TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
26.1.23 11:34

Můj “koumák” a knihomol. Doufám, ze mu to vydrží do školy 😁 zase je fajn, že si vyhraje se svými hračkami. Jedna maminka na cvičení mi řekla, že mi toho mého “pohodáře” závidí. Ono asi každé dítě má něco jiného :nevim: ten můj je sice extrémní závislák, ale zase pohodář, kterého nesundavam z gauče a neleze mi po stropě

• načítám...
530
26.1.23 11:34

@kambalaka my jsme s manželem oba dost kontaktní a tulivý, ale malá je spíš taková samostatná jednotka, výjimečně přijde pro pomazleni a to tak na 5 sekund 😅

• načítám...
459
26.1.23 13:51

Ahoj holky, zdravím Vás zase po delším čase. Už kojím jen v noci, za to teda pořád hodně často, na světě už má naše malá dvě stoličky, snad má už ty nejhorší bolesti z prořezávání zoubků alespoň na chvíli za sebou :dance:.

Malá je doma aktivní, kramaří mi úplně všude, všechno vytahuje, vždycky vytahá úplně všechny svoje hračky, které má aktuálně v dosahu :D. Přemýšlím nad pořízením nějaké sportovnější aktivity, aby měla pohyb doma, když venku není hezké počasí.. nemáte někdo zkušenost s těmi dřevěnými výrobky od Utukutu např.? Koukala jsem, že tam mají dřevěné schůdky, trojúhelník se skluzavkou, nebo houpačku.. Jen bych teda nerada, aby nám to doma leželo bez povšimnutí :). Nebo máte nějaký jiný tip na nějakou pohybovou aktivitu na doma? Myslím, že naší malé přestává lezení na gauč a židle stačit. Dokonce jsem přemýšlela i nad tou učící věží, možná by nemusela být úplně marná např. https://www.craffox.cz/ nebo https://www.babyplace.cz/kitchen-helper/?… Malá se mi při vaření pořád dívá pod ruce, ale z obyčejné židle už mi spadla a nebylo to teda příjemný :,(.

Venku už byla malá na houpačce a moc se jí to líbilo. Těším se na jaro, až pořádně provětráme dětská hřiště. Nad herničkou přemýšlím, ale moc se mi tam nechce, když všude řádí nemoci. My jsme radši venku na čerstvém vzduchu, když je na to počasí.

• načítám...
motivi
26.1.23 14:18

@Sissela ahoj, my máme tu houpacku a k tomu tu desku po které se dá vylézt a z druhé strany je hladká a funguje jako skluzavka :palec: za mě super ale to asi nezjistis dokud nekoupis nebo si to někde nezkusi jak bude reagovat no :lol: některý decka z toho mají strach a některý jdou do toho po hlave :palec: ucici vez sem chtěla ale na to nemám v kuchyni moc prostor - na židli ji nebaví stát :lol: takže tohle za mě dobrý, zas mám alw prerovnane všechny supliky :D :D do herny bych taky chtela - miluje decka Ale jak radi všude nemoci tak taky nikam moc nelezu a taky chodíme jen ven na hřiště třeba. :palec:

• Upravit
6695
26.1.23 14:35

@Sissela taky kojim jen v noci už, máme tu houpacku, ale Mareček se sám nehoupe ještě, ale jde k ni, dam ho na ni a houpu ho ja :D, ale on ještě nestojí..my teda jedeme hernicky, rodinné kavárny, cvičení s mimcama a tak ;) žádné nemoci odtamtud nemáme, naopak bych řekla, ze si tu imunitu tím posílí, jak je od malička mezi dětmi, neměl ještě ani jednu nemoc, akorát 3× rýmu a jednou kašel :nevim:, ale on mi nestojí, nechodí, takže venku super, ale nemůžu ho pustit a kočár ho nebaví, takže max hodinu vydrží :roll:, takže my spíše chodíme dovnitř nebo někdo k nám, to je vždycky hodnejsi než když je se mnou sám..

