Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka Moc jsem na vás myslela, malej je úžasňák
a ty jsi hrdinka.. přístup sester teda nehoráznej. Já jsem alergická na to, když někdo řekne, že si to miminka „stejně nebudou pamatovat“
, co to jako je? Dětská psychologie už dávno pracuje s tím, že se všechny zážitky (a to i z prenatálního období) zapisujou do hlubších vrstev paměti mimo vědomou mysl a to, že dítě nedokáže něco odvyprávět, neznamená, že ho to nemohlo poznamenat, resp. nějakým způsobem ovlivnit pro budoucí život. Uf. A nedat léky na bolest kvůli tomu, že si to „nebude malej pamatovat“, to je teda přístup, neskutečný.. Ještě že už jste doma, viď. Držte se.
@kambalaka My máme teda na vlhkej kašel Hedelix sirup a je fajn.
Nás se pořád drží nějakej moribundus, malé už je líp, ale o to hůř je pro změnu mě.. Obvykle mám Silvestra ráda, ale dneska asi budu ráda, když do půlnoci neusnu, možná to ani nebudu hrotit a půjdu spát s malou
.
Máme teda aktuálně problém s tím, že malá nechce za boha pít žádný čaj. Jak jí bylo špatně, tak jsem se snažila do ní dostat nějaký teplý nápoj, ale absolutně bez šance, jakmile zjistila, že to chuťově není voda, tak mi to začala plivat. Nedejbože, když viděla v lahvi zabarvený nápoj, to se toho nedotkla vůbec
. Máte prosím někdo tip na nějaký chuťově dobrý čaj nebo jak jste děti „učili“ na čaj, pokud jste někdo řešil něco podobného?
@MILINKA35 krásná jsi, já jsem si chtěla udělat fotku s malou, ale nechce se fotit.
Na kašel Hedelix a stoptusin na noc.
Jinak u nás v noci jsme spali jen chvilku, jinak byla horká a tak jsem jen srážela teplotu.
@Sissela já dávám od sunaru granulovej. Nejvíc mu jede fenyklovej a hruškovej.
@Sissela nám dali v lékárně stoptussin. Tak dáváme ten, nic jiného moc neměli. Říkali, ze jsou výpadky i u léků na kašel 🙈
@Sissela jo a s tím čajem to máme podobně. Taky nejradši pije vodu a to jsem zkoušela čaje různé od bylinkovych po ovocné. Vždy jen slaboulinký výluh a stejně to nechce pít. Tak aspoň pije tu vodu.
Ahoj holky my na kašel Dáváme sinecod nebo Mukosolvan mám tady i Hedelix - na teplotu Panadol a Nurofen teď je naštěstí snad Emča zase chvíli fit ale blbě bylo mě ![]()
@kajka kajka Bartíkovi už bude jen a jen lépe a tedy přístup sester je fakt hrozny, paráda že jste to zvládli moc moc zdravíme
![]()
@Sissela pokud chce vodu a ne čaj, jedine dobře
všude doporučuji jen vodu ![]()
@Sissela a proč to vnimas jako problém?
Dneska decka vodu skoro pít nechtějí tak mi přijde super když ji voda chutná ![]()
@kambalaka u nas zase to nastava az po pulnoci to kazdohodinnove buzeni. Jsem z toho nestastna popravde. Vubec by me nenapadlo, ze tohle budu jeste v roce resit ![]()
@MILINKA35 Milinko moc dekuju, asi nedokazu precist vse zpet, ale podle komentu jsem pochopila, ze se rozchazis s partnerem. Preju ti pevny nervy a co nejmene bolestne odloučení ![]()
@Logodice Moc dekuju!
Bude dobrej. Uz zas radi jak cerna ruka, ale beru to ted trosku jinak nez predtim. To zlobeni a vse…probdely noci…vsechno je to radost a vim, ze spousta lidi by za to dala vsechno…
Bart ted trosku vypada jak Klingon ze Startreku
Pry se to do pul roku zakulati jak hlava poroste ![]()
Krásný den v novém roce. Holky, normálně bych nevěřila, ale tahle skupinka mi prirostla k srdci
+- naše dítka oslavila rok, uteklo to, ani nevím jak ![]()
Noc byla u nás zas strašná 🙄 Hugo vzhůru v 00:15, pak usnul asi až po hodině a ctvrt, pak se probudil ve 3:30 zase s horečkou, to sebou mrskal, prevaloval se a nemohl usnout zase něco přes hodinu a pak se probudil před 7 na mléko a to naštěstí ještě usnul. Teď ještě spinká
@kambalaka u nás taky bída, porad je nastydly, brečí, knoura..jak stehujeme tak jsme spali jednu noc u našich, včera u nás, ale ty změny mu nedělají dobře
![]()
Holčičky, přeju Vám hodně zdraví a štěstí do Nového roku. Ať se Vám splní co si přejete a je to krásný rok
jsem ráda, že jsem se k Vám přidala a můžeme tu být samy sebou ![]()
Já měla trochu strach když k půlnoci začali čim dál víc bouchat, ale Ellu to vůbec nevzbudilo, ani se nehla 😅 měli jsme tu kamarády, manželský pár, takže jsme Silvestra oslavili hezky a zároveň v poklidu ![]()
@kambalaka @Petrussee holky, ať se Vám chlapečci brzy uzdraví ![]()
@Nikča2020 tak to my jsme nikoho ani nezvali, protože bych s návštěvou ani neposedela, když furt lítám za Hugem do ložnice a neustále ho uspavam. On se vzdycky pribudi, já ho hodinu uspavam, pak se probudí za 2 hodiny, zase ho hodinu uspavam…
anebo ho třeba uspím během 10 minut, ale zato tam litam každou trictvrte hodinu. To by si mě návštěva ani neuzila.
Jsem si uvědomila, ze od mého těhotenství s Hugem jsem žádný alkohol nepila, já si to ani nezroufnu, bych byla absolutně nepoužitelná
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat