TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
27.2.23 06:52

@MILINKA35 to je dobře :hug: prď na ostatní, co říkají. Důležité, abys byla stastna. Je fajn, ze si to užíváš. A závidím, ze už začíná říkat základní slova. Hugo zatím furt jen puští a vykřikuje 😁

Hugo dnes už podruhé spal v postýlce až do rána. Jako vzbudil se kolem půlnoci, ale povedlo se mi ho utisit v jeho postýlce a nemusel ke mne do postele. Mně už je to s tím břichem a těhotenským polstarem fakt nepohodlný, když tu mám ještě Huga. Za měsíc ho už prestehujeme do jeho pokoje. O víkendu jsme mu do pokojiku montovali skříň, tak ještě chybí přimontovat garnýž, pak sestavit postýlku, nalepit na zeď samolepky a pošvihá si to pěkně do svýho 😁

• načítám...
6651
27.2.23 07:15

@MILINKA35 přeju ti hodně štěstí :andel: :srdce:

• načítám...
3551
27.2.23 07:17

@kambalaka jee, to je fajn. Musíte vydržet. Já k němu vstavala, ale vyplatilo se. Dnes byl 2× vzhůru, ale hned usnul. Spal od 20:15 aored chvilkou se vyloupl lump :mrgreen: už musíš mít pěkně bříško. A co malinka? Dává o sobě vědět 🤗 když vzpomenu, jak byl malej fotbalista :mrgreen: bylo to nádherný :srdce: jsem ráda, že jsem si natočila pohyby, jak tam řádí

• načítám...
7611
27.2.23 07:31

@MILINKA35 Huga jsem v břiše sotva cítila, až ke konci se trochu mrskal a to hlavně večer, když jsem si sedla nebo lehla, ale teď jsem 24+1 a Beu cítím i na procházce parkem s Hugem - divoška 😁

Hugi vstával v 6 ráno, ale aspoň spal v postýlce 🙏

• načítám...
7611
27.2.23 08:51

Holky, nezvažovala jste některá pro děti očkování proti planým neštovicím?

• načítám...
6651
27.2.23 10:35

@kambalaka ja jsem na dalšími nějak nepremyslela, uvidím, jestli přijde s něčím doktorka, dneska jsme dostali třetí Bexero, za 2 měsíce máme další očkováni..to je ta trojkombinace..špalíčky a tak myslím

• načítám...
1479
27.2.23 10:38

@kambalaka Já asi očkovat nebudu. Ale ještě jsem nějak víc nad tím nepřemýšlela. Možná ho spíš budu chtít šoupnout k někomu nakaženému, ať to máme brzy za sebou :lol: :lol:

• načítám...
7611
27.2.23 11:12

@wendelina30 no já prave i vzhledem k tomu, ze nám teď ještě přibyde druhej prcek, tak o tom uvazuju… Ono je to pak u dvou dětí složitější…má to 14 dní jeden a 14 druhej, takže pak měsíc být s nima zavřená doma… 🙄 to nechceš 😁

• načítám...
7611
27.2.23 13:53

Tak jsem ho kromě té trojvakcíny nechala naockovat rovnou i na plané neštovice, tak dostal 2 injekce - jsem ho trosku naštvala 🙈 😁 za 6 týdnů ještě preockujeme na neštovice a je to. Aspoň se vyhneme pupinkum 😁

• načítám...
1959
27.2.23 16:35

Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím

• na neštovice určitě očkovat budeme Teď nás čeká v půlce března bexsero a potom ještě tuším doočkovávábi něčeho podle očkovacího scénáře a spalničky s ostatními v trojkombinaci respektive čtyřkombinace přijdou na řadu někdy v létě.

U nás malá pořád jeci a řádí :roll: má už šest zubů :? Já jsem tedy ráda když si od ní odpočinu ať už jí má chůva nebo je v jeslich, ten věk mi přijde že je teď na nás s partnerem už hodně znát.

Moc vás všechny zdravím :* prohlížela jsem fotečky a ty děti už máme vážně velké.

Jo a jinak samozřejmě spí u mě v posteli teď je nějaká extrémně fixovaná 8o Tak snad jí to zase přejde ;)

• načítám...
motivi
27.2.23 20:45

@kambalaka já nad tím dost přemýšlím. Nejenom Ze v okolí teď měly kamarádky u děti opravdu hodně blby průběh, tak proste představa ze sem s ni zavrena doma a bude se drbat tak si to hodím :D 8o nehlede na to ze zákon schvalnosti ze člověk jede někam na dovolenou a bum děcko osypany 8o u tebe ještě to ze budete mít další mimco, to bych taky neváhala na 100 % :kytka:

• Upravit
7611
1.3.23 08:32

Tak aby toho nebylo málo 🙈 už 3.den mi není dobře, tak jsem si udělala test - a je to tam 🙈

• načítám...
1479
1.3.23 10:29

@kambalaka Jeee :( Tak brzy se uzdrav! :)

• načítám...
5616
1.3.23 14:55

@kambalaka ale :( No tak snad bude mít vše hladký průběh. To očkování u vás chápu, budete mít miminko. Já dávat nebudu. Zvládla jsem to se dvěma, zvládnu i třetí.
 https://youtube.com/…/URCfSVzZ-J0?…

• načítám...
7611
1.3.23 15:26

@Ráďa 25 Tyjo; ta krasne chodí… to Hugo si zatím stále jen stoupá u nábytku. A takhle samostatnej není 😁 většinu času šplhá po mně 😁 no musím říct, ze mít rocni dítě, druhé dite v břiše a Covid k tomu - nic moc teda… už jsem se cítila líp 🙄 ale zase ten průběh není tak hrozny, jako když jsem to měla poprvé, to mi úplně hořely plíce a ležela jsem v horeckach skoro měsíc - ale to bylo v první vlně, to ten Covid byl hodně silnej. Teď, jak je zmutovanej, tak už je to taková viróza. Blbý, ze si nemůžu vypít ani Coldrex a ani si vzít nic moc na kašel… :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100