TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
1.2.23 19:50

A jak vím ji samy vaše děti? :mrgreen:

• načítám...
1115
1.2.23 21:01

Holky, tak já teda ten kartáček zkusim koupit, protože u nás se zuby stále čistí na tyrana 😅

Jinak Ellince teď rostou najednou asi 3 nebo 4 zuby, ale je moc statečná :srdce: je trošku protivná, plačtivá, ale nic hrozného a hrozně se mazlí 😍

• načítám...
motivi
1.2.23 21:11

@Sissela ahoj, sem rada ze zafungoval kartacek! U nás furt řev ale je to s nim sup sup a proste rve protože má svou hlavu a proste nechce dělat něco co se ji nechce -ale jak přestanu tak se směje a podáváme si ruku na důkaz přátelství jak v obecně škole :lol:
Ke knize - je to ta ve slovenštině od Kate. Za mě fajn, ne vždycky se se vším ztotoznuju Ale sou tam za mě zajímavé věci nad kteryma mě nenapadlo přemýšlet, nebo sem to brala jako samozřejmost a určitě sem od té doby trpelivejsi a zkouším víc věci když první nezabírá 👍

• Upravit
173
1.2.23 21:20

Holky, asi jsem to přehlídla, ale o jakém kartáčku se bavíte?

• načítám...
1115
1.2.23 21:49

@Ssfr85 kartáček Bob a Bobek, sonický kartáček :)

• načítám...
5617
1.2.23 22:55

@MILINKA35 Já když dávám obyč. mléko, tak do toho dám trošku frapka na dochucení(jahoda, vanilka, banán)
Anička jí rukama všechno, ale lžičkou jí krmím. Stačí, že uklízím ten bordel okolo :P
Jinak k zoubkům. Už zase nám rostou stoličky a dvojky a špičáky nikde😆Takže dole má jen jedničky a vzadu jí leze stolička😄A ani náznak toho, že by ty dvojky měly růst.

• načítám...
7611
1.2.23 23:17

@Sissela Jojo, pohyby cítím 🙂 hrozne rychle to utíká, dneska jsem 20+3. Jméno jsme měli vybrané ještě před Hugem, takže o jiném jméně nebyla ani řeč. Vybíral ho manžel a mně se líbilo. Akorát mě trápí, jak se k mému těhotenství manžel staví. Včera mě zamrzelo, jak mi řekl, ze lituje, ze mi na to druhé kývnul, ze je z toho nestastnej, ze nám to zkomplikuje život. Máme byt 3kk a ze dvě děti v jednom pokoji už je v dnešní době diskomfort, navíc budeme muset pořešit nové větší auto, přestože toto máme 2 roky nové (ještě se mi ho podařilo odřít, takže se to musí dát ještě spravit) a ze se budeme muset za 4-5 let přestěhovat, protože do dětského pokoje 2 postele a 2 psací stoly proste nedáme. Já teda myslím, ze by se to tam dalo dát, ale manžel zase, ze nebudeme žít namačkaní jak za komunismu… no… hruza 🙈 včera nám stěhováci stěhovali pianino a odřeli nám podlahu, tak jsem od manžela dostala sprcung, že jsem je nechala to pianino táhnout po dece a ze jsem úplně blbá… takže já to teď s tou firmou řeším 🙈 no hruza toto období. Zase musím říct, ze si manžel konečně našel cestu k Hugovi a jak si s nim dřív nehrál, tak teď ho fakt miluje. Pohraje si s nim a když usne z nás v posteli, tak mi říká, ať ho nedávám pryč, ať spinká u nás, nad ránem mu drží lahvicku s mlékem… já myslím, ze to chce čas, aby přijmul i to druhé, zatím mi řekl, ze k němu, když je v mem břiše, nemá absolutně žádný vztah - pochopitelně :roll:

