TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
18.1.23 20:06

@Bobulka28 Anička to dělala asi měsíc. Tahala si vlasy a bouchala se rukama do hlavy, říkala u toho bác. No a po tom co jsme si jí přestali všímat, tak přestala :lol: @MILINKA35 Takovou pořádnou srajdu, bychom potřebovali. U nás byl dnes i čípek. Vytlačila ho a bobek nikde :( Už mi dochází nápady, čím jí prohnat. Ale tu koprovku zítra zkusím.

• načítám...
530
18.1.23 20:18

@Ráďa 25 jee tak to taky zkusím, je pravda, že když se jí to snažím zakazovat tak pak to dělá ještě víc

• načítám...
1479
18.1.23 21:18

@Bobulka28 Malý se teda do hlavičky nebouchá (zatím :lol: ). Ale sahá si pořád na vlasy a strká si do nich jídlo :roll:

• načítám...
7611
18.1.23 21:53

@Ráďa 25 a pije dost? A kolik sní ovoce nebo zeleniny? Nemá málo vlákniny? Stavět můžou i kukuřičné křupky nebo rýže. Hugo je zas pravý opak, ten nemá problém se posrandit i 4× za den 😁 ale papá hodně ovoce i zeleniny. A my jsme teda na skleničkách a tam je té zeleniny hodně

• načítám...
5617
18.1.23 22:18

@kambalaka tekutin má dost, jde spíše o to, co jí ucpává. Ale na radu dr.jsme zkusili Lactuosu. Ráno snídá jogurt, na svačinu ovoce, oběd to co vařím- sní všechno, nedělá jí problém žádná zelenina, ovoce. Kupuji jí i smoothie. Jediné co jí jednou za čas prožene, je teplota, když rostou zuby. Potraviny působí na každého jinak, já vím, třeba vločky můžou klidně způsobit zácpu, ale nám zatím nepomáhá nic. Doktor říkal, ať zkusíme obyč. plnotučné mléko, já i dcerka na něj máme alergii. Okamžitě se po něm :poblion: a 💩No ale na Aničku nepůsobí nic.

• načítám...
3555
18.1.23 22:27

@Ráďa 25 jej, chudinka malá… Já dala smetanu do koprovky, knedlík a byla to tutovka. Tak uvidíš. Já jsem ráda, že to má řidší, aspoň ho to nebolí. Někdy má 3× za den bobek a někdy až další den. Ale bříško ho neboli. Ten se nezastaví.. Usnul mi před chvílí 🤦Dneska měl čočkovou polévku, tak to bude zase ráno :mrgreen: a pořád dávám ještě olej do jídla. Od příkrmu, máslo na chleba a plnotucne mléko jsem zařadila. Dnes z toho krupicna kaše s kakaem…

Holky, co nekojite… Budete dál pokračovat v um nebo už nahradite mlékem?

• načítám...
5617
18.1.23 22:34

@MILINKA35 Koprovku zítra zkusím, uvidíme. Jinak plánuji dobrat balení co mám nakoupeno.Tak asi za 2-3 měsíce skončím a bude jen obyč. mléko. Dětem jsem do něj pak kupovala frapko, jahodu, banán :D

• načítám...
7611
19.1.23 09:31

@MILINKA35 já pokračuju v UM, už máme Bebu 3

• načítám...
3555
19.1.23 10:57

@Ráďa 25 já jsem si říkala, že doberu co mám taky a začnu s tím. Přece jen mi jí vše a skleničky u nás nikdy nejely, prostě co uvařím, sni. Sklenička neuspěla… :nevim: prospívá, nehubne.. Koleny byl do 10, 5 m, pak Teda um a po roce můžu zařazovat pln mléko a nevadí mu. Chutná mu…
A játra jsou taky v pohodě. Stravu má hodně pestrou a hodně toho máme domácího. Já Teda neumím vařit z polotovarů, to umím zkazit :mrgreen:

• načítám...
5617
19.1.23 11:51

@MILINKA35 Nám taky skleničky nejí. Dnes jsem dělala kulajdu to tak třeba bud se kakat. Zapila to mixovaným mangem, jablkem a kiwi, tak snad půjde to kakání samo.
Taky se vám zhoršuje ekzém po očkování? Já než jí z toho dostanu, tak máme další očkování 🙄Dnes jsem nás objednala na oční na screeningové vyšetření. Tak snad po mně tu vadu nezdědí. Ale sehnat u nás někoho kdo to u tak malých dětí dělá, byl fakt boj.

• načítám...
7611
19.1.23 12:22

Tak holky, nám už je 13 měsíců. A Beátka v bříšku už nám taky roste 🙂

@MILINKA35 @Ráďa 25 Nám zase Hugo nejí moje jídlo a skleničku zbaští vzdycky, takže jsme hlavně na skleničkách. Ty od roka jsou už lépe dochucené a fakt dobré, snedla bych je i já 😁

@Ráďa 25 taky máme ekzém. Doktorka radila hodně promazávat čímkoliv (indulona, vazelina, bepanthen) a když to nepomůže, tak jsme dostali kortikoidovou masticku, ale smí se užívat jen 3 dny. No a koupeme jen ve vodě a ničím jiným Huga nemažu.

• načítám...
1347
19.1.23 12:58

Taky davam UM. Sunar Complex 3. Davam temer vzdy pres spanim a pak jednou v noci. Vypije stale tak 0,5 litru a nahradit to treba cajem nejde. Jak nedostane mliko,.rve jak tur.

Sklenicky jsou u nas problem,.protoze Bart stale nesnese kousky a ty od roka jsou uz s poradnejma kusancema. Jedeme teda stale domaci. Sklenicky jen kdyz neni zbyti. Navic k obedu sni tak 320g, tak to uz by byly skoro dve sklenicky a to by me taky mohlo financne zruinovat 😂. Varim mu tak na tri dny vzdy.

• načítám...
5617
19.1.23 13:11

@kambalaka krásné fotečky 😆
@MILINKA35 koprovka-kakáme,hurááá :mrgreen:

• načítám...
3555
19.1.23 13:11

@kajka kajka já nesolim moc normálně, tak v tom je i výhoda. Snažím se nahrazovat kořením… Malej měl dnes cockovou a špíz s br a pazitem a vytuhl zase v ohradce. Úplně si tam teď zvykl, tak jsem za to ráda 🤗
@kambalaka ty jooo, moooc Ti to sluší :srdce: jsi krásná :srdce:

• načítám...
3555
19.1.23 13:14

@Ráďa 25 no supeeer :mrgreen: 🤣 ✊ 🙏 👍 já ji zase nějakou chvíli dělat nebudu, protože to co předvedl, mi zase stačilo. Lukyn má bobky ok. Dnes už 2 😁 ale jsem moc ráda, že vám to pomohlo. Takže zítra dám tvaroh, jinak se mi na tu čočku, cibuli zliska zaručeně 😁 protože na odpoledne má třešně s jogurtem. Má plechový střeva jak já a zadina si to přebere 😁jen se to snažím kombinovat, aby neměl úplně průjem.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100