Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Každé dítě je jiné, Mareček do postýlky vůbec, mě to teda taky nevyhovuje, kdyby spal vkuse nějak, tak jo, ale porad ho vyndavat nejde, máme ji jako zabranu, aby nespadl z postele
včera se vzbudil, ja byla ve vane, no řev, dokud jsem nepřišla, tatínek ho vůbec nezajímal
má totálně máma období..nechce k nikomu, nehraje si s ničím, nikým..hraje si jen, když sedim vedle něho, všude za mnou coura, tahá me za nohu a idelane natahuje porad ruce, ze chce nahoru
![]()
@kambalaka Tak tak, vykoupu a najednou ožije, hraje si a hlavně daleko od maminky
- to známe ![]()
@motivi u nás situace.. Shavozani viny… Já se posunula a chtěla bych odejít. Nechci sex atd… A že neuvidí malého každý den ale když ho nevidí 3 dny, tak dobrý, vlastně pak nezájem a najednou… Včera jsem to zmínila že je poradna parova a že jestli já to potřebuji
já přestala být závislá na vztahu, na chlapu… Zda se, že to začíná být obráceně, ale včera jsme si řekli, že se nemilujem. Ale vína je na mě, že se snažil u nich dost a nedej bože že se zmíním něco kolen jeho matky.. Zrovna dnes, ba prcka varuj se lidi, co mají podání lekle ryby že se s tím nesetkal a měla jsem to říct, že to s tím se setkali z mé strany všichni, kdo mohl si s jeho matkou podat ruku
jsem nad věcí
@MILINKA35 no hele je to tak trochu mamanek a alibista a jak zjistil ze mu teče do bot protože ses připravena být s malým sama tak to otáčí.. no tak držím palce abyste to nějak rozsekli v prospěch vsech ![]()
Ahoj holky,
tak my dneska měli pořizovací den
jeli jsme koupit do Mladé Boleslavi pokračovací sedačku. Pokud to máte některá kousek, tak moc doporučuju autosedačky rc. Pán je sympaťák a opravdu tomu co dělá a nabízí rozumí. Pak jsme jeli zpátky do Prahy a dnes jsme kupovali první botičky a bačkůrky 😄 no s botama sranda, ani se v nich nehla a jen řvala 😅 bačkůrky pak dobrý 😁 tak doufám, že se hvězda rozchodí ![]()
@Nikča2020 Ahoj, mě by zajímalo, jaké botičky a bačkůrky jste vybrali, když budeš mít čas a chuť, mohla bys prosím hodit info? Pro inspiraci, moc děkuju! A měli jste nožičku změřenou z domova nebo jste měřili v obchodě? A kolik jste toho vyzkoušeli? Já se toho zkoušení v obchodě trochu bojím, myslím, že se to naší malé moc líbit nebude…
@Logodice Božan, vše nejlepší k narozkám
.
Děvčata já dnes našla u malé jeden zoubek úplně mimo řadu těch ostatních zoubků..
. Ona si do té pusinky moc nenechá sáhnout, jak jí bolí ty prořezávající se stoličky, ale stáhla jsem jí spodní ret a dole pod rtem v místě za 4 již prořezanými zoubky je vidět jeden zoubek, který je ale mimo tu řadu… těžko se to popisuje, taky nevím přesně, jestli je ještě pod dásní nebo už venku, spíš je tak na omak tvrdší, ale nevím. Nemáte někdo prosím zkušenost? Co jsem hledala, ty mléčné rostou různě a postupem času by se asi měly v té pusince srovnat, ale když tenhle je prostě nějak nepřirozeně dole.. ![]()
@Sissela klidne bez s ni k zubari, ať se na to mrkne, taky jsme byli, když si ten zub zarazil
stejně by se mělo jít v roce ![]()
@Sissela mě se to zdálo taky, nahoře a srovnaly se mu. Teď co má dole tu 2ku, tak se mi zdá taky trochu mimo.. Ale na zubní jdeme v úterý, tak jsem zvědavá.
Zítra jedu krz botky, tak to bude něco ![]()
@Sissela Ahooj, vybrali jsme značku botiček bundgaard, jsou zateplené a nejlíp se jí ještě se značkou froddo nazouvaly 😅 bačkůrky má značku pegres. Vše na způsob barefoot. Botky stály kolem 1300, bačkůrky 400,–. Elli byla u zkoušení bot dost nepříjemná, ale pani prodavačky byly trpělivé a moc příjemné. Jsou zvyklé 😅 a chápavé, holt první zkoušení 😃 v botech se teda ani nehla, ale v bačkůrkách tam pak už běhala. Jinak zkoušeli jsme asi čtvery boty, bačkůrky jsme vzali hned první co měla na noze. Boty jsem jí pak zkusila dát doma a to v nich normálně chodila. A nožičku měřily paní v obchodě, myslím, že je to i lepší. Ještě vždy z bot vyndaly vložku než je zkusila a daly jsme Ellince na tu vložku nožku, jestli jí ty boty budou 😁
@Petrussee Jj, budeme muset vyrazit, těch zoubků už má dost, ale bude to pro ni (nebo možná pro mě
) stresík.. Nebo jak říká naše pediatrička, dítě jenom zrcadlí vaše pocity
.
@MILINKA35 Já doufám, že se to srovná..
Navíc u nás je strašnej problém sehnat dětskýho zubaře
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To mas super! Malá teda chodí spát kolem 18:45 ale teď poslední dny to uspavani teda stojí za to ( klidně 45 minut na což nejsem zvykla ) a v noci se vzbudí a pak ji ne a ne uspat a je nespokojena.. ale teda přisuzuji to těm stolickam když pořad do všeho kouše i v noci

My jdem dneska na hexu tak snad to bude vpohode. Naposled Bexsero to bylo peklo! Dobrý dobrý všechno, šla spát a v noci se vzbudila a 3 hodiny nespala a brecela a oči jak baterky
Míry mate pěkný, to je teda dlouhán!
A jaka je situace u vás doma?