TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
14.1.23 20:55

@motivi on mi dřív usinal bez problemu, vzdycky do 10 minut byl tuhej, nechápu, co se tak posledních 14 dní změnilo. A když mi třeba náhodou už usnul bezproblemu do těch 19:30, tak se ve 21:30 vzbudil, oči jak baterky a byl totál vyspanej a ze si bude hrát 🙈 no já doufám, ze je tohle jen nějaké blbé období a ze se to nějak srovná, protože jinak mě fakt už jebne.

A když spí Hugo u nás v posteli, tak mě celou noc ochmatává, máte to také některé tak, co s dětmi spíte? Já skoro nemůžu spát, protože si mě furt kontroluje, že tam jsem, furt na mě sahá, tahá mě za košili, vjíždí mi rukama do vlasů a prsty mi strká do pusy 🙈 😁 já se nevyspím pořádně ani s nim, ale bez nej v posteli bych se nevyspala už vůbec

• načítám...
3961
14.1.23 21:01

@kambalaka Tak to ted delam, ze davam obed brzo. Klidne 11:15 obedva a 11:45 chrni. A to usne behem dvou minut. Kdyz jsem ho dala pozdejc, byl pretazenej a usinal pul hodiny. On je ten spanek proste alchymie a meni se kazdych par mesicu.. snazim se vypozorovat jeho potreby(ted to byl prechod na jeden denni spanek, ale nevedela jsem v kolik) a pak byt konzistentni (dle moznosti, protoze mam jeste starsi dite a musim to skloubit s jeho skolou a programem).

• načítám...
5617
14.1.23 21:28

@kambalaka To neporadím, Anička sice spí se mnou, ale až tak od půlnoci. Já se k ní otočím zády a spíme. Za ruku mě chce držet jen když má teplotu.
Teď zrovna řešíme pokojíčky. Máme dva a tři děti 😆Tak v létě chceme dcerce udělat nový a už jí tam koupím i dvoupatrovou postel. Aničku bych chtěla do dvou let dá za ní do pokoje.

• načítám...
motivi
14.1.23 21:41

@kambalaka na mě malá už v noci pak moc nesahá Ale když usina tak to je něco.. občas se fakt musím držet protože x minut mě skrabe stipe macka na stejném místě i ksyz ji tu ruku oddelam nebo chci držet ruku, stejně to začne dělat dal.. nesnáším to 8o ale ona to děla už od kojení, to mi pořad mackala/ždímala prso.. :roll:

• Upravit
7611
14.1.23 21:50

@Ráďa 25 Hugo si to teda posviští do pokojicku už teď. Příští víkend jedeme na nákup a začneme už aktivně nakupovat nábytek do pokojicku. Uděláme mu ho utulny a prestehujeme ho. Já ho miluju nade vse, ale už toho mám dost. Snad nebudu většinu noci u něj 🙈

@motivi Hugo mi zas rve vlasy, to zase nesnáším já. A to strkáni prstů do mé pusy taky nechápu 😁

• načítám...
3555
14.1.23 22:02

Já to mám s usínáním, jak kdy. Přes den mi chodí mezi 11-12 a někdy spí h někdy i 3…a vydrží do večera, do 21..nez ho uspavat hodinu, tak jsem s ním radši a pak se prituli a hned usne. Někdy ho stihnu dát do postýlky :mrgreen: jako tam konci vždycky.
A přes den buď kočár, postýlka nebo si teď oblíbil své hrací hřiště. Spal tam od půl 12 do 13:30 h 🤣 jen jsem ho prikryla. Teď mu zase začínají horší ničí, tlačí se dvojky.. Tak to přisuzuji tomu a nad raném jde do postele. Jednou mi to společné spaní bude moct scházet. Strašně rychle to utíká.

• načítám...
7611
14.1.23 22:18

@MILINKA35 to si jako hraje a najednou ti uprostřed hraní usne? Tak toho já se nedočkám 😁 ale líbilo by se mi to 😁 Hugo přes den usne JEN v kočárku

• načítám...
3555
15.1.23 06:48

@kambalaka už se to stalo několikrát. Včera jsem mu chystala polévku a prostě usnul, tak jsem ho nechala 😁

• načítám...
5617
15.1.23 07:20

@MILINKA35 Jojo,to mi dělala starší dcerka. Už usla kdekoliv :D Většinou u jídla v židličce.
To Ani usne jen v postýlce, opravdu výjimečně v kočárku. ;)

• načítám...
3555
15.1.23 07:29

@Ráďa 25 tak dnes zatím dobré. Zase celou noc v postýlce a ještě spí. Sice chodí později, ale za tu celou noc to stojí a ještě spí přes den 🙏 naštěstí není na mě zaviskacek. Zvládl beze mě i noc, tak jsem ráda. Byla jsem pařit a šla si ráno dychnout na policajty. Jistota je jistota. Ne že bych vypila moc, ale po té době :mrgreen: on si na to své hřiště vleze sám, hraje si, povídá si, knížky, pak litá a mňam mnam. Je to taková kyselina, jak pes jen slyší ham, mňam tak už přivalí 🤣 ji všechno

• načítám...
1960
16.1.23 17:03

Ahoj holky u me Emma je v me posteli take strasna, kope, skrabe a rve mi vlasy, jsem z toho vzdy vyrizena, navic ona by se ke me mačkala porad v noci a ja chci svuj prostor, mne to prostě vadi. Ted chci spani směřovat do postylky jak v noci tak pres den s tim ze od leta bude ve svem pokoji uz se na to tesim moc a moc, bude tam mit i hracky atp at tim není zaplneny cely byt, to me tez znacne vadi…uz jsem asi fakt stara.

Jinak my dnes 12m kontrola ma 74cm a 10,5kg plus silha, tak jdeme na oční, čekala jsem to, tak jsem ji objednala predem. Pujdeme v dubnu coz je ok :)

@milinka - jak jako dychnout na policajty? To jsi tam jen tak sla? :) :) :)

• načítám...
3555
16.1.23 19:51

@sofie_13579 jj, zašla jsem si na oddělení, jestli mi dají dychnout, abych mohla pokračovat autem. Jistota je jistota

• načítám...
6697
16.1.23 20:32

@sofie_13579 tak Mareček je v noci hodnej :D on spi mezi nami, maximálně se na jednoho více namackne :D, ale pak chci taky začít, na spanek do pokojiku a ve 2 letech přesun :mrgreen: příští týden mu snad uděláme pokojíček, zatím tam máme ještě skladiště :roll:

• načítám...
2087
16.1.23 20:48

@Petrussee máš to krásně naplánované :) u nás byl přesun u syna do svého pokoje taky ve dvou letech a bála jsem se, že bude problém a úplně krásně to zvládl.

• načítám...
7611
16.1.23 20:53

@sofie_13579 @Petrussee já už jen čekám na to, až si brácha odstěhuje příští týden pianino a jdeme se konečně pustit do toho dětského pokoje. Chceme mu to udělat hezké, útulné a konečně se všechny hračky nebudou válet na zemi 🙈 ještě zvažuju, jakou postýlku mu tam dáme. Váhám mezi těmahle dvěma. Jaká se vám víc líbí?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100