Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee naší doktorce se taky nelíbí, že nestojí a neodchází nábytek. On se snaží stavět na nohy, ale dělá takového medvěda. U nábytku se taky ještě nestaví a taky straší rehabilitací ![]()
@kambalaka Mareček jde max do kleku, dostal vozicek a tlaci ho tím, ze chodí po kolenou
![]()
@Petrussee v kleku je Hugo taky pořád. Koukám, že máte vlevo od vozíčku takovou tu houpačku. Taky se mi líbila, ale těch peněz
a když se mu to nebude líbit, tak nevím, co bychom s ní dělali… hraje si i s ní?
@kambalaka kupovala ji máma, mě se líbí, hodně děti baví, ale Mareček je na ni asi ještě malý, jak nestojí, nechodí, tak se boji, houpe ji, ale nechce se tam houpat..musí k tomu dojít, ale ten vozicek ho docela baví..ale on si nehraje moc s ničím
![]()
@Petrussee my máme vozíček tenhle a ten ho moc baví. Hlavně ta activity board. Ale zase ho nevozí, zaaretovali jsme kolečka, protože mu furt ujížděl 😁
@kambalaka my máme taky, ale plastový a zvlášť desku jako activityboard, ale vozí ten, kde má kostky ![]()
Jj Emma spi v noci tech 13h sem tam se vzbudi, ale napije se a spi dal. Takze noci u nas v delce spanku ok. Jen pres den je hrozne divoka, takova neřízená strela
az mi to kolikrát přijde pres caru jo a desne jeci… ![]()
@Petrussee dekujeme moc za prani k narozkam, slavit budeme az zitra ![]()
Jinak vozítko ma Emma take, mame od Fisher Price tohle a tez ok, ale ona uz zacina chodit bez opory, tak uvidíme kdy a jak bude uz opravdove chodit.
@sofie_13579 Mě taky přijde, že přes den nemá zadek
Nechce se chovat, mazlit, prostě jen lítá ![]()
Holky kde vyvoláváte fotky. Potřebuji jich pár do alba.
@Ráďa 25 ja to většinou tisknu v drogerii (ROSSMANN, dm), pak jsem jednou tiskla tady https://www.kvalitnifotky.cz/ ..když jsem chtěla hezčí a on-line nebo hodně nechávají tady https://www.cewe.cz/index.html
@Ráďa 25 chodím k fotografovi. Dobrá zkušenost. Muž přes něj dělal i kalendář z cewe. Drží se ve městě už přes 25let. Tak tam chodím i pro pár fotek než chodit o kus dál do rosmanu do fotoalbum nebo co to tam mají za automat. Prostě u mě podpora podnikatele
Jinak jsme byli koupit boty. Malej má širší nohu, takže výběr užší, ale jsem spokojená. No jsou to rakety… Ale byl hodnej a já si udělala radost a koupila si kozačky 😁 tak si zvyká
Jinak lukyn taky nechodí. Se židli před sebou, všude, kam se dostane. Já na to nespěchám. Pak to bude
asi dám na druhé vodítko, ať nebere čáru.
U nás spánek posledních 14 dní katastrofa. Nechce mi večer vůbec spát, usíná až kolem 21:30 - 22:00. Je prostě přespanej a dělá kraviny. Po obědě ho nesmím nechávat déle jak hodinu spát, jinak je zle a jde spát klidně až o půlnoci 🙈 já myslím, že možná za chvíli zmizí i ten 1 denní spánek. Jo a první půlka noci je hrozná, chodím k němu co 20-30 minut. Kňourá neustále a chce k nám do postele. O půlnoci, když už jdeme spát, tak si ho bereme už k sobě a to pak už v klidu spinká. Ale takového závisláčka, jako mám já, skoro nikdo nemá. Jo a furt se chce mazlit, tulit pusinkovat 😁 to je zase moc hezký. Vzdycky ke mně přijde s otevřenou pusou a chce ode mě pusu na spodní rtíček 😁
@kambalaka u nás taky děs
včera spal od 2 do 4, hodinu jsem s nim ležela a několikrát vzhůru..v 8 po hodině uspavani usnul..no a v 10 vzhůru skoro do 1, první brecel, pak dělal blbosti..pak se budil porad a po 7 vyspano
přítel nervy..ja to nesnáším..on vždycky co s nim je, proč zase řve, proč nespi..no co ja vím..
pak, ze žádný den není v pohodě, ze nechce pít, jist a nespi..no neudělám s tím stejně nic, takže máme super atmosféru, odpo mi přijdou kamarádky, tak si zlepsim náladu
Mareček je s tatínkem a ja v klidu uklizim a pripravuju na odpoledne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat