Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka já jsem hodně praktická, tak bych volila tu první. V podstatě hodně podobnou má syn, jen o trošku vyšší a pod ní ještě úložný prostor, ale vzhledově, barevně i ty mřížky úplně stejnou
@Janinac23 tak my chceme nízkou, aby nespadl a když z ní spadne, tak aby ho to nebolelo 😁 precijen je ještě malý a nechodí
@Janinac23 a nemáte strach, že přes to přepadne?
jestli by nebylo lepší tam nemít zepředu nic? Jenže zase když spí a cestujou 🤦 já právě přemýšlím taky. Co mám teď postýlku, tak je rostoucí, moc vysoká nebude, ale bude bez zábrany. Tak nevím nevím 🤔
Já koupila nálepky na zeď pro Lukyna, tak se chystám je nalepit 😁 bude koukat
@kambalaka mě se strašně líbí domečková, takže já jsem pro tu
my tohle budeme řešit asi až za rok 😅
@kambalaka jj, to chápu, my tam dali syna až od dvou let, když byl přesun do pokoje.Jen jsem reagovala na vzhled postele, že se mi líbí ta první a že ji má syn. Jinak rocni dcera je zatim v malé postýlce a určitě min. půl roku bude, možná spíše rok. Oni ty děti v noci i často stoupají a v roce bych se bála, že by přepadla
@MILINKA35 tak já doufám, ze když jednou přepadne, tak si to bude pamatovat 😁 Hugo hodně cestuje a má tendenci válet sudy, takže zábrana je u nás na místě. To by jinak mohl rovnou spát na zemi 😁
@Nikča2020 mně se původně líbila ta jednodušší, ale manžel je taky pro tu domečkovou, že by si z ní mohl dělat bunkr, když se přes to hodí deka 😁 a ze bychom nemuseli kupovat teepee. To teepee jsem pro Huga chtěla, ale asi se nám už do pokojicku nevejde, když tam přibyde za chvíli i Beátka ![]()
@MILINKA35 jj, omlouvám se, blbě jsem to napsala před tím. Bála bych se, že by roční dítě přepadlo, to bych určitě nedala do velké. Máme ji pro staršího syna, roční dcera bude ještě možná rok v malé, spěchat nebudu do velké ![]()
@kambalaka ono to v noci asi není úplně o tom, že by si to dítě pamatovalo nebo nepamatovalo, ale celkově se hodně ne úplně vědomě převaluji a všechno.
@Janinac23 no uvidíme, no, tady si moc nestoupne, protože se nebude mít o co zapřít jako v malé postýlce a navíc Hugo spí ve spacím pytli. A ještě Hugíno je takovej “povaleč” 😁 in si vzdycky vezme hračku do ruky a lehne si s ní na záda 😁
@kambalaka tak to zvládne, naše děti jsou pravý opak, určitě ne povaleči ![]()
@kambalaka jak strašně rychle to utíká, že? Ani se nenadas a budete kompletní čtyřčlenná rodina ♥️ jak vlastně zvládáš druhé těhotenství, máš nevolnosti nebo únavu?
@kambalaka My vybrali úplně stejné postele
Víc se mi líbí domeček, ale ta první je asi praktičtější. Budoucí pokojíček je pod střechou a jsou tam šikminy ![]()
@Janinac23 heled, narozdíl od toho prvního těhotenství nemám na sebe vůbec čas a ani myslet na to, jak mi vůbec je 😁 první trimestr pekelná únava - to jsem trpěla. Ale špatně mi nebylo (to ani u Huga). Teď ve 2.trimestru se cítím mnohem lépe. A spoustu věcí teď u 2.těhotenství neřeším tak, jak u toho prvního. Proste třeba když mám chuť na kávu, tak si ji proste dám (ale piju ji tak 2× týdně), u prvního těhotenství jsem pila jen bezkofein. Měla jsem dokonce i sushi 🙊 proste jsem na nej měla chuť, ale dala jsem si ho ve špičkové restauraci, kde je ryba naprosto čerstvá, jinak bych si to netroufla. Chci naučit Huga na tu novou postýlku, protože bych se skrz to břicho přes tuhle miminkovský postýlku za chvíli ani neohla 😁to je taky důvod, proč se ho snažíme brzy odlifrovat. Jinak by mi v posteli nevadil, ale za chvíli bych nevěděla, koho mám mít v posteli dřív 😁
@Janinac23 jako mě plánování, organizováni baví, ja plánuju porad něco, ale samozřejmě, první dítě, takže uvidím jaká bude realita
, ale člověk by měl někam směřovat
, ale bude to těžké si myslím, tak jsem zvědavá @kambalaka taky se snad na ten pokojik příští týden vrhneme, my tam musíme uklidit, položit koberec a přesunout nabytek a přivést postel, my budeme mít takový ten domeček, na zemi, dědíme po bratranci, tak ho tam zkusím nejprve naučit na spanky doma, třeba se zadari
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat