TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
6.3.23 08:32

rust zubu?

Holky, měli vaše děti taky modrou dáseň takhle? Moc se mi to nelíbí :roll: :nevim:

Pak má jeste vzadu na hlavičce asi druhy den červený flek :?

• načítám...
530
6.3.23 08:49

@Petrussee naše malá má už 10 zubů a nikdy to takhle neměla, ale je možné, že to bude modrinka nebo krev pod dásní jak se zub tlaci ven :nevim: :)

• načítám...
3555
6.3.23 09:28

@TerezkaSt jooo, kalhotky jsou top 😁 Lukyn je má nejradši :mrgreen: nosí mi je až do kuchyně ze skříně :mrgreen:

• načítám...
3555
6.3.23 09:31

@Petrussee malej to ještě neměl. Má. 8 zubů. Ale už jsem to četla, že se to může udělat, když zub leze ven. Nebála bych se toho. Určitě jsem to četla i na netu 👍 a když nebudeš v klidu, tak zavolej k dr.

• načítám...
7611
6.3.23 09:35

Když už jsme u těch zubů, už jste byli u zubaře? Já sháním nějakého milého empatickeho dětského zubaře v Praze… tak když byste o někom věděli… náš dospělý zubař děti nebere a popravdě bych k nemu ani našeho Hugiska nedala 😁

• načítám...
1347
6.3.23 10:22

@kambalaka Zminila sem se zubarce pri posledni navsteve a rikala, ze v tomto veku jeste neni treba 🤷. Pry dokud nejsou vsechny venku, ze navic deti extremne nespolupracuji. Mate nejake problemy? Neco se ti nezda?

• načítám...
7611
6.3.23 10:42

@kajka kajka nene, všechno je v pořádku, jen, že jsem někde slyšela, že je lepší přijít už po vyleznutí prvního zoubku. Tak jestli je tomu takto, tak ještě počkáme, ale radši bych ho už někde zaregistrovala, kdyby náhodou…

• načítám...
2087
6.3.23 10:50

@Petrussee teda, my už máme plnou pusu zubů, ale takovou modřínu jsme neměli 8o

• načítám...
6702
6.3.23 10:58

@Bobulka28 @Janinac23 @MILINKA35 dekuju, možná to raději poslu zubarce :nevim: moc se mi to nelíbí..snad mu ten zub brzy vyleze 🙏 @kambalaka Mareček jde v květnu se mnou, bude chodit jako chodím ja.. @kajka kajka na nás už tlačí dětská, ať se objedname, ale prý se chodí, aby si zvykly, kamarádka teď říkala, ze mu akorát spočítali zuby..a teda jedné tam zubař zjistil, ze mají nějakou tu uzdicku špatně, ze by jinak sislal, tak to budou řešit :nevim:, ale v ockovaku má kartičku, ze byl měl jít v roce a v 18m atd..ale půjdeme v květnu a napíše nám to za obě období

• načítám...
1347
6.3.23 11:12

@Petrussee hmmmm no to sem zvedava kde budu shanet detskou zubarku, nejsou ani pro dospely :lol:

• načítám...
6702
6.3.23 11:13

@kajka kajka kamarádka mi teda říkala, ze děti musí vzít automaticky, takze by ho měla vzít ta ke které chodíš :nevim: ta naše nebere, ale Marecka mi vezme :nevim: tak se zkus zeptat :kytka: a celkove jsme se ptali i na očním a pritelovi řekla, ze nemají místo, ale když se jedna o syna, tak vezmou..

• načítám...
1479
6.3.23 11:29

@Petrussee Náš Maty to modré neměl, ale od kamarádky syn ano. Taky mu to krvácelo. Po noci musela převlékat polštáře, protože byly celé od krve :nevim:

@kambalaka My jsme se byli zaregistrovat u zubařky v říjnu. To mu nic nedělala. Jsme objednání na duben a pak říjen a to už se asi bude dívat na zuby

• načítám...
7611
6.3.23 11:34

@kajka kajka v Praze seženeš bez problému, jen si za to teda zaplatíš 😁 ale já už chtěla někoho, kdo to s dětma fakt umí, když už máme za to platit 😁

• načítám...
1347
6.3.23 12:01

@Petrussee aha, jdu tam na plombu, tak se zeptam. Dik! :srdce:

• načítám...
6702
6.3.23 12:01

@wendelina30 Jezisi :? 8o tak to se mám na co tesit teda :zed: všichni tolik zubu, Mareček má jen 3 dole a ten třetí mu dal teda zabrat :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100