TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
24.2.23 21:02

@Janinac23 já jsem hrozne s Hugem řešila i všelijaké potraviny 😁 co jist a co ne, teď to neřeším, jim, na co mám chuť. Hlavně koukám na to, abych měla energii, protože být těhotná a mít do toho malé dítě, je fakt náročné.

• načítám...
6646
24.2.23 21:12

@Sissela ja byla hodně unavená, když se budil každou hodinu a neslo jinak než prso, teď už přes den kojim 1 a v noci teda tak 4×, ale dáváme jednou um a je to lepší, hlavně teď pomáhá přítel, predtim jsem na něho byla sama, když dělal rekonstrukci, takže odpoledne jsou lepší pro mě, ale teda noci jsou mizerný porad a unavená jsem taky, ale už ne tolik :D (odpadam na gauci u televize), ale už bych to kojeni nejraději utla, kojim jen z jedno a přijde mi, ze se tím jen ujisti, ze jsem to ja, tak uvidím jak dlouho vydrzim..ale nejpozději v létě už konec, chci se vyspat a dam ho babice na noc alespoň jednou, to fakt holkam co dávají hlídat závidím :D moje máma říká porad, ze je rozmazleny, ale mě to neva, máme jen jeho, tak ať si říká co chce :mrgreen: Mareček jde jen k nám, mým rodičům a mému brachovi, k nikomu nechce, když ho někde drží, tak jeci..proste je zvyklý jen na nás :kytka: chozeni se už nemůžu dočkat, tahat 11kg nic moc no..těším se az bude běhat po hřišti a na zahradě, kočár ho nebaví..jen sedět a koukat.. :zed: @motivi tyjo, teď lítá všude něco, tak snad už to bude lepší 🙏 @kambalaka není čas vše řešit vid :D ja predtim řešila dost věci taky, teď bych ani tak nestresovala ;) ale to i na začátku kojeni..vyhýbala jsem se nějakému jidlu, kafe výjimečně..no teď už to taky neřeším :mrgreen: jim a piju vše..jen teda mě drží kojici čaje a nepiju alkohol :mrgreen:

Zdravime ;) Mareček bude za chvíli větší než ja 8o a v kočárku neměl čepici, nechtěl :nevim: malý generál :D..hned všichni proč nemá čepici..ale co jsem měla dělat :roll:

• načítám...
7611
24.2.23 21:46

@Petrussee no to jo, to je kus chlapa 😁 taky se těším, až bude Hugo chodit a nebudu ho muset tahat. Jinak já se zase těším, až budu malou kojit (teda doufám). Chtěla bych si to aspoň zkusit. Huga jsem nekojila vůbec a z porodnice jsem odchazela s lahvičkou. Mne zas to kojení přijde pohodlnější, když někam jdes, nemusíš řešit lahvičky, kojeneckou vodu, um, sterilizator, odpadne ti ohřívání (hlavně v noci) - proste strčíš prso a je to :nevim: ale třeba pak budu jiného názoru - uvidíme 😁 a s Beatkou nebudu už tolik řešit věci jako s Hugem a budu to brát více sportovněji. S Hugem jsem strašně řešila hodiny - kdy ho krmit. Stejně tak jsem furt koukala na hodiny, kdy už by měl jít spát a když jsem ho nemohla uspat, byla jsem úplně frustrovaná. Ted proste vyjedu s oběma detma ven a když usne, tak usne a když neusne - řeknu si, ze měla prostor spát a nebudu to řešit.

• načítám...
6646
25.2.23 07:41

@kambalaka doufám, ze vám to půjde :kytka: je to o trpělivosti a na začátku je to fakt boj, ale pak si to sedne a rozhodne je to lepsi, teda Mareček nechtěl nikdy nějak venku a tak, takže si s tím vymyslel, ale nemusela jsem kupovat stelizator, ohřívač a dost to usetri :D nám se to fakt hodilo :mrgreen:

• načítám...
1114
25.2.23 08:51

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím 😍
jak může být dítě rozmazlené když chce být se svými rodiči? 😅 my tento “problém” nemáme, Ella ta jde i s cizíma 😅 teď jsme byli u tchýně a jen jsme otevřeli dveře, tak se k ní Elli rozběhla a mazlila se :srdce: tak to bylo hezký.

