Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikča2020 Děkuju za podrobné info, tak to jste zvládly obě bravurně
. Botičky super a bačkůrky jsou teda extra roztomilý. V těch se bude běhat jedna radost! Jsem zvědavá, co seženeme my, chystám se, až se doma všichni konečně uzdravíme.
@Sissela no určitě se toho nemusíš bát, ono asi všude jsou zvyklý, že ty děti trochu vyváděj, když jim zničehonic něco rveš na nohu a oni nevědí co s tím 😅 ale pak se i Ell tak jako osmělila a u těch bačkůrek už to bylo v pohodě. A v botech doma ťapala asi půl hodiny 🤣
No reknete holky, kdo jinej ma superhrdinskou helmu s dinosaurama? no? ha! nikdo!
@kajka kajka nikdo. Má ji úplně nejvíc nejlepší
myslím, že vypadá, že ho to netrápí ✊
bobek malej.
Tak holky oslavička proběhla na jedničku. Malej vysmatej a my jsme pak z helia mluvily. No parádička. Brácha malemu bráchovi vyrobil židličku a my jsme koupily leporelo s rikadlama a nálepky do koupelny. Dort jen z bílého jogurtu bez špetky cukru. S malinami a banánem.
@Logodice super
taky jsem dělala podobný dort. Aby ho mohl malej a nakonec byl fakt výborný
já nesehnala ty ceoky na hlavu, měla jsem to na poslední chvíli 🤣 tak si mrnous sahal do vlasů a natuzil si to od dortu ![]()
Tak my dnes po dlouhé době super noc, Hugo usnul už v 19:30, probudil se až ve 4:30 na mléko a pak spinkal až do 8:00 🙂
Jinak jsem se už dostala z horečky a zvracení - konečně a už mi jen doznívání rýma. Zítra jdeme s manželem po dlouhé době na rande na cele odpoledne a večer a budou hlídat moje rodiče. Už se těším, až si vyjdu 🙂
@Logodice zítra už budeme mezi rocnatkama
tak doufam, ze oslava proběhne taky dobře
dort jsem teda nechala dělat (jsem lenoch), tak jsem zvědavá jaký bude, taky jsem nechtěla cukr
ještě dneska musím koupit svíčku a par blbosti
dárek pro něho teda nemám, dostal hračky k Vánocům a moc ho neberou
, ale od babiček něco dostane
@Petrussee já teda už cukr neřeším vůbec. Když peču babovku, normálně ji Hugo dostane taky 😁
@kambalaka jako ja mu taky dam něco, ale on to stejně neji, jen to hází
máma mu dala kus trdelniku a to teda jedl..ale nic jiného takhle nechce
![]()
Mimikomiks:
„Kazdej nesnasi cepici Mamo, chapes i Panenky je nesnasi!“….dobrou a za 20min. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat