Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My máme také bebu- dostává 210 před spaním.. v noci už se většinou na flasku nebudi.. většinou dostane kolem 17h večeři a pak kolem 18:30 flasku. No ale včera se prezrala na veveri asi a pak ještě tu flasku, a před spaním to slo všechno ven
tak teď chci zkusit už jen večeři a uvidím jestli bude rvat kvůli flasce, kterou má spis jen ze zvyku
před den vypije skoro litr vody, jogurt miluje, kefir taky, z mléka ji na večeři dělám kaši tak to UM by zas taková ztráta u ni nebyla ![]()
@Ráďa 25 jeee, to je dračice s těma zoubkama 😁 to je dobře, že kakáte 😁 mně Hugi hodil koprovku na hlavu. Asi by ji potřeboval ve sklenicce, aby ji snědl 😁
@MILINKA35 ten má vlásků jak náš Hugo
my už ho museli v roce ostříhat, strašně mu to lezli do očí a do uší 🙂 a měl fakt háro 😁
@motivi litr vody přes den? Tyjo, tak o tom si muzu nechat zdá, mně Hugo vypije sotva půlku lahvičky Bboxu. Ale plenky má pročůrané, tak mu to asi stačí. Je fakt, že ty skleničky jsou takové hodně omáčkové a když mu pak dam ještě k tomu ovoce, jogurt - to je taky hodně vodnatý, tak mu to asi stačí
mléko vypije 210 večer před spaním a pak 210 brzy ráno kolem 5 hodin.
Dneska jsem Hugimu koupila Termix poprvé 😁 tak mu trosku dopřeju a dám mu ho zítra na sváču 😁
@kambalaka ja Mareckovi dávám tvarohacka, ten má docela úspěch ![]()
Jinak nechám mu um, klidne do 2 let, jsou tam vitaminy má ho teprve 2mesice, ušetřili jsme díky kojeni, ještě teda kojim, tak mu dopreju
..dávám mu jen jednou kolem 200ml, jinak nic moc nepije ![]()
Ahoj holky, taky máme UM, Ellince chutná, zatím nevidím důvod jí to měnit nebo nedávat. Má ráno 210ml a večer 180ml. Jinak co se týče jídla, asi nejvíc miluje jogurt s ovocem, to otvírá pusu jak divá
dneska jsem jí dělala těstoviny s omáčkou z cukety, mrkve a papriky, tak si taky mlaskala. Ale ona teda sní všechno, zlatý dítě v tomhle 🙏
Jinak koukám jak máte vlasatý děti 😅 Elle už to trošku roste, ale oproti Vašim je plešatá ![]()
@kambalaka moc Ti to sluší! ![]()
@kambalaka Joo tak některý děti asi stejně jak dospěli nemají takovou potřebu pít jak jiní
ale malá se teda fakt nezastaví, ze pořad někde beha, preleza houpacku, žebřík, tak potom vzdcyky dobehne a vypije toho hodně
a často pije protože ji to baví, protože pije brckem
večer už ji nemůžu tolik nechávat pít protože pak je o pulnoci proch*ana a musím prevlikat
![]()
@motivi já už jsem přešla na noc na noční plenky, protože mi Hugo je schopný pročůrat i pampersku. Tak jsem zkusila noční kolorky a jsem spokojená. Plína má teda ráno snad dvě kila 😁 ale vydrží 👍🏻A to pije mléko večer před spaním a pak až v 5 ráno. Pak si většinou dá ještě šlofík a kolem 7:30 ho přebaluju
@kambalaka Hele to me zaujalo. Bart ji sice neprocura, ale kdyz na nej sahnu, tak je uplne mokrej na kuzi a to me hrozne stve. Zadrzej ty nocni plenky i tuhle vlhkost?
@kajka kajka heled, já si koupila zatím jen malé balení na zkoušku a za mě vydrží více než Pampers premium care. A to tam ještě nad ránem hodí bobek. Žádné plenky nevydrží všechno, časem každá propustí, ale tyhle bych rekla, že vydrží nejvíc. Ty pampersky na noc nedávám od doby, co mi je dvakrát za sebou v noci pročůral a noční kolorky mi vydržely. Doporučuji zkusit aspoň malé balení a uvidíš. Já jsem s nima spokojena
@kambalaka to autíčko je z rodinné kavárny, on si hraje, když jsem vedle nej, sám ani 5 minut ![]()
@Nikča2020 ha alespoň nejsme sami bez vlásků. Anička má blond a i pkdyž už jí rostou, tak nejdou moc vidět. Ale třeba první dcerka taky nic neměla a teď jich má tolik, že musíme prostříhávat, aby šly vůbec učesat😆
Také bych řekla že skoro nemáme vlásky. Jinak děvčata můj malej zatím nechodí. Ale včera si všimnul že zametam, chtěla jsem to dodělat tak jsem mu rychle dala do ruky piškot. Ale on se stihl druhou rukou toho koštěte chytit. Tak jsem koště pustila já. Stál tam a koukal. A pak se rozešel a jakoby to koště použil jak berlicku a přešel celou kuchyň. Já couvala a on za mnou šel a smál se 😂. Tak to bylo veselé a on z toho byl vykulenej
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat