TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
6.3.23 12:05

@kambalaka rada bych nasla schopnyho zubare hrazenyho normalne ze zdravotniho pojisteni stejne jako mam ja. Ale jestli musi vzit ta moje…Podle ne to v tomhle utlym veku dite bud chce ukazat nebo nechce. Doktor muze bejt jakej chce :lol:

• načítám...
7611
6.3.23 12:14

@kajka kajka tak to už je umění takového zubaře najít. V Praze jich jede hodně bez pojišťovny.

• načítám...
7611
6.3.23 12:14

@Petrussee my máme zuby 4, to už není takový rozdíl. Ty poslední dva mu rostly najednou a ty nám všem teda taky daly pěkně zabrat.

• načítám...
1479
6.3.23 12:42

@Petrussee To může být klidně u jednoho zubu a pak už to poroste v pohodě :) A jinak dole máme jen 2 zuby :lol: A zatím teda nevypadá, že by se tam mělo klubat něco dalšího :nevim: Nahoře má 4 a taky nic nového nepozoruju :lol:

• načítám...
6702
6.3.23 12:47

Zubarka napsala, ze to muže hematom, abych doplnila závěr, nic jiného nepsala, tak snad to bude ok :andel:

• načítám...
7611
6.3.23 13:01

@Petrussee tak to je dobře. Hold modřinka se tam udělala, to zmizí za chvíli :hug:

• načítám...
3555
6.3.23 15:38

Já byla s malým na zubním v roce. Má to i v průkazu, ty návštěvy. Maleho jsem měla na sobě a byl úplně v pohodě. Dr mu kouknul do pusinky, měl 6 zubů a že dobrý. A říkal super, že čistíme 👍 takže pak v červnu, 1,5 roku. Já jdu s ním taky, když mě nikde nic nechytne. No a taky už jsme slyšela od pár lidí, kteří mají zubaře, tak že jim nevzali děti a museli hledat jinde. Brali to automaticky, že dítě vezmou a prd. U nás se osvědčil fakt ten bob a bobek. Líbí se mu to, jak to vibruje. Někdy je to stejně boj :zed: teď už je super, že si zvykl na umývání ruk nad vanou :palec: a líbí se mu to. A taky objevil kaluziny a začal v nich dupat :mrgreen: dneska mi začal zrychlovat doma tempo. Snaží se utíkat jak Anička od Rádi a je to Teda fofr. Taky má za sebou nějaký ten pád a krev z pusinky, ale vše ok.

• načítám...
3961
6.3.23 17:04

Moje zubarka deti nebrala, tak jsem hledala pro syna a vsude (kde brali) mi rekli, ze ho vezmou jen s rodicem. Tak jsem se prehlasila i se starsim synem a ted vzali i malyho. Bydleli jsme na Praze 9, tak mame zubarku v Klanovicich. Ted tam sice jezdime z Brevnova, ale jsou tam skveli, na pojistovnu, s detma to umi, super vybaveni.. tak jsem tady v okoli ani nehledala, stejne bych nenasla.

• načítám...
1115
7.3.23 13:27

Ty jo, já už byla s Elli u zubařky 2× 😅 je fakt, že poprvé to bylo asi trochu zbytečný 😁 ale teď po druhé jsem byla ráda, probrala jsem s ní čištění, říkala že vše super, že čistíme dobře.

• načítám...
1960
7.3.23 15:42

Ahoj holky mi zubaře budeme mít v Praze taky soukromého tam Počítám že děti bude brát bez problémů jsme zvyklí za to platit tak je mi to asi celkem jedno na pojišťovnu vlastně nechodí vůbec nikdo z nás k zubaři jinak emma má zatím šest zubů 4 nahoře a 2 dole

• načítám...
7611
7.3.23 15:55

@sofie_13579 s kam chodíte do Prahy? My taky máme soukromého zubaře v Praze a jsme zvyklí si platit, akorát nebere děti, tak hledám někoho pro Huga, ale chci někoho empatickeho, aby se tam Hugo nebál…

• načítám...
1347
7.3.23 16:36

@sofie_13579 Bartas ma stejne pocty i rozmisteni. Davaji si na cas s tema dolnima :nevim:

• načítám...
1738
7.3.23 22:05

Moje mala ma od 8. mesice 8zubu a od te doby nic. :nevim: Na zubaute jste mne namotivovaly. Budu se informovat.

Mezi hornima 2ma ma celkem velkou mezeru. Myslite, ze muze byt na vine dudlik? Celkem citim, ze odvykacka pro nas bude Tema. Uz ted celkem vyvadi. :pocitac:

• načítám...
3961
7.3.23 22:50

@TerezkaSt Hodne deti ma mezeru mezi hornima jednickama. Mikulas ji ma, starsi taky mel a jak mu rostly dalsi zuby tak se postupne mezera zmensovala a kdyz mu byly 3 a kousek tak je mel najednou pekne u sebe :palec:

• načítám...
5617
8.3.23 06:57

Anička má 1,2 a 4.Takže 12 zubů. Vzala jí moje zubařka, jdeme poprvé v květnu. Zatím má zuby v pohodě, jen ta široká uzdička mezi zubama.Ale třeba dcerce tam vůbec nevadila.Ale teď chce zubařka ať jí dáme odstranit.Syn i dcerka nosí rovnátka. Zuby mají krásně rovné, ale zdědili po manželovi obrácený zkus. A to je na nic. Už jsme jim to jednou přehodili a po čase, jak roste čelist, tak se jim to vrací. Takže teď to budem řešit znovu :roll: Jen se modlím, ať alespoň Anička má zuby po mně.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100