Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 já jsem hrozne s Hugem řešila i všelijaké potraviny 😁 co jist a co ne, teď to neřeším, jim, na co mám chuť. Hlavně koukám na to, abych měla energii, protože být těhotná a mít do toho malé dítě, je fakt náročné.
@Sissela ja byla hodně unavená, když se budil každou hodinu a neslo jinak než prso, teď už přes den kojim 1 a v noci teda tak 4×, ale dáváme jednou um a je to lepší, hlavně teď pomáhá přítel, predtim jsem na něho byla sama, když dělal rekonstrukci, takže odpoledne jsou lepší pro mě, ale teda noci jsou mizerný porad a unavená jsem taky, ale už ne tolik
(odpadam na gauci u televize), ale už bych to kojeni nejraději utla, kojim jen z jedno a přijde mi, ze se tím jen ujisti, ze jsem to ja, tak uvidím jak dlouho vydrzim..ale nejpozději v létě už konec, chci se vyspat a dam ho babice na noc alespoň jednou, to fakt holkam co dávají hlídat závidím
moje máma říká porad, ze je rozmazleny, ale mě to neva, máme jen jeho, tak ať si říká co chce
Mareček jde jen k nám, mým rodičům a mému brachovi, k nikomu nechce, když ho někde drží, tak jeci..proste je zvyklý jen na nás
chozeni se už nemůžu dočkat, tahat 11kg nic moc no..těším se az bude běhat po hřišti a na zahradě, kočár ho nebaví..jen sedět a koukat..
@motivi tyjo, teď lítá všude něco, tak snad už to bude lepší 🙏 @kambalaka není čas vše řešit vid
ja predtim řešila dost věci taky, teď bych ani tak nestresovala
ale to i na začátku kojeni..vyhýbala jsem se nějakému jidlu, kafe výjimečně..no teď už to taky neřeším
jim a piju vše..jen teda mě drží kojici čaje a nepiju alkohol ![]()
Zdravime
Mareček bude za chvíli větší než ja
a v kočárku neměl čepici, nechtěl
malý generál
..hned všichni proč nemá čepici..ale co jsem měla dělat ![]()
@Petrussee no to jo, to je kus chlapa 😁 taky se těším, až bude Hugo chodit a nebudu ho muset tahat. Jinak já se zase těším, až budu malou kojit (teda doufám). Chtěla bych si to aspoň zkusit. Huga jsem nekojila vůbec a z porodnice jsem odchazela s lahvičkou. Mne zas to kojení přijde pohodlnější, když někam jdes, nemusíš řešit lahvičky, kojeneckou vodu, um, sterilizator, odpadne ti ohřívání (hlavně v noci) - proste strčíš prso a je to
ale třeba pak budu jiného názoru - uvidíme 😁 a s Beatkou nebudu už tolik řešit věci jako s Hugem a budu to brát více sportovněji. S Hugem jsem strašně řešila hodiny - kdy ho krmit. Stejně tak jsem furt koukala na hodiny, kdy už by měl jít spát a když jsem ho nemohla uspat, byla jsem úplně frustrovaná. Ted proste vyjedu s oběma detma ven a když usne, tak usne a když neusne - řeknu si, ze měla prostor spát a nebudu to řešit.
@kambalaka doufám, ze vám to půjde
je to o trpělivosti a na začátku je to fakt boj, ale pak si to sedne a rozhodne je to lepsi, teda Mareček nechtěl nikdy nějak venku a tak, takže si s tím vymyslel, ale nemusela jsem kupovat stelizator, ohřívač a dost to usetri
nám se to fakt hodilo ![]()
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím 😍
jak může být dítě rozmazlené když chce být se svými rodiči? 😅 my tento “problém” nemáme, Ella ta jde i s cizíma 😅 teď jsme byli u tchýně a jen jsme otevřeli dveře, tak se k ní Elli rozběhla a mazlila se
tak to bylo hezký.
Jinak Elli se teď v noci budí s pláčem, nevím jestli zuby nebo nějaké děsy. Letim k ní a musím jí vzít do náruče a zase udyndat. Někdy si jí musíme vzít do postele, ale to jsme pak ráno rozbitý jak hračky 😅
Psala jsem tu, že Ell nechce chodit venku, tak už i tuhle metu máme pokořenou. Už venku běhá, ale nechce chodit za ruku, takže občas je to divočina ![]()
@Petrussee, @Nikča2020 holky, vám to s dětmi tak moc sluší
já takhle pěkné fotky nemám. Buď vypadám hrozně a nebo ani žádné moc nemám.
@Janinac23 já kdybych si s Ellinkou jednou za čas neudělala selfíčko, tak taky s ní fotky nemám 😅 a když si fotku udělám, tak taky nevypadám zrovna jako královna krásy 😅
@Petrussee píše:
@Janinac23 neboj, ja mám věcně culik, tepláky a vytahany triko
Jo tak já jsem na tom podobně, akorát místo tepláků tehotenstky legíny. Dříve jsem nosila hodně rozpuštěné vlasy a řetízek na krku, teď kvůli Hugovi mám krátký nehty, jsem bez retizku a s culikem
![]()
Tak já taky moc fotek nemám, naposledy jsem s malou o vánocích. Ale mám tu jednu z maškarního, kde mě nikdo nepoznal😁 ![]()
Holky, tak vás zdravíme po nějaké chvíli. My se odloucili skoro před 14 dny z domu. Udělat si s chlapem jasno a je to lepší. Chyby jsme udělali oba, začínáme si to uvědomovat a vypadá to na dobré cestě ke smíru. Ale nic neuspechat. Co si myslí okolí, na to prdim z vysoka. Řeší nás, než aby řešili své. Klasika. Začala jsem chodit hodně ven, do posilovny, tak si svaly zase zvykaji, ale bolí to 🤣 si nemůžu pomalu ani sednout 🤣 ale super relax. Začala jsem se rozmazlovat a mít zase konečně ráda 🤗Malý dělá pokroky, vleze všude, dává věci zpátky, začíná hezky říkat základní slova, miluje zvířata, lidi, je to velkej chlap do nepohody. Utíká to. 1 ho jdem na kontrolu a očkování, tak snad to bude ok.
Tak se zase mějte, pročítám vás průběžně. Jdu spát, teď mi spí celou noc, budíček v půl 7,ale spí 10 hodin v kuse, úžasný. Vyklidnila jsem se, tak to bude tím, co jsme teď pryč. Takže mi držte palce
Hezký zbytek večera
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat