TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
14.1.23 10:35

@Petrussee my se taky kvůli tomu často hádáme. Manžel je z toho na nervy, ze si z nás potřebuje procistit hlavu a vypadnout pryč. No a kdo vyčistí hlavu mně jako, že? 😁

• načítám...
3555
14.1.23 11:13

@kambalaka Hugýsek :mrgreen: :srdce:

• načítám...
6695
14.1.23 12:02

@kambalaka přesně, včera už ze začne chodit 3× týdne do fitka..14 dni je doma a vymysli jak zdrhne :mrgreen: :zed:

• načítám...
1479
14.1.23 12:04

Ahoj holky, u nás to bylo teď náročnější. Skončili jsme na týden v nemocnici. Sešlo se nám toho víc.. Maty byl po očkování a měl náběh na laryngitidu, při propouštění z nemocnice byl ještě pozitivní na rs viry :roll: Nálada byla tak na střídačku. Chvíli v pohodě a chvíli protivka. Snažila jsem se nějak udržet režim, ale stejně nám to nemocnice trošku rozhodila. Doma jsme od pondělí a vše se vrací do normálu :) Když byl nemocný, tak přestal úplně pít mléko. Z toho jsem byla trošku rozhozená. Ale dneska už vypil celou ranní dávku :dance: Rovnou jsem toho využila a večer už mu nedávám mléko do postýlky kvůli čištění zubů. Na večeři mu udělám kaši z UM, koupání a chrnět. Ani si nevšiml, že nedostal mléko :lol:

Jinak u nás manžel začíná velice aktivně mluvit o druhém mimču. No já se teda na to ještě moc necítím :lol: :lol:

• načítám...
3961
14.1.23 12:53

@Nikča2020 @motivi U nas cisteni zubu stejny! Jsem sobecky rada, ze nejsem sama :oops: Taky ho zaklekavam, ale stejne tam strka jazyk a je to peklo. Ale to je holt jedna z veci, pres kterou nejede vlak. Snazim se to neprozivat, zazpivam mu k tomu pisnicku, kdyz skonci tak taky skoncim, reknu ze hotovo s zadny velky utesovani.

• načítám...
3961
14.1.23 12:54

@wendelina30 Tyden v nemocnici, to je hrozny.. Tak at uz je brouk v poradku a nabira sily.

• načítám...
3961
14.1.23 12:59

@kambalaka Predstav si, ze ti zavidim, jak se u tebe uklidni :D Vim, ze to musi byt narocny, ze se od nej nemuzes hnout.. ale ja zas mam to, ze v postylce se budi a rve, ale kdyz si ho vezmu k sobe do postele, tak je to mucirna - mele se, vrti, kope do me, litaj mu ruce. Kdyz mu dam ruku na hrudnik nebo se ho snazim drzet za ruku, tak mi nipe nehty a kuzi kolem nehtu. Po hodine mam pocit, ze jsem stravila hodinu v boxerskym ringu. Vzdycky si rikam kez by se ke mne pritulil a spal…
A z toho co pises mi prijde, ze ma Hugo spis hrozne malo spanku a je tak nejak permanentne pretazenej. Co popisujes jsou spis znamky pretazeni a nedostatku spanku nez prespani :?

• načítám...
7611
14.1.23 13:16

@Bjetuš heled, ale on mi neusne a můžu se stavět na hlavu a dělat psí kusy. Usne mi jen po obědě, když vyjedu kočárkem, doma by mi neusnul. No a večerní uspávání je taky terno, ne, ze by plakal z přetažení. On se vyloženě vzteká a rozčiluje, že jsem ho dala spát. A když se takhle rozčiluje, tak se se mnou mazlit nechce, ale taky rozhazuje nohama rukama, kope do mě, vzteká se a říká ňě ňě ňě 😁 ale přes den je uzasnej a vzdycky přijde se pomazlit, přijde si pro pusinku s tou jeho otevřenou tlamičkou ❤️ Obejme mě… je to úžasný. Až teda na ten spánek no 😁 bych nejradši večer něco udělala a hold smůla. On ještě má energii. Ještě třeba ujde, když s ním jdu do herničky nebo jsme na návštěvě, tak usne mezi tou 19:30 - 20:00, ale stačí si odpoledne jen vyjet s kočárkem nakoupit a už šetří energii a do večera se nestačí vybít a usíná pozdě. :nevim:

@wendelina30 no tak se druhému mimču nebraň, aspoň nebudu sama 😁 v červnu mám rodit 😁
@Petrussee tak manžel je pryč častěji teda než 3× týdně. V dubnu je přihlášený na půlmaraton, takže trénuje. Navíc chodí hrát fotbal - tréninky, zápasy a když zrovna večer nic nemá, tak pracuje - a buď je zavřenej v pracovně nebo má nejakej meeting s prací. Pak nemá být Hugo na mně tak závislej 😁 ještě bere mojí mamku, protože si každý den voláme přes videohovor a Hugo je tak na ni zvyklý. Ale zvládá ho líp než manžel. U něj řve ikdyz ho koupe. Přitom koupání už od malinka miluje.

• načítám...
1115
14.1.23 13:48

@wendelina30 chudík, tak hlavně, že už jste doma :srdce: no taky jsme se teď bavili o druhém, ale shodli jsme se, že se začnem snažit někdy na podzim :lol:

Jinak holky, my dneska odvezli Ellunku k babičce a do zítra máme pré 😁 tak se těšim, jdeme na bowling, na véču a pak do báru 😅 😂 a zítra odpolko opět rodičovske povinnosti 😁

• načítám...
2087
14.1.23 13:58

@kambalaka já mám teda stejný názor jak bjetus s tím spánkem, málo spánku ne moc

• načítám...
5617
14.1.23 18:11

Tak mě usíná kolem 19 hodiny a někdy se prostě budí a někdy ne.Asi záleží na tom co ten den prožije. Už dáváme papučky a boty na ven. Někdy už chce chodit i venku.Doma už lítá a já v tom tedy nevidím rozdíl, jestli leze, nebo chodí :D Všechno jí baví pár sekund.
Na noc a přes den dávám už plnotučné mléko a nad ránem dávám UM. A zdá se mi i to kakání teď lepší. :think:

• načítám...
7611
14.1.23 19:39

Tak my jsme Huga dnes zkusili uložit dřív a je to úplně to samý. Vzteká se, plive po nás dudlík, rozčiluje se a ze spinkat nepůjde. Rarach jeden. Ono to nebude tím, že potřebuje víc spánku. Spis ho fakt asi nesmím nechat přes den spát 2 hodiny. Dneska spinkal od 12:30 - 14:30. Po 19:00 jsem ho uložila a není rozdíl v tom, když ho dam o hodinu později. Stejně usne až tak ve 21:30 nejdřív 🙈 a to tam pak budu každých 20-30 minut lítat až než půjdeme spát a vezmeme si ho k sobě do postele. On se přitulí a konečně bude spát :zed:

• načítám...
2087
14.1.23 19:46

@kambalaka a co ho zkusit dat třeba v 11 už? Nebude to hned, všechno chce trpělivost a třeba by si časem zvykl. Tak jak on se chová dcera, když je přetažená a nedám spát včas a měl to tak i syn, když byl miminko… Ale nevím jestli vůbec o zkušenosti a rady stojíš, nic ti nevnucuji

• načítám...
motivi
14.1.23 20:45

@kambalaka jak říká Janinac23- zkoušela si ho dat dřív dopo? Malá se takhle prave vzteka jak už psaly holky, když je přetazena.. někdy padne za vlast za minutu ale někdy už je přetáhla a pak se s ni peru skoro hodinu než usne.. ale my davame spát kolem 19 takže i kdyz se perem tak nejde spát později než ve 20 hod.. každopádně vždycky posunutí toho spánku chce par dni zkoušet a pak až uvidíš jestli není rozdíl.. my sme teď zacaly uspavat jinak než doteď a taky to par dni trvalo než to přijala a teď jz je to ok.. :palec:

• Upravit
7611
14.1.23 20:48

@Janinac23 samozřejmě, ze stojím o každou radu 🙂 já chodím před obědem s pejskem ven a samozřejmě beru kočárek a Huga, ale neusne mi. Hugo mi ale usne vždy až po obědě v kočárku a to hned jak vyjedu z bytu, ani se nemusím snažit - asi po tom jídle… ještě mě napadá mu třeba obed dát dříve a tim pádem ho i uložit dříve, jinak mě nic nenapadá. Usnul mi až teď, ale teda uspavali jsme ho hodinu a půl 🙈 teď ještě jaká bude noc…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100