• načítám...
7611
26.1.23 16:36

Holky, ze mám normální dítě? 🙈 😁když se nezabalí do deky, tak mně do svetru 🙈 😁

Načítám video...
  • načítám...
173
26.1.23 16:39

Ahoj holky, taky vás po delší době zdravíme.. :mavam: Davidek už chodí od listopadu, už běhá, couva, leze na všechno co vidí.. Zidle, sedačky.. Na rroční kontrole byl pochvalen a dostal za odměnu 3 očkování naráz.. Ruka a obě nohy.. Naštěstí měl jen jeden den teploty. @Sissela my mu tu učící věž koupili k ročním narozeninám, protoze je to zvědavka a kdyz neco dělám v kuchyni, stal u mě a chtel vidět co dělám.. Ted je to pohoda.. Sám na to vyleze, kouká, popř. „pomáhá“ a je to bezva.. Doporučuji…
V noci si taky dává mliko, ještě kojim, pokid se tomubtak ještě dá říkat.. Nekdy, když jsme doma a máme svou pohodu, si dá mliko i pred odpoledním spánkem.. :palec: jinak má stále 2 spánky denně, dopolko 10-11h a odpolko od 15-16:30.. A jsem za to ráda.. :palec: je strašně ucenlivy, dones, dej, stůj.. Vsemu takto rozumí.. Rád se schovává.. Minule se mi schoval za prebalovak a za závěs a fakt jsem ho nemohla najít… :lol: to byla nová schovka, jinak uz vím, kdy kam jde.. Nočník zvládá stále lépe, někdy má na den 1 plenku a dokonxe se obcas stane, ze ani noční plenku nepocura a az ráno na nočník, popř na wc dětském prkynku.. To taky zvládá.. 8)
Jediné co mě štve je, ze nejí čerstvé ovoce.. :? Do června ho jedl normálně a vsechno a najednou ze dne na den prestal.. :think: nevím, jak ho to znova naučit..

• načítám...
173
26.1.23 16:43

@Sissela my máme tuto https://www.pinkorblue.cz/…a317529.html
Je super, ze ma nastavitelnou výšku te stojne plochy i schůdky..

• načítám...
173
26.1.23 16:52

Zrovna dneska má 13 měsíců.. Ani nevím, jak to uteklo.. :lol: na hřiště chodíme na chvíli každý den, aspoň ho máme sami pro sebe.. 🤣

• načítám...
173
26.1.23 16:59

Nějak se mi v předešlé zprávě nenahraly všechny fotky.. :think:

• načítám...
6695
26.1.23 17:40

@Ssfr85 ten vypadá úplně velikej :mrgreen: a je teda opravdu napřed mi přijde, extra sikovny :andel: Mareček dneska dostal jedno očkováni, tak snad bude dobrej, nespal skoro vůbec, tak bůhví co mu pichli :mrgreen: :roll: Mareček je porad takový miminko :D

• načítám...
7611
26.1.23 17:45

@Ssfr85 @Petrussee taky jsem chtěla říct, že @Ssfr85 má už takového “dospěláka” šikovného 🙂 Hugo je ještě taky takový miminko 😁

• načítám...
173
26.1.23 18:13

@Petrussee na roční prohlídce, co byl o 20 dní později, než měl rok, měřil 82 cm a 11kg.. Je pravda, ze manžel má skoro 2 metry a já 176 cm.. Takze je velký, ale úměrně s přihlédnutím k naší výšce.. Už od Vánoc nosí vel. 92 8o

• načítám...
173
26.1.23 18:19

A ještě, když vidí někde děti, tak se k nim hrne hlava nehlava, chce si s nimi hrát, sahá na ně.. Hlavně teda lítá za holkama.. A když má holky na výběr, tak vybere zrzku nebo blondýnku.. Ale ani brunetkou nepohrdne.. :lol:

• načítám...
6695
26.1.23 18:22

@Ssfr85 Mareček mi přijde takový dlouhý, ale oproti Davidovi je teda drobek :mrgreen: měl 77cm a necelých 10kg ;) ale ja mám jen 158 :mrgreen: tak Mareček se ještě nacpe do 80, něco má 86 :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100