• načítám...
7611
1.2.23 23:19

@MILINKA35 Jojo, hafik už je naštěstí dobrej 🙂

• načítám...
173
1.2.23 23:48

@kambalaka teda, to by mě strašně mrzelo, toto slyšet :,(.. Ale zase to bývá prý tak, že holčičky si omotaji tatínky kolem prstu hned.. :srdce:

• načítám...
1738
2.2.23 02:48

Holky sem tam si poctu, ale nedostanu se k psani. Uz vlastne pres mesic chodim na 20hodin a zarizovani bytu a je to dost mazec kdyz mam ty smeny za sebou to zkoordinovat. Ted jsem Jeste presedlala na nocni (zrovna tu ted drepim). Vim, ze jsem tu machrovala, ale jsem celkem vyrizena a trochu smutna, ze pak na malou nemam cas. Ted je cely dva dny u tchyne a ja jsem uplne v soku jak mi chybi, Jako by mi chybel kus mne. Uz tu hodinu cucim na fotky. 8o

Mala si oblibila panenku a sismaky a naucila se na noch rikat „Auge, Oh(re), Na(n)se, Mu(nd)“ na to asi bude sikovna a on je ten hnusnej jazyk asi na tohle praktictejsi. Ne nadarmo lezl cestine do dialektu. :mrgreen: Ale aspon kdyz zvoni Telefon rika „Ahoj babiii“. :pankac: Jinak chozeni se u nas asi dlouho konat nebude. Kolik tu mame Jeste chodicu/nechodicu?
:mrgreen:

• načítám...
3555
2.2.23 07:12

@kambalaka děti obrátí život na několik let vzhůru nohama. Ale tohle si mohl nechat pro sebe. Z druhé strany je dobře, že ti to řekl, ale mohl to podat jinak. I včetně toho piana a podlahy. Ohledně pokojíku. Dají se udělat na míru nevěřila jsem, co mi poslal kamarád. Mají být 3+kk a skvěle vyřešili pokoj pro děti. Jsou tam 2,2 postele, každý psací stůl a ještě místo, koukala jsem jak puk, že se to dá udělat. Takže tohle bych neřešila. Jsi na to celou dobu vlastně sama a ještě těhotná. Máš náročné dítě a jsi skvělá máma. Jako my všechny!!! :srdce: já se někdy dívám na výměny manželek a nestačím se divit, chudáci děti. Z toho mi je úzko. Co by jiné za to dali, za tu lásku, péči… Zkus se tím netrápit, ublíží to tobě :srdce: já na auto prdim, jsou to jen plechy, důležitý jste vy, že se nic nestalo!!! Možná ho trápí to, jak je Hugo náročný, že to tak bude i s druhým. Ale zase bude mít sestřičku a když jsou dva, už budou spolu. Bude to jiný cvrkot.
My s bývalým k sobě hledáme cestu. Já chodím ještě na individuální terapii. Nevěřila jsem, jak moc mě dostalo na kolena soužití u nich, ale on to nikdy nepochopí, začíná to respektovat. Udělala se nějaká čára a teď se uvidí. Hádali jsme se často, výčitky a teď byli jen 2 hádky, nebo spíš výměna názoru. Víc komunikujeme, více sdilime. Určitě se na to neupinam, jen vím, že bych to teď zvládla i v bytě. A už bych se z toho nepolozila jako předtím. Nemůžu už jen kvůli malému. Ten mě potřebuje silnou a začala jsem být :srdce: mám víc času pro sebe, abych si frkla, nabízí se sám, že si ho vezme, ať mám volno, když je celý týden vlastně pryč. Den se natahuje, malý se učí novým věcem a dá se s ním dělat už taky skoro vše. Život je těžký, překážky a neznám nikde nikoho, kde by to bylo zalité sluncem. Já neumím hrát, jak je vše dokonale a zavřou se dveře a buch. Sousedi.. Ženská chce dítě a chlap ne.. Už je taky starší, ještě má nemoc… :,( co s takovým životem… A ještě to každému dnes taky nejde. A není vyhráno, dokud miminko není na světě. Holka drž se :srdce: a hlavu vzhůru :hug:

