TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
12.2.23 09:41

Ahoj holky, diky moc za tipy, chteli sme koupit do 6 tis ale pak sme navysili budget a nakonec koupili Joie i spin 360, tak snad poslouzi :)

• načítám...
1114
12.2.23 17:00

@kajka kajka určitě, slyšela jsem na ní vesměs jen chválu 😁

• načítám...
1114
12.2.23 17:05

Ahoj holky,

teď má Ella nějaký horší období. V noci se budí s pláčem, ale to je hysterák jakej neznám. Nevím jestli jí bolí tolik ty zuby nebo je to nějaká forma separačky. Před chvíli jsme přijeli z chaty, manžel Ellu vzal z auta a postavil jí na chodník. Scéna na ulici jak vrata, práskla sebou na zem a ječela. Tak jsem jí vzala do náruče a postavila jí u nás v baráku v průchodu. Opět to samý. Zkoušeli jsme jí nechat, bez úspěchu, museli jsme ji vzít a odnést. Ona prostě venku chodit nechce a já vůbec nevim co s tim 😅

• načítám...
173
12.2.23 17:41

@Nikča2020 to je zajímavé.. Davidek nechtěl venku chodit na podzim.. Pak jsem zjistila ze ho asi tlačí boty :roll: koupili jsme větší boty a bylo po problému.. :palec:

My dneska přešli na jeden spánek denně, po obědě. Tak uvidíme, jak se to osvědčí. Byli jsme teď na týden na dovolené na horach, tam byl ještě rád za 2 spánky, asi ten horský vzduch ho unavil.. :lol:
A v noci spinká v postýlce ve svém pokoji a myslím, ze spí líp.. Tolik se nebudí.. :palec:

• načítám...
1114
12.2.23 21:40

@Ssfr85 no boty by jí tlačit neměly, má je sotva měsíc 😅 ale zkusím se na to podívat, mě to nenapadlo jak je má chvilku :)

• načítám...
3551
12.2.23 21:46

@Nikča2020 já to Teda pozoruji, boty. Malej nechodí, za ruce jde s lehkou oporou, ale nechci ho na to zvykat. Občas stojí, sem tam udělá kroky. Ale jak se má čeho chytnout, tak litá jak drak.

Jinak jsem koupila kartáček bob a bobek a děkuji holky za typ. Směje se u toho a ještě si to strká do pusy. Tak jsem zvědavá, jak dlouho ho to bude bavit :dance:
Má teď lepší obdobi. Sice chodi později, dnes Teda před 21,ale spí celou noc cca do půl 8,takze za mě zlaté a cca 1,5 až 2,5 ten odpolední. Už má jeden spánek.

• načítám...
motivi
12.2.23 22:32

@Nikča2020 jo nohy můžou skočit rychle klidně během dvou týdnu.
Ale naše malá teď teda taky občas hodí scénu a nechápu co se najednou stalo ale já myslím ze u ni je to spis povaha :lol: a teď občas taky nechce chodit ale nechce být ani v kocare takže ji nakonec musím nést 8o :)
Teď ji mají dojít teda celoroční boty tak sem zvědavá jak ji to bude sedět.

• Upravit
motivi
12.2.23 22:33

@MILINKA35 tak super ze bobek funguje. U nás už sou scény lepší, někdy aji nerve :lol: myslím ze se jintex tlačí trojky protože zas okusuje prsty a vše co najde a občas u toho začne brecet 8o tak to mi k tomu určitě vezou přibudou mezizubni kartacky a to bude teprve jízda :lol:

• Upravit
1114
12.2.23 22:46

@motivi no tak se na to zkusím podívat, ale doma nemá problém v nich chodit, ani v bačkurkách 😅 a to jsme ty boty kupovali trošku větší, ale jen jako co je pro děti vhodný :) no jsem z toho jelen 😅

• načítám...
motivi
12.2.23 22:52

@Nikča2020 jo u nás taky doma v těch capackach lita a venku se ji poslední týden nechce. Tak sem je doma měřila a pořad má dost velký nadmerek takže tím to nebude :lol: tskZe něco mezi nebem a zemi asi :lol:

• Upravit
7611
13.2.23 10:38

Hugo spal poslední 4 měsíce už jen 1× přes den a posledních 14 dní polovinu dní dává zase 2 spánky. Usíná mi později večer mezi 20:30-22:30 a vstává už po 6 ráno 🙈 se mu to teď zas zhoršilo a to jsem se radovala, ze se ustálil poobědový spánek a usinal v 19:30 a vstával v 7:30 🙈 doufám, ze se to brzy vrátí. Ty dva spánky za den mi nevyhovujou, protože usne jen v kočárku, jinak neusne a je strašně mrzutej a protivnej.

• načítám...
1114
13.2.23 11:08

@motivi no já dneska měřila Elle nohy v bačkurkách a taky tam má dost místa a jsou stejně velký jako ty boty, takže jí netlačej určitě 😅 prostě nechce chodit venku, nevím proč. Zkusim jí vzít někam na hřiště, třeba se to zlomí 😅

• načítám...
1114
13.2.23 11:11

@kambalaka jo ten dětskej spánek je fakt věda 😅 tak snad se to zase ustálí a bude to v pohodě. Ella se teď v noci budí s pláčem, dneska zase v půl 4 začala kňourat, ale stačilo dát jen dudlík a spinkala. Ale já pak nějak nemůžu usnout, tak jsem pak ráno taková rozbitá :lol: dneska k ní vstával manžel, protože šel do práce, tak to bylo fajn :srdce:

• načítám...
7611
13.2.23 12:44

@Nikča2020 jo tak manžel, když jde do práce, tak má co dělat sám se sebou, natož ještě obstarával Hugisek včetně oblečení, prebaleni a přípravy snídaně 😁

• načítám...
7611
13.2.23 12:48

O víkendu jsme byli na návštěvě u Huga bratrance - narodil se taky v prosinci, jen o rok dříve, takže jsou mu dva roky a nestačila jsem zírat, co už všechno umí 8o nejenže už počítá do desíti, ale umí vyjmenovat i abecedu 8o to Hugi je proti němu úplně lempl, furt čekám na to “mama tata” aspoň. On furt jenom piští a vřeští áááá a íííí 🙈 ani zatím teda neukazuje na věci. Co má ale rád, je taková ta kostka, jak do ní strkají ty různé tvary - kolečko, ctverecek, trojuhelnicek apod. Některé složité tvary mu ještě dělají problém, ale ty jednodušší tam strčí. Jen teda mu vzdycky musím ukazovat kam, protože jinak strká třeba kolečko do čtverečku 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100