Jinak Elli se teď v noci budí s pláčem, nevím jestli zuby nebo nějaké děsy. Letim k ní a musím jí vzít do náruče a zase udyndat. Někdy si jí musíme vzít do postele, ale to jsme pak ráno rozbitý jak hračky 😅

Psala jsem tu, že Ell nechce chodit venku, tak už i tuhle metu máme pokořenou. Už venku běhá, ale nechce chodit za ruku, takže občas je to divočina :D

• načítám...
2085
25.2.23 13:49

@Petrussee, @Nikča2020 holky, vám to s dětmi tak moc sluší :srdce: já takhle pěkné fotky nemám. Buď vypadám hrozně a nebo ani žádné moc nemám.

• načítám...
1114
25.2.23 14:01

@Janinac23 já kdybych si s Ellinkou jednou za čas neudělala selfíčko, tak taky s ní fotky nemám 😅 a když si fotku udělám, tak taky nevypadám zrovna jako královna krásy 😅

• načítám...
6646
25.2.23 14:52

@Janinac23 neboj, ja mám věcně culik, tepláky a vytahany triko :mrgreen:

• načítám...
7611
25.2.23 15:08
@Petrussee píše:
@Janinac23 neboj, ja mám věcně culik, tepláky a vytahany triko :mrgreen:

Jo tak já jsem na tom podobně, akorát místo tepláků tehotenstky legíny. Dříve jsem nosila hodně rozpuštěné vlasy a řetízek na krku, teď kvůli Hugovi mám krátký nehty, jsem bez retizku a s culikem :nevim: :lol:

• načítám...
5616
25.2.23 15:38

Tak já taky moc fotek nemám, naposledy jsem s malou o vánocích. Ale mám tu jednu z maškarního, kde mě nikdo nepoznal😁 :lol:

• načítám...
6646
25.2.23 20:14

@kambalaka snad se to vrátí až děti vyrostou :mrgreen:

• načítám...
1738
26.2.23 11:20

@Nikča2020 cela maminka ta jiskra v cokoladovejch ocich :kytka:

• načítám...
6646
26.2.23 11:30

První boby :mrgreen:

• načítám...
1114
26.2.23 20:46

@TerezkaSt děkujuuu :) :srdce:

• načítám...
3551
26.2.23 22:26

Holky, tak vás zdravíme po nějaké chvíli. My se odloucili skoro před 14 dny z domu. Udělat si s chlapem jasno a je to lepší. Chyby jsme udělali oba, začínáme si to uvědomovat a vypadá to na dobré cestě ke smíru. Ale nic neuspechat. Co si myslí okolí, na to prdim z vysoka. Řeší nás, než aby řešili své. Klasika. Začala jsem chodit hodně ven, do posilovny, tak si svaly zase zvykaji, ale bolí to 🤣 si nemůžu pomalu ani sednout 🤣 ale super relax. Začala jsem se rozmazlovat a mít zase konečně ráda 🤗Malý dělá pokroky, vleze všude, dává věci zpátky, začíná hezky říkat základní slova, miluje zvířata, lidi, je to velkej chlap do nepohody. Utíká to. 1 ho jdem na kontrolu a očkování, tak snad to bude ok.
Tak se zase mějte, pročítám vás průběžně. Jdu spát, teď mi spí celou noc, budíček v půl 7,ale spí 10 hodin v kuse, úžasný. Vyklidnila jsem se, tak to bude tím, co jsme teď pryč. Takže mi držte palce
Hezký zbytek večera :mavam: :dance: :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí