TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
25.1.23 12:42

Naše Ella taky lítá jako ďábel 😅 venku je teda taková nesvá, když jí postavim na zem 🤣 ale pak dobrý.

Jinak holky, já mám asi tak 14 měsících dneska den jen pro sebe. Ell jsem dopoledne odvezla k babicce, za chvilku si dojdu pro pas a rozvalim se k nějakýmu filmu kterej dokoukám do konce 😅 zítra ráno vyzvedávám muže v práci a pojedeme pro to naše bejbátko :srdce: je to doma hrozně divný, že tu nikdo neni 😅 jen naše psice zabalená v peřinách

• načítám...
7611
25.1.23 12:59

@Nikča2020 to máš fajn, ze to takhle jde. Hugo beze mě nedá ani ránu, jak je závislej. A jako ze by byl přes noc někde jinde než u mě v posteli, to by neslo 😁 včera usnul brzy už po sedmé, protože přes den téměř nespal. Jenže každých 20 minut byl vzhůru až do půlnoci, kdy jsem si už definitivně šla k němu lehnout. Taková otročina toto

• načítám...
6702
25.1.23 13:13

@Slamova Mareček leze za mnou všude, v tom rozdíl není, ale nepadá, jak je u země :mrgreen: Mareček si vydrží hrát jen chvíli a to s vysavacem :zed: a taky kramari @kambalaka my teď bydlíme pod myma rodicema, ale taky nemají moc čas nebo proste mají svůj program a taky mají pubertaka a ten porad chce někam odvést a otravuje :mrgreen: :roll:, ale teď máme více času, když tatínek chodí po práci domu, tak ho trochu začínáme cpát babice a dedovi :mrgreen:

• načítám...
7611
25.1.23 13:19

Prosím pěkně - poobědový spánek zase u mě v posteli a já lezim u nej 😁 jinak by se každou chvili budil hysterický pláčem. Takhle vzdycky jen otevře oko, zjisti, ze tam jsem a zase zavře a spí dál. Mám pocit, ze žije v permanentním stresu, abych mu nikam neutekla.

• načítám...
2087
25.1.23 13:29

@kambalaka no ale užívá si to krásně ten spánek ♥️ malá má už jen jeden spánek přes den, ale teda trochu mě to štve. Na druhou stranu spí kolem dvou hodin a naštěstí to zvládá sama, tak zvládnu něco udělat, pro syna do školky…

• načítám...
7611
25.1.23 13:56

@Janinac23 Hugo má taky už jen 1 spánek za den už skoro 2 měsíce. Akorát já teda nic neudělám, protože lezim u nej 😁

• načítám...
1115
25.1.23 14:29

@kambalaka no moc Ti přeju aby až mu doděláte pokojíček tak v něm v klidu spal, ve svojí postýlce.

• načítám...
7611
25.1.23 14:43

@Nikča2020 no uvidíme no :nevim:

• načítám...
motivi
25.1.23 16:58
@kambalaka píše:
Prosím pěkně - poobědový spánek zase u mě v posteli a já lezim u nej 😁 jinak by se každou chvili budil hysterický pláčem. Takhle vzdycky jen otevře oko, zjisti, ze tam jsem a zase zavře a spí dál. Mám pocit, ze žije v permanentním stresu, abych mu nikam neutekla.

Té potřebuje no :lol: malá spi taky s nama což mě nevadí protože spi celou noc většinou až na výjimky, odpo spánek sama, ale teda už as těším až se jednou vyspim aniž by na mě někdo sahal :mrgreen: pořad mi rve ruku pod tričko, na obličej skrabka a stipe to je skvělý no :roll: :lol: pomalu chci odbourávat dudlik který má jen na spaní tak sem zvědavá co z toho bude :D

• Upravit
7611
25.1.23 17:22

Takhle vypadají naše herničky, neznámé prostředí, cizi lidi a tragédie veliká 😁 se děsím dne, kdy půjde do školky 🙈

Načítám video...
  • načítám...
2087
25.1.23 19:16

@kambalaka je to mazlík, užívej si to ♥️

• načítám...
7611
25.1.23 19:24

@Janinac23 no nevím, mám ho furt na klíně 😁

• načítám...
530
25.1.23 19:50

@kambalaka on je herečka jak naše malá :D ale je to úžasnej mazel :srdce:

• načítám...
7611
25.1.23 20:06

@Bobulka28 přesně, je to herečka 😁 hrozně mění nálady. On je jednu chvíli strašně nestastnej a stačí ukojit jeho potřeby a je jak vyměněnej. Já jsem ráda, že je mazlivej, manžel takovej není, tak mi to aspoň vynahradí. Ale někdy je to náročný 😁

• načítám...
1738
26.1.23 05:14

Taky musim malou nekam vypustit a jsem zvedava Jak Bude reagovat. Takhle je v pohode cely den co jsem v praci, ale na noc se taky po mne vsemozne vali a nemuzu nikam. Je to ted opravdu narocne. Zacla jsem Delat ty nocni a mimo praci neudelam nic. Mala zacla byt celkem narocna. U vseho Chce byt. Moc nevim jak na to. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100