Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Druhy den v praci 10-12h mala beze mne a Jak prijdu Ani po mne nestekne pes. Nevim jestli se radovat nebo brecet. Dneska se prede mnou dokonce schovavala?! Co si o Tom Mam myslet? ![]()
@TerezkaSt Jo…ja sem tam za ten tyden naspala v noci celkem asi 5 hodin dohromady. Manzel tam s nama sice byval od 8 rana do 8 vecer tak mi moc pomahal, ale v nemocnici jsou pro doprovody deti dostupne jen takova rozkladaci kresla a ta MUSELA byt pres den slozena, takze spat slo jen v sede. Ke konci uz sem fakt mlela hubou v zemi.
@TerezkaSt to je super! Bartovi ted asi zacina ta rocni separacka…ale treba je to jen pozustatek z nemocnice…nicmene jsou chvile, kdy ho manzel neni schopnej utisit, pritom se o nej od narozeni opravdu hodne moc stara a travi s nim cas. ![]()
Trošku mám strach, kam to naše zdravotnictví směřuje
Dneska ráno jsme volali taťkovi záchranku.. Chytil nějaký moribundus a večer nemohl polykat a nad ránem už se nemohl ani nadechnout.. To bylo kolem 5h, tak se nás paní dispečerka ptala, jestli to už nevydrží do 7h, že by si zašel k obvodní
No nakonec ho odvezli a pak propustili, že to není případ pro ně
Tak jsme ho vzali na orl a tam zjistili, že má oteklou dýchací trubici, tak nemůže dýchat. Dostal hned kapačky a nechali si ho tam 🙏
@wendelina30 ach jo, to je fakt děs. Z toho je člověku fakt úzko.
Hugo dneska spal jen 3/4 hodiny po obědě. Dala jsem ho spát večer opět v 19:30 (usnul bez problemu). V 22:00 se probudil, výtlem od ucha k uchu a od té doby má poledne a nespí
tak jako nevím, co tohle má zase znamenat 🙈 řádí mi tu po bytě jak divej
@kambalaka Mareček tohle má občas taky, ze dvě noci nespi ideálně od půl noci do 2 do rana nebo hodinu, no má smůlu, je v posteli a dáváme ho lehat dokud nespi, žádný hraní
protože by si pak zvykl, proste je noc a má spat ![]()
@Petrussee já to normálně taky nedělám, ze bych ho dala si hrát, ale my byli s manželem vzhůru, tak jsme ho výjimečně nechali. Ono to ani jinak neslo, on fakt řádil, měl rozkecáno a řehtal se, ani nevím čemu 🙈 😁
@kambalaka @Petrussee tak u nas se stale obcas spi tak, ze mlady pan se budi kazdou hodinu, tak to mame jak s novorozencem
To, co popisujete, ze je vzhuru x hodin taky mame, ale jak rika @Petrussee ja ho nutim spat, nehraju si s ním, nepovidam…no…a stejne to nepomaha…
Nenavidim vsechny lidi, co mi davaj rada ohledne spani, rezim, davat pres den spat, nedavat celej den spat, krmit, nekrmit…vsechno krome nechat vyrvat sem uz zkousela
@Petrussee koukam zpetne na zpravy a ctu, ze jeste kojis. Dobre ty.
Ja sem kojeni drzela jeste do nemocnice, kdyby mel Bart zajem, kdyz je mu ouvej, ale nemel. Stejne jako uz dva mesice. Jednou se proste uz neprisal a koukal na me jak na magora, co mu rvu bradavku do ksichtu. Musela sem zacit davat Sunar. Ma o nej obri zajem. Ale…musim se teda priznat, ze prestat kojit pro me byla obrovska uleva, az na ty penize, ty jen litaj. ![]()
@kajka kajka taky se Hugi budí poslední dobou co hodinu, hlavne do půlnoci, pak si ho dáme mezi nás a je to lepší. Nevím proč ![]()
@kajka kajka ja mám dny kdy ho chci odstavit, napít se, odejít
porad s tím bojuju, někdy přes den nechce, ale druhy den si vezme 3×
takže ještě držíme, kojim v noci tak 3× přes den 2×, chce už jen tu jednu a dávám um než jdeme spat, ale dá si tak 100ml
takže chápu úlevu i, ze je to dražší.. ![]()
Tak u nás další noc hrůza. Do půl 2 nespala vůbec.39 teplota a ráno už ani nejí a nepije.Dr jí bral CRP a nic. Říkal, že buď to má opravdu k zubům, nebo se osype a bude to 5,6,7 nemoc
Tak bojujeme.Do toho se hádáme kvůli staršímu synovi. Přerůstá nám přes hlavu, mluví se mnou sprostě a manžel se ho zastává
Tak se hádáme celé svátky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat