TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
17.1.23 08:21

@Petrussee já mu tam plánuju dát i nějaký už placatý polštářek a buď nějaký bulánek nebo plyšáka na mazlení. Švagrová mi posílala, ze jejich syn má krokodýla a ze se k němu tulí a lehá si na nej (viz foto), tak třeba něco takového. Hugo je taky hodně tulivej a mazlivej a kolikrát, když spí u mě v posteli, tak si mi lehá na můj polštář

• načítám...
6695
17.1.23 08:48

@kambalaka Mareček se vůbec nemazli a netuli, on nikdy neměl žádnou věc se kterou by usinal :nevim: třeba to ještě přijde..on sahá na mě a hledá mě :mrgreen: a hraje si s moji tkanickou, co mám na kalhotech a tím se uspi :D

• načítám...
1115
17.1.23 08:49

Holky já jak to tady vidim, tak bych taky hned šla předělávat pokojíček :lol: ale ještě musim počkat 😅 já teď chci koupit nohavičkový spací pytel, Ella jak se ráno staví v postýlce, tak je pro ní ten normální už nepohodlnej a padá 😅

• načítám...
7611
17.1.23 08:57

@Nikča2020 jo tak nad nim jsem už taky uvažovala. Až bude vstavat a chodit v noci k nam do postele 😁

@Petrussee Tyjo, tak já mám vyloženě tuleně. Hugo je fakt mazel. On si chvili hraje, pak zvedne hlavu, a s radostný výrazem si to peláší ke mně se pomazlit, pro pusu a obejmout 😁

• načítám...
6695
17.1.23 09:34

@kambalaka on je na mě závislý to jo, nechce si hrát sám, porad natahuje ruce, chce nosit, říká máma, občas dá pusu, ale musím si říct, ale mazleni, tuleni a objímáni ne :D

• načítám...
7611
17.1.23 09:55

@Petrussee já zase čekám, až mi řekne to “máma” 😁 on neřekne teda ani “táta”. A to mu furt vysvětluju, že já jsem máma a on je Hugo, ale on se na to akorát usmívá jak měsíček na hnoji 😁

• načítám...
6695
17.1.23 10:26

@kambalaka :mrgreen: jako Mareček to říká, ale jestli chápe, ze ja jsem máma tak tím si nejsem jistá :D říká i táta, Nene a pak placa :D

• načítám...
5617
17.1.23 11:56

@kambalaka Anička určitě chápe, že jsem máma, protože to použije jen když má hlad :lol: Jinak vede tata a bába.
Už se snažím jí učit jak dělá co. Umí haf, brmbrm a když řeknu zima, začne se třepat a říká brrr :D
Dnes jsem jí v obchodě na chvilku vytáhla z košíku a utekla mi ven :roll: Už to začíná :lol:

• načítám...
1960
17.1.23 18:45

Ahoj holky za me postýlky obe krasne, bezpecnejsi asi ta prvni, na radeni ala bunkr urcite ta druha :) :) :)

U nas emma mazliva moc neni, jen v noci se tyran prisavkovy :) jo a rika par slov, ted uz zvládne i jak dela pes, ovce a ptacek :)
Vcera udelala sama par kroku dnes take, tak se tesim az bude chodit pořádně :) :)

• načítám...
7611
17.1.23 19:53

Já teda ať se snažím, jak se snažím, tak Hugo si jede jen svoje dededede nebo dadadada, ale nějaká slova zatím vůbec. Ani brmbrm nebo hamham. Přitom se mu fakt věnuju už od narození, mluvím na nej, zpívám mu, prohlížíme si spolu knížky (to má rád), místo vaření jsem s ním, ale asi je trosku pohodlnější :nevim: těším se, až mě odmění nějakým slovíčkem. Ani neukazuje na nic jako “to”. Jede si jen to svoje :nevim:

• načítám...
1115
17.1.23 22:32

@kambalaka Ella jede máma, táta, teď říká něco jako děkuji a občas ježiš 😅 ale tim končíme. Jo a na naší psici volá Amy. Ale jako bába, děda vůbec. Dokolečka dokola opakuju jak dělá pejsek, kočička, nezájem. Jen se na mě vesele směje 😅

• načítám...
530
18.1.23 19:04

Holky, malá nám teď začala dělat to, že se bouchá ručičkama do hlavičky, včera dokonce schválně narážela hlavou do zdi z boku, to jsem ji tam dala ruku, ale byly to docela rány :roll: a dneska před spaním se taky pobouchávala a pak si začala škubat vlasy :,( vůbec nevím proč to dělá a docela mě to děsí :( neděla to taky někomu prcek? Co jsem četla, tak kolem roka děti mívají nějaké období takové, ale stejně to je hrozný

• načítám...
3555
18.1.23 19:10

@Bobulka28 malej měl něco podobné. Asi zjistil že má vlasy a jak se zatáhl víckrát, přestal to dělat. Pak si třeba sedl a bouchal ze zadu hlavičkou, mě to vyděsilo, ale asi si zkoušel povrchy či co a už to nedělá.
Jinak ho prohnala koprova, se mi posrandil až na záda. Prebalila jsem a že jedu do obchodu a cítím bobek a katastrofa 🤣

• načítám...
530
18.1.23 19:17

@MILINKA35 já si to šla hned hledat a jako asi to dělají děti poměrně často co jsem tak koukala, že jako děti objevují hlavu a co bolí a nebo, že tím projevují emoce :nevim: no tak uvidím a budu doufat, že ji to snad taky přejde :) no pěkně :D malá už teda dlouho neměla srajdičku, tak jsem ráda, ale smrdí už teda pořádně :lol:

• načítám...
6695
18.1.23 20:02

@MILINKA35 Mareček se dneska tahal za vlasy, dokud ho to nebolelo a nezačal rvát :mrgreen: @Bobulka28 to děla hodně děti :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100