TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1114
13.2.23 12:51

@kambalaka no tak manžel jen zaplne mlíko, přebalí jí a dá jí s mlíkem k nám do postele :lol:

• načítám...
3961
13.2.23 13:24

@Nikča2020 Obdobi ;) Starsi syn mel zásek i kdyz mu bylo 2 a pul, nechtel v zime chodit venku, jezdil asi mesic jen v kocarku :D Nekdy se jim proste blbe hejbe v tom zimnim obleceni, zimnich botach..

• načítám...
7611
13.2.23 13:24

@Nikča2020 u nás musí být ranní mléko honem honem ještě před prebalenim, jinak by vzbudil celý barák 😁 takže vypije mléko a já pak čekám, jestli ještě usne nebo ne. Většinou teda už ne. Dřív chtěl mléko kolem 4-5 ráno s pak si ještě dáchnul, ale jakmile se vzbudí až v 6 nebo v 6:30, tak pak už neusne a dělá kraviny, přelézá mě a chce už z postele pryč, takže vstávám s nim. No a pak jak začne knourat, tak sup do kočárku ven a tam usne. Doma mi neusne ani za nic.

• načítám...
1114
13.2.23 18:31

@Bjetuš snad jo, budem zkoušet :lol:

• načítám...
1738
13.2.23 20:39

„Divka s dinosuarem (misto hranostaje)“

Tyjo Jak si hrajete? Furt ji nic moc nebavi krom kraveni a pejskova stolecku, taky rada sisma veci, ale Jinak nic moc. :nevim:

• načítám...
5616
14.2.23 07:25

@Nikča2020 starší dcerka se dHo 2 let šíleně bála sněhu, takže venku nechodila, nejezdila na saních a pak jí to naštěstí přešlo :lol:
Jinak jak tu někdo psal o tom co děti umí a neumí. Stejně se to nakonec naučí.
Syn do dvou let tak mluvil, že už říkal i R. Starší dcera ve dvou uměla několik básniček odříkat za sebou.No a u Aničky jsem zatím ráda za pár slov a to ještě jen když má náladu.
Jinak :andel: KRÁSNÉHO VALENTÝNA :srdce: U nás bude manžel vařit večeři, koupila jsem vínko a boxerky se srdíčky. Koupila jsem i dětem, aby jim to nebylo líto.
Dnes jedeme na sreening očí, kvůli vrozené vadě, jestli to náhodou nezdědila. U nás to dělá jen jedna doktorka ve městě. :roll:

• načítám...
7611
14.2.23 08:08

@Ráďa 25 tak pak dej vědět, jak jste dopadli s tema očima. Hugo dioptrie má. V březnu jdeme na dětské oční a předpokládám, ze nám daji už recept na brýle pro nej.
Jinak my Valentýna neslavime. Manžel odmítá kupovat kytku v tento den jen pro to, že je jednou tolik dražší, co jiné dny, takže mi kytku většinou kupuje jindy když chce a ne, když musí 😁

• načítám...
5616
14.2.23 09:08

@kambalaka tak u nás bych kytku dostala spíše v květináči, mě se ten svátek líbí, troška romantiky neuškodí.
Včera mi kamarádka říká, že manžel americký svátek neslaví a kytku jí nekupuje nikdy, ani na narozeniny :? Tak jsem se jí ptala jestli teda slaví MDŽ :lol: Ten je český :jazyk:

• načítám...
7611
14.2.23 09:42

@Ráďa 25 manžel neslaví ani svátky 😁 jen narozeniny a to mi většinou dá peníze, abych si něco koupila 😁 k svátku ani k MDŽ mi kytku nekoupí. Zato kupuje v jiné dny, kdy bych to nečekala. Si nevybereš a přece si tu kytku nebudu vynucovat :nevim:

• načítám...
6651
14.2.23 10:30

@TerezkaSt Marecka baví věci co nesmí..vysavač, kabely, ovladače, kolicky..pak porad staví komín a nebo to dává do sebe ty kelímky, to zvládá sám, dikybohu mě to nebavilo už :mrgreen: pak hází míčem, knížky a zbytek tak chvíli no :D @Ráďa 25 to je hezky, ze si to děláte romanticky…ja bych to klidne slavila..ale bohužel jsme ve skupině americké svátky neslavime…minule jsem nám koupila alespoň něco na zub, ale letos to nevidim, Mareček nemá stejně dobrou náladu, romantika nehrozí :mrgreen: :roll:, ale místo toho dostávám kytku na MDŽ..tak si počkám no :mrgreen: snad ocicka budou v pořádku :andel:

• načítám...
6651
14.2.23 10:32

@kambalaka přítele rodina neslavi vůbec nic, ale dupla jsem si na začátku, ze to takhle nechci, cely rok kromě Vánoc bez dárku :roll: :zed: takže ty “povinné” kytky nosí :mrgreen: ale k narozeninám a tak si řeknu co chci a on to zaplati..no my to ještě ladime tohle, budeme spolu 3 roky :D :D chtěl mě vzít do kina na Titanic, no hlídání máme ve čtvrtek a to už to nedává :zed: takže asi budeme doma no :roll: :mrgreen:

• načítám...
7611
14.2.23 10:36

@Petrussee manžel by nejradši neslavil ani Vánoce, ty svátky nesnáší, hlavně ty povinné objíždění příbuzných 😁 nejradši by přes Vánoce někam odjel, abychom se vyhnuli tomu stresu 😁

• načítám...
6651
14.2.23 11:06

@kambalaka jo, přítel na tohle taky není, ale proste není zvyklý no :mrgreen:

• načítám...
3551
14.2.23 14:29

@motivi no jako není úplně ono ale musí si zvyknout na to. A řeči, my jsme cistili později. Ať má zoubky pěkné

• načítám...
motivi
14.2.23 17:31

@MILINKA35 jo s tím já souhlasím. U nás přes čištění nejede vlak proste. “Čistí” si sama svým kartackem a pak nastupuju já :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100