• načítám...
3555
2.2.23 07:21

@TerezkaSt já když jsem byla jednu noc bez malého, byla jsem ráda za ten odpočinek, ale hlavou jsem byla u něj. Pořád mě tak potřeboval, že to zvládli beze me, až mi z toho bylo úzko. a ta radost a usmwv, že chtěl hned do náruče a ruce kolem krku :srdce: úžasný. Já jsem ráda, že s ním můžu být doma. Tobě to nezávidím, drž se kočko. Jsi skvělá, práce, byt, dítě a ještě k tomu být dobře naladěná :potlesk:
Malej se snaží sám, ale beru tak, že nechodí :D protože to pak bude ne řízená střela. Už takhle si otevře dveře, vleze do skříně, do linky, všechno vytahuje, zkoumá, u všeho chce být a když začne chodit, tak to bude něco 🤣
Mě práce taky chybí, lidi kolem sebe a přijet a mít klid. A pak si hned řeknu, utíká to, ještě necelé 2 roky doma a pak do důchodu do práce. Hrozná představa 8o :mrgreen: peníze naštěstí nějak extra řešit nemusím. Střecha nad hlavou, teplo, jídlo, bez dluhů, auto… Stalo to Teda velké úsilí, ale jsem za to šťastná a hlavně až na exem zdravé dítě 🙏 🙏 🙏
Krásný den přejeme. Malej mi usnul ještě v posteli

• načítám...
7611
2.2.23 07:30

@Ssfr85 @MILINKA35 Hugo se teď poslední dobou mnohem zlepšil. Býval mnohem náročnější. Co spí u nás v posteli, jsou lepší i ty noci. Už dlouho se neprobudil dřív jak v 6:30. Většinou se teď budí kolem 7hod, což už je paráda. S manželem jsme vzdycky žili spontánním nápady - támhle zajdem, támhle si zaletíme a teď to proste nejde. Špatně to snáší. V minulým týdnu se mi doma dokonce rozbrecel, ze to nedává :,( ze ho takový život nebaví, ze vydělá peníze a ani si je neuzije. Ze Huga miluje, ale je to proste jiný. Proto je taky často pryč. Chodí na tréninky, fotbaly, různé workshopy, meetingy s prací, sauny… Říkal, ze si bude muset najít psychologa. Ze s námi byt doma dlouho nemůže, ze by ho fakt kleplo, ikdyz nás miluje. :nevim: A teď ze má přijít ještě další dítě 🙈

• načítám...
173
2.2.23 08:26

@kambalaka ale až deti odrostou, tak se bude dát cestovat zase.. ;) ale jako chápu, že je to jiné.. I nám se s Davidkem život hodně změnil a když přijde nějaký splin po bývalém životě, řekneme si, že co jsme mohli, užili jsme si před tím a teď na to můžeme vzpomínat.. A pak Davidek přijde pomazlit, dát pusinku a je po splinu.. Stejně tak, jak se mi obcas zasteskne po práci, kterou jsem milovala.. Ale pak si říkám, že se ani neotocim a budu v práci pořád az do důchodu..

@TerezkaSt my máme chodiče.. Resp. běhače, co mi utíká všude.. A si dělá průlezky ze vseho a všude.. :D vsude se schovává a má radost, když ho nemůžu najít :lol: skodolibka :srdce:

• načítám...
7611
2.2.23 08:44

@Ssfr85 jo tak to mě před pár dny přišla výpověď na rodičáku 🙈 firma kvůli špatným hospodářským výsledkům končí a propouští všechny zaměstnance… a to jsem doteď pracovala. Takže mě to překvapilo, když mi přišla obálka. Ale jako netrápí mě to, práce je a práce bude.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100