Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka no tak manžel jen zaplne mlíko, přebalí jí a dá jí s mlíkem k nám do postele ![]()
@Nikča2020 Obdobi
Starsi syn mel zásek i kdyz mu bylo 2 a pul, nechtel v zime chodit venku, jezdil asi mesic jen v kocarku
Nekdy se jim proste blbe hejbe v tom zimnim obleceni, zimnich botach..
@Nikča2020 u nás musí být ranní mléko honem honem ještě před prebalenim, jinak by vzbudil celý barák 😁 takže vypije mléko a já pak čekám, jestli ještě usne nebo ne. Většinou teda už ne. Dřív chtěl mléko kolem 4-5 ráno s pak si ještě dáchnul, ale jakmile se vzbudí až v 6 nebo v 6:30, tak pak už neusne a dělá kraviny, přelézá mě a chce už z postele pryč, takže vstávám s nim. No a pak jak začne knourat, tak sup do kočárku ven a tam usne. Doma mi neusne ani za nic.
„Divka s dinosuarem (misto hranostaje)“
Tyjo Jak si hrajete? Furt ji nic moc nebavi krom kraveni a pejskova stolecku, taky rada sisma veci, ale Jinak nic moc. ![]()
@Nikča2020 starší dcerka se dHo 2 let šíleně bála sněhu, takže venku nechodila, nejezdila na saních a pak jí to naštěstí přešlo ![]()
Jinak jak tu někdo psal o tom co děti umí a neumí. Stejně se to nakonec naučí.
Syn do dvou let tak mluvil, že už říkal i R. Starší dcera ve dvou uměla několik básniček odříkat za sebou.No a u Aničky jsem zatím ráda za pár slov a to ještě jen když má náladu.
Jinak
KRÁSNÉHO VALENTÝNA
U nás bude manžel vařit večeři, koupila jsem vínko a boxerky se srdíčky. Koupila jsem i dětem, aby jim to nebylo líto.
Dnes jedeme na sreening očí, kvůli vrozené vadě, jestli to náhodou nezdědila. U nás to dělá jen jedna doktorka ve městě. ![]()
@Ráďa 25 tak pak dej vědět, jak jste dopadli s tema očima. Hugo dioptrie má. V březnu jdeme na dětské oční a předpokládám, ze nám daji už recept na brýle pro nej.
Jinak my Valentýna neslavime. Manžel odmítá kupovat kytku v tento den jen pro to, že je jednou tolik dražší, co jiné dny, takže mi kytku většinou kupuje jindy když chce a ne, když musí 😁
@kambalaka tak u nás bych kytku dostala spíše v květináči, mě se ten svátek líbí, troška romantiky neuškodí.
Včera mi kamarádka říká, že manžel americký svátek neslaví a kytku jí nekupuje nikdy, ani na narozeniny
Tak jsem se jí ptala jestli teda slaví MDŽ
Ten je český ![]()
@Ráďa 25 manžel neslaví ani svátky 😁 jen narozeniny a to mi většinou dá peníze, abych si něco koupila 😁 k svátku ani k MDŽ mi kytku nekoupí. Zato kupuje v jiné dny, kdy bych to nečekala. Si nevybereš a přece si tu kytku nebudu vynucovat ![]()
@TerezkaSt Marecka baví věci co nesmí..vysavač, kabely, ovladače, kolicky..pak porad staví komín a nebo to dává do sebe ty kelímky, to zvládá sám, dikybohu mě to nebavilo už
pak hází míčem, knížky a zbytek tak chvíli no
@Ráďa 25 to je hezky, ze si to děláte romanticky…ja bych to klidne slavila..ale bohužel jsme ve skupině americké svátky neslavime…minule jsem nám koupila alespoň něco na zub, ale letos to nevidim, Mareček nemá stejně dobrou náladu, romantika nehrozí
, ale místo toho dostávám kytku na MDŽ..tak si počkám no
snad ocicka budou v pořádku ![]()
@kambalaka přítele rodina neslavi vůbec nic, ale dupla jsem si na začátku, ze to takhle nechci, cely rok kromě Vánoc bez dárku
takže ty “povinné” kytky nosí
ale k narozeninám a tak si řeknu co chci a on to zaplati..no my to ještě ladime tohle, budeme spolu 3 roky
chtěl mě vzít do kina na Titanic, no hlídání máme ve čtvrtek a to už to nedává
takže asi budeme doma no
![]()
@Petrussee manžel by nejradši neslavil ani Vánoce, ty svátky nesnáší, hlavně ty povinné objíždění příbuzných 😁 nejradši by přes Vánoce někam odjel, abychom se vyhnuli tomu stresu 😁
@kambalaka jo, přítel na tohle taky není, ale proste není zvyklý no ![]()
@motivi no jako není úplně ono ale musí si zvyknout na to. A řeči, my jsme cistili později. Ať má zoubky pěkné
@MILINKA35 jo s tím já souhlasím. U nás přes čištění nejede vlak proste. “Čistí” si sama svým kartackem a pak nastupuju já ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat