Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 ja nepsala, ze ho nechci, to byl někdo jiný..ja ho kojim porad, takže jsme kolikrát u toho usnuli oba, takže jsem si ho tam občas nechala nechtěně a od půl roku je porad se mnou..spala jsem s nim jen ja v ložnici, ale už tam máme i tatínka
on má pokojíček na druhé straně bytu, takže bych se teď bála ho nechat samotného..a dokud není odstaveny, tak vůbec..nevadí nám, ze je s nami, máme jen jeho ![]()
@Petrussee ajo, tak to byl někdo jiný. No tak si ho užívej, do nekonečna s vámi spát nebude a budeš vzpomínat ![]()
@Janinac23 kdyby začal spat, tak bych přesunula
, ale on se furt budí, je to lepší, ale stejně vstává tak 4×
, takhle je to pro mě lepší varianta, dostane um než jdeme spat a pak kojim, to jsem v takovém polospanku, nejsem schopna někam jít a tak
takže pak hned usneme ![]()
@Petrussee můj se budí ikdyz je plně na UM. Nechápu proč. Ale vzdycky, když ho vyndam z postýlky a vezmu si ho do náruče, tak se zklidní a hned zas usne. Není schopný sám spát ani přes den. Taky se budí. Jen když si ho vezmu k sobě do postele a lehnu si vedle nej, tak spí v klidu. Nechápu to, však když člověk usne, tak spí
ale Hugo - mám pocit, ze si mě furt kontroluje. U poobědového spánku taky - vzdycky otevře oči, koukne na mně a zase je zavře a spí dál
kontroluje si mě ![]()
Tak u nás si jí beru do postele v noci taky. Manžel spí na gauči v obýváku. Nechci to s ním moc řešit Moc spolu nespíme. Když chceme, tak většinou vzbudíme hned Aničku
A já usínám většinou dřív než děti a manžel. Tak alespoň mám někoho v posteli.
@Ráďa 25 to je smutný, takhle nechci dopadnout, ikdyz my jsme teda na tom dost podobně a strašně mě to štve. Sex tak max 1 za měsíc a to ještě z mojí iniciativy ![]()
@kambalaka tak u nás by chtěl bývalý pořád 😁 já s ním byla vždycky Teda spokojená. Ale teď je situace jiná… @Ráďa 25 já se tulim k malému. Já už ztratila i zájem něco s tím dělat… A snažím se chodit spát do 22 h, ať se vyspím.
@kambalaka @MILINKA35 Já ten sex teda teď vůbec nepotřebuji. Malá mě tak utahá, že jsem ráda že si večer sednu. Dnes jsme spolu cvičily
Jak už tu pobíhá, tak je to už takové veselejší.
Děvčata, taky mají prcci po očkování takové boule? Anička má vždy skoro jak vejce a má to horký ![]()
@Ráďa 25 malej je po očkování v pohodě. Dostává do zadečku a nemá tam nic 🙏 ✊
Jo ten to taky nechápal, že si jdu večer lehnout, taky jsem toho měla za den dost. Teď už je to s ním lepší, umí si hrát sám, spí přes den… Mě je někdy spíš jen smutno po tom obejmuti, přítuleni. Ten za mnou přišel, když chtěl sex. Takže teď nic.
@Ráďa 25 Hugo dostává očkování do stehna a nikdy bouli neměl. @MILINKA35 Tak ten můj mi koupil k Vánocům LELO, abych se obšťastnila kdyžtak sama 😁 na rovinu mi řekl, ze si za tu dobu odvykl a moc ho to nebere. Já byla vzdycky víc chtivá než chlapi, co jsem měla. ![]()
Příspěvek upraven 11.01.23 v 20:44
@kambalaka tak to je Alw zas pěkný dárek ne?
Já teda mám chuť pořad, manžel taky a je to lepší než před malou mi přijde TKze to mám radost ![]()
@Ráďa 25 Mareček zatím bez reakce, jdeme zítra, tak uvidím…
, ale kamarádky má taky boule a modřiny..možná spíše, ze to pichnou blbě
@MILINKA35 tak naše doktorka dává do stehen..
Tak u nás se nechce spíše mě, ale protože jsem byla hodně unavená
a nějak jsem přišla o chuť, ale ted jak se mi vrátila ms, tolik nekojim, tak doufám, ze se to zlepší..ještě jsme mladý na sex jednou měsíčně
, takže u nás je to tak jednou týdne..
Ahoj holky, Ema s námi spí taky v posteli respektive se mnou když je tady partner tak je to případ od případu jinak má dneska první narozeniny tak jsme byli v dětské herničce ale teda zážitek jako nic moc.
Nějak mě to dětská centra úplně neoslovují.
Spánek už máme jenom jeden denně Chodí kolem oběda a potom vydrží do večera do 18:30 a spí do rána do 7:30. Což je celkem fajn jen teda nevím jak ji budu budit abychom stíhali začátek dětské skupinky kam bude chodit no ale snad se to nějak vychytá.
Všechny vás moc zdravím.
Jo a na hexu a Prevenar jdeme v pondělí
@sofie_13579 Mareček musel jít 3×, aby si zvykl..pak to bylo dobrý, ale my chodíme do rodinné kavárny, je to menší a příjemnější..a tam to má rad
to spi krasne
krasne narozeniny ![]()
My očkováni nedostali, prý má ten exem hodně..takže jsem volala na kožní ať nám pošlou nějakou masticku a snad se zlepší a půjdeme 26.1.
Jinak má 9,8kg a 77cm, moc se ji nelibilo, ze nestojí a neodchází nabytek..ale podle mě má čas
on si stoupl asi 5×…leze hezky, sedí správně, kleci, děla toho rytíře..ale ona furt pospicha
strašila rehabilitaci, ale mě už se nechce, stejně se bude bránit, prát..a nechce se mi dojíždět, když to máme dal..
tak prý ho mám motivovat..
@sofie_13579 to ti spí v noci 13 hodin?
to se máš teda. U nás je to většinou 8-10 hodin max a to ještě trhaně. A 10 hodin už je fakt maximum a jen občas, když je dobrá noc. Přes den taky spí už jen 1× denně kolem oběda 1,5-3 hodinky, ale musím ležet u nej, jinak se co půl hodiny budí 🙈 vůbec nevím, co s tím, neudělám nic. Včera šel spát po obědě na 2 hodinky a v noci usnul až v 22:30. Pak se ve 4:30 vzbudil na mléko a od té doby se mlel až do 6:30, kdy už ho neslo udržet v posteli. Teď budu doufat, ze mi po obědě usne 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat