TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
8.3.23 08:07

@Ráďa 25 no to věřím, protože rovnátka v dnešní době není vůbec levná záležitost 🙈

• načítám...
1960
8.3.23 08:30
  • načítám...
7611
8.3.23 09:07

Hugo teď dospává probdělou noc 😁 od půlnoci co hodinu vzhůru a od 2:30 - 5:00 měl zas nespavé okno, chtěl si hrát a lezl po nás 🙈 manzel nechápe, jak se muže v noci vzbudit s nechtit se mu spát, já to teda taky nechápu 🙈 😁

Příspěvek upraven 08.03.23 v 10:56

• načítám...
6689
8.3.23 10:41

@kambalaka jo, Mareček to má taky, taky to nechapeme :mrgreen: celkove nechapeme, ze ho nestve to buzeni a nechce spat vkuse :roll:

Jinak pokouším se o odstav. Nevím jak se to má správně dělat. Ale dostal um v půl 11, v půl 3 a v 6 vstaval. Na 🐐 si nevzpomnel. Doufám, ze to bude v pohodě. 🙏

Samozřejmě přítele otázka jak dlouho bude mít v noci mléko? No vesteckou kouli nemám :mrgreen:. Podle mě dokud proste nebude spat celou noc. :mrgreen: neznám odpovědi ani proč nespi, co mu je, proč knoura, řve.. :zed: :mrgreen:

• načítám...
7611
8.3.23 10:55

@Petrussee no nám se ten spánek zlepšil, když jsem to půlnoci mléko odbourala. Týden protestoval a pak si zvyknul na to, ze ho proste nedostane. Doktorka mi řekla, ze ho muže budit i to, ze v noci se nejí a to mléko je precijen těžké na trávení. Takže má mléko před spaním a pak nad ránem - a někdy je to ve 4:30, někdy až v 7 :nevim: a když se probudí v noci kolem půlnoci, tak ho na radu doktorky jen pochovám nebo nabídnou vodu nebo čaj. Pokud nechce - má smůlu. On si na to zvyknul celkem rychle. Akorát když má horečku, tak dělám výjimku a dam mu mléko i v noci kvůli hydrataci - precijen vody by mi tolik nevypil.

• načítám...
6689
8.3.23 11:34

@kambalaka tak ja to nechám chvíli tak, po prvním probuzení a pak jednou v noci, on přes den moc nepije :roll: a ať těch změn není hodně najednou..zatím doufám, ze si nevzpomene na 🐐 a nebude mi v noci brecet 🙏

• načítám...
2087
8.3.23 11:49

@kambalaka tak to je naše noc přes kopírák. Včera a dneska stejně hrozná noc🥺 a to jsme se v pátek přestěhovali k chlapovi do ložnice, tak není moc nadšený, že malá v noci nespí.

• načítám...
2087
8.3.23 11:52

@Petrussee tak jsem zvědavá, jak přijme to odstavení, ale myslím že to bude v pohodě a ty se třeba konečně lépe vyspíš :wink:

• načítám...
6689
8.3.23 12:03

@Janinac23 my spime všichni na jedné posteli :mrgreen:, holt se nevyspime úplně oba, ale tím jak má um, tak na chovam a přítel ho jde udělat, obráceně by Mareček nezvládl, chce mamu :D..doufám, ze jo 🙏..už bychom se trochu chtěli vyspat, ja teda dat si nějaký drink někdy a taky bych brala kdyby třeba v létě nebo na podzim zvládl víkend bez nás, už potřebujeme voraz :D

• načítám...
7611
8.3.23 12:23

@Petrussee jasně, chce to změny postupně, to půjde 🙂 👍🏻 @Janinac23 dneska jsem psala kamarádce a ta říkala, ze jeji dítě to bylo stejné a nevyspali se do jeho 4 let 🙈 tak doufám, ze Hugo přijde k rozumu dřív :roll:

• načítám...
6689
8.3.23 12:36

@kambalaka ten spanek je věda, ale ja Ikdyz spi déle, tak mi to přijde divny a musím ho porad kontrolovat :zed: :mrgreen:

• načítám...
6689
8.3.23 12:36

Dnes má Mareček 14m ;)

• načítám...
7611
8.3.23 14:45

@Petrussee jeeee, to modré bodycko s tema ponozkama máme taky 😁 fešák je to :srdce:

• načítám...
7611
8.3.23 19:46

Taky vaše děti brečí, když smrkáte? Já musím chodit smrkat do vedlejší místnosti, protože jak to Hugo slyší, vždycky se rozbrečí 🙈 🙄

• načítám...
6689
8.3.23 20:50

@kambalaka Jo to je z Lidlu, ja kupuju nejvíce Lidl a Hmko i to pyzamo je z Lidlu :mrgreen: děkujeme :srdce: smrkani naše Mareckovi nevadí, ale utirani nosu, obličeje, rukou, strihani nehtů nesnáší :mrgreen: a teď začíná ječet u prebalovani a oblékání :zed: hned se na prebalovaku otáčí :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100