Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka no vidíš to jak hezky usne, to u nás nehrozí ani omylem ![]()
@Janinac23 on spinká hezky, ale jen u mě v posteli, když ležím u nej 😁 sám spinkat ne e, to hnedka vycítí, ze je tam sám a dá to jasne najevo 😁
@kambalaka u nás byl vzdcyky jen na spaní. Přes den sem ji ho nikdy nedavala, teď už když je po spaní a řeknu ze dudlik je přece jen na spaní nebo pro miminka tak ho sama odevzdá
zatím sem ale neměl odvahu ji ho na spaní nedat, ale hugo mě inspiroval a zítra zkusím ![]()
Poridila jsem za babku perfektni zavesy do decakoloznice a sama jsem zacla nosit ruzovou. Je to v haji, s holcickou se Fakt dylinkovati.
![]()
Kdyz jste tu zminovaly slovicko mama. Mala veri asi, ze Ona je mama ukazuje na sebe i mimo Kontext a nedokazu ji to prenaucit. Umi taky dokonale „nyny“ a „pusi“. Je to pekna koketa. ![]()
@TerezkaSt hezký závěs, kde byl koupený? Taky sháním do dětského pokoje závěs i zaclonku
Mareček dudlik má taky jen na spaní, ale půlku noci ho v puse nemá
, což jsem rada, kvůli zubum
, ale nějak sám ho nechce..máma mu ho porad cpe..on ho hned zahodí
..u nás pokračuje éra stoupání
@Petrussee s tím stoupáním jsme na tom podobně 🙂 👍🏻 už nepotřebuje ani protiskluzové ponožky 🙂
Ahoj holky. Zdravim z hor. Je to mazec, po tomhle tydnu budu potrebovat dovolenou
Starsi syn zatim ve skolicce a my se s manzelem stridame u Mikulaska.
@kambalaka bazarovy, ale top stav
zatemnis pres den perfektne a vrha to hvezdicky ![]()
@Bjetuš Perfekt, uzivejte! Kde jste?
@kambalaka my ani protiskluzove nemáme ![]()
Příspěvek upraven 08.02.23 v 11:22
@Bjetuš závidím hory, sníh, ale ne dovolenou s dětmi
my na to letos asi kasleme..jedine, ze bysme nasetrili a v prosinci vyjeli bez Marecka za teplem ![]()
U nás už máme dovolenou domluvenou na srpen na 14 dní v Chorvatsku. A v červnu bych ještě měla jet s Aničkou a babičkou na hory. Nějak si to bez dovolené neumím představit. Ikdyž s dětmi to dovolená není ![]()
@Terinamamina Ahojky,
ano zmenil se hodne, preci jen ma pulku obliceje předělaný. Ale uz jsme si zvykli ![]()
Jizva je uz zhojená, kosti srustaji, pristi tyden jdeme na kontrolu. Je masakr ho uhlidat aby se neuhodil, furt vsude leze, na sedacku, ze sedacky, snazi se chodit…
jinak holky na Mall je 40 procentni sleva na nejake detske boticky. Ja kukala na Protetiku barefooty. Staci zadat VYPRODEJ40.
Holky jakou mate pokracovaci autosedacku a co Vas stala? Jste spokojene? Vybiram uz asi tri mesice a furt nejsem moudra… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat