechali. Ono to ani jinak neslo, on fakt řádil, měl rozkecáno a řehtal se, ani nevím čemu 🙈 😁

• načítám...
1347
30.12.22 07:48

@kambalaka @Petrussee tak u nas se stale obcas spi tak, ze mlady pan se budi kazdou hodinu, tak to mame jak s novorozencem :roll: To, co popisujete, ze je vzhuru x hodin taky mame, ale jak rika @Petrussee ja ho nutim spat, nehraju si s ním, nepovidam…no…a stejne to nepomaha… :lol: Nenavidim vsechny lidi, co mi davaj rada ohledne spani, rezim, davat pres den spat, nedavat celej den spat, krmit, nekrmit…vsechno krome nechat vyrvat sem uz zkousela

• načítám...
1347
30.12.22 07:53

@Petrussee koukam zpetne na zpravy a ctu, ze jeste kojis. Dobre ty. 8o Ja sem kojeni drzela jeste do nemocnice, kdyby mel Bart zajem, kdyz je mu ouvej, ale nemel. Stejne jako uz dva mesice. Jednou se proste uz neprisal a koukal na me jak na magora, co mu rvu bradavku do ksichtu. Musela sem zacit davat Sunar. Ma o nej obri zajem. Ale…musim se teda priznat, ze prestat kojit pro me byla obrovska uleva, az na ty penize, ty jen litaj. :nevim:

• načítám...
7611
30.12.22 08:08

@kajka kajka taky se Hugi budí poslední dobou co hodinu, hlavne do půlnoci, pak si ho dáme mezi nás a je to lepší. Nevím proč :nevim:

• načítám...
6702
30.12.22 08:51

@kajka kajka ja mám dny kdy ho chci odstavit, napít se, odejít :mrgreen: porad s tím bojuju, někdy přes den nechce, ale druhy den si vezme 3× :nevim: takže ještě držíme, kojim v noci tak 3× přes den 2×, chce už jen tu jednu a dávám um než jdeme spat, ale dá si tak 100ml :nevim: takže chápu úlevu i, ze je to dražší.. :zed:

• načítám...
5617
30.12.22 11:08

Tak u nás další noc hrůza. Do půl 2 nespala vůbec.39 teplota a ráno už ani nejí a nepije.Dr jí bral CRP a nic. Říkal, že buď to má opravdu k zubům, nebo se osype a bude to 5,6,7 nemoc ;) Tak bojujeme.Do toho se hádáme kvůli staršímu synovi. Přerůstá nám přes hlavu, mluví se mnou sprostě a manžel se ho zastává :( Tak se hádáme celé svátky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100