Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Naše Ella taky lítá jako ďábel 😅 venku je teda taková nesvá, když jí postavim na zem 🤣 ale pak dobrý.
Jinak holky, já mám asi tak 14 měsících dneska den jen pro sebe. Ell jsem dopoledne odvezla k babicce, za chvilku si dojdu pro pas a rozvalim se k nějakýmu filmu kterej dokoukám do konce 😅 zítra ráno vyzvedávám muže v práci a pojedeme pro to naše bejbátko
je to doma hrozně divný, že tu nikdo neni 😅 jen naše psice zabalená v peřinách
@Nikča2020 to máš fajn, ze to takhle jde. Hugo beze mě nedá ani ránu, jak je závislej. A jako ze by byl přes noc někde jinde než u mě v posteli, to by neslo 😁 včera usnul brzy už po sedmé, protože přes den téměř nespal. Jenže každých 20 minut byl vzhůru až do půlnoci, kdy jsem si už definitivně šla k němu lehnout. Taková otročina toto
@Slamova Mareček leze za mnou všude, v tom rozdíl není, ale nepadá, jak je u země
Mareček si vydrží hrát jen chvíli a to s vysavacem
a taky kramari @kambalaka my teď bydlíme pod myma rodicema, ale taky nemají moc čas nebo proste mají svůj program a taky mají pubertaka a ten porad chce někam odvést a otravuje
, ale teď máme více času, když tatínek chodí po práci domu, tak ho trochu začínáme cpát babice a dedovi ![]()
Prosím pěkně - poobědový spánek zase u mě v posteli a já lezim u nej 😁 jinak by se každou chvili budil hysterický pláčem. Takhle vzdycky jen otevře oko, zjisti, ze tam jsem a zase zavře a spí dál. Mám pocit, ze žije v permanentním stresu, abych mu nikam neutekla.
@kambalaka no ale užívá si to krásně ten spánek ♥️ malá má už jen jeden spánek přes den, ale teda trochu mě to štve. Na druhou stranu spí kolem dvou hodin a naštěstí to zvládá sama, tak zvládnu něco udělat, pro syna do školky…
@Janinac23 Hugo má taky už jen 1 spánek za den už skoro 2 měsíce. Akorát já teda nic neudělám, protože lezim u nej 😁
@kambalaka no moc Ti přeju aby až mu doděláte pokojíček tak v něm v klidu spal, ve svojí postýlce.
@kambalaka píše:
Prosím pěkně - poobědový spánek zase u mě v posteli a já lezim u nej 😁 jinak by se každou chvili budil hysterický pláčem. Takhle vzdycky jen otevře oko, zjisti, ze tam jsem a zase zavře a spí dál. Mám pocit, ze žije v permanentním stresu, abych mu nikam neutekla.
Té potřebuje no
malá spi taky s nama což mě nevadí protože spi celou noc většinou až na výjimky, odpo spánek sama, ale teda už as těším až se jednou vyspim aniž by na mě někdo sahal
pořad mi rve ruku pod tričko, na obličej skrabka a stipe to je skvělý no
pomalu chci odbourávat dudlik který má jen na spaní tak sem zvědavá co z toho bude ![]()
Takhle vypadají naše herničky, neznámé prostředí, cizi lidi a tragédie veliká 😁 se děsím dne, kdy půjde do školky 🙈
@Bobulka28 přesně, je to herečka 😁 hrozně mění nálady. On je jednu chvíli strašně nestastnej a stačí ukojit jeho potřeby a je jak vyměněnej. Já jsem ráda, že je mazlivej, manžel takovej není, tak mi to aspoň vynahradí. Ale někdy je to náročný 😁
Taky musim malou nekam vypustit a jsem zvedava Jak Bude reagovat. Takhle je v pohode cely den co jsem v praci, ale na noc se taky po mne vsemozne vali a nemuzu nikam. Je to ted opravdu narocne. Zacla jsem Delat ty nocni a mimo praci neudelam nic. Mala zacla byt celkem narocna. U vseho Chce byt. Moc nevim jak na to. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat