Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@motivi on mi dřív usinal bez problemu, vzdycky do 10 minut byl tuhej, nechápu, co se tak posledních 14 dní změnilo. A když mi třeba náhodou už usnul bezproblemu do těch 19:30, tak se ve 21:30 vzbudil, oči jak baterky a byl totál vyspanej a ze si bude hrát 🙈 no já doufám, ze je tohle jen nějaké blbé období a ze se to nějak srovná, protože jinak mě fakt už jebne.
A když spí Hugo u nás v posteli, tak mě celou noc ochmatává, máte to také některé tak, co s dětmi spíte? Já skoro nemůžu spát, protože si mě furt kontroluje, že tam jsem, furt na mě sahá, tahá mě za košili, vjíždí mi rukama do vlasů a prsty mi strká do pusy 🙈 😁 já se nevyspím pořádně ani s nim, ale bez nej v posteli bych se nevyspala už vůbec
@kambalaka Tak to ted delam, ze davam obed brzo. Klidne 11:15 obedva a 11:45 chrni. A to usne behem dvou minut. Kdyz jsem ho dala pozdejc, byl pretazenej a usinal pul hodiny. On je ten spanek proste alchymie a meni se kazdych par mesicu.. snazim se vypozorovat jeho potreby(ted to byl prechod na jeden denni spanek, ale nevedela jsem v kolik) a pak byt konzistentni (dle moznosti, protoze mam jeste starsi dite a musim to skloubit s jeho skolou a programem).
@kambalaka To neporadím, Anička sice spí se mnou, ale až tak od půlnoci. Já se k ní otočím zády a spíme. Za ruku mě chce držet jen když má teplotu.
Teď zrovna řešíme pokojíčky. Máme dva a tři děti 😆Tak v létě chceme dcerce udělat nový a už jí tam koupím i dvoupatrovou postel. Aničku bych chtěla do dvou let dá za ní do pokoje.
@kambalaka na mě malá už v noci pak moc nesahá Ale když usina tak to je něco.. občas se fakt musím držet protože x minut mě skrabe stipe macka na stejném místě i ksyz ji tu ruku oddelam nebo chci držet ruku, stejně to začne dělat dal.. nesnáším to
ale ona to děla už od kojení, to mi pořad mackala/ždímala prso.. ![]()
@Ráďa 25 Hugo si to teda posviští do pokojicku už teď. Příští víkend jedeme na nákup a začneme už aktivně nakupovat nábytek do pokojicku. Uděláme mu ho utulny a prestehujeme ho. Já ho miluju nade vse, ale už toho mám dost. Snad nebudu většinu noci u něj 🙈
@motivi Hugo mi zas rve vlasy, to zase nesnáším já. A to strkáni prstů do mé pusy taky nechápu 😁
Já to mám s usínáním, jak kdy. Přes den mi chodí mezi 11-12 a někdy spí h někdy i 3…a vydrží do večera, do 21..nez ho uspavat hodinu, tak jsem s ním radši a pak se prituli a hned usne. Někdy ho stihnu dát do postýlky
jako tam konci vždycky.
A přes den buď kočár, postýlka nebo si teď oblíbil své hrací hřiště. Spal tam od půl 12 do 13:30 h 🤣 jen jsem ho prikryla. Teď mu zase začínají horší ničí, tlačí se dvojky.. Tak to přisuzuji tomu a nad raném jde do postele. Jednou mi to společné spaní bude moct scházet. Strašně rychle to utíká.
@MILINKA35 to si jako hraje a najednou ti uprostřed hraní usne? Tak toho já se nedočkám 😁 ale líbilo by se mi to 😁 Hugo přes den usne JEN v kočárku
@kambalaka už se to stalo několikrát. Včera jsem mu chystala polévku a prostě usnul, tak jsem ho nechala 😁
@MILINKA35 Jojo,to mi dělala starší dcerka. Už usla kdekoliv
Většinou u jídla v židličce.
To Ani usne jen v postýlce, opravdu výjimečně v kočárku. ![]()
@Ráďa 25 tak dnes zatím dobré. Zase celou noc v postýlce a ještě spí. Sice chodí později, ale za tu celou noc to stojí a ještě spí přes den 🙏 naštěstí není na mě zaviskacek. Zvládl beze mě i noc, tak jsem ráda. Byla jsem pařit a šla si ráno dychnout na policajty. Jistota je jistota. Ne že bych vypila moc, ale po té době
on si na to své hřiště vleze sám, hraje si, povídá si, knížky, pak litá a mňam mnam. Je to taková kyselina, jak pes jen slyší ham, mňam tak už přivalí 🤣 ji všechno
Ahoj holky u me Emma je v me posteli take strasna, kope, skrabe a rve mi vlasy, jsem z toho vzdy vyrizena, navic ona by se ke me mačkala porad v noci a ja chci svuj prostor, mne to prostě vadi. Ted chci spani směřovat do postylky jak v noci tak pres den s tim ze od leta bude ve svem pokoji uz se na to tesim moc a moc, bude tam mit i hracky atp at tim není zaplneny cely byt, to me tez znacne vadi…uz jsem asi fakt stara.
Jinak my dnes 12m kontrola ma 74cm a 10,5kg plus silha, tak jdeme na oční, čekala jsem to, tak jsem ji objednala predem. Pujdeme v dubnu coz je ok ![]()
@milinka - jak jako dychnout na policajty? To jsi tam jen tak sla?
![]()
@sofie_13579 jj, zašla jsem si na oddělení, jestli mi dají dychnout, abych mohla pokračovat autem. Jistota je jistota
@sofie_13579 tak Mareček je v noci hodnej
on spi mezi nami, maximálně se na jednoho více namackne
, ale pak chci taky začít, na spanek do pokojiku a ve 2 letech přesun
příští týden mu snad uděláme pokojíček, zatím tam máme ještě skladiště ![]()
@Petrussee máš to krásně naplánované
u nás byl přesun u syna do svého pokoje taky ve dvou letech a bála jsem se, že bude problém a úplně krásně to zvládl.
@sofie_13579 @Petrussee já už jen čekám na to, až si brácha odstěhuje příští týden pianino a jdeme se konečně pustit do toho dětského pokoje. Chceme mu to udělat hezké, útulné a konečně se všechny hračky nebudou válet na zemi 🙈 ještě zvažuju, jakou postýlku mu tam dáme. Váhám mezi těmahle dvěma. Jaká se vám víc líbí?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat