TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2085
10.3.23 21:15

@kambalaka moc ti to sluší!

• načítám...
5616
10.3.23 21:17

@kambalaka U druhého je vždy už větší a hlavně má i jiný tvar. U prvního jsi měla bříško víc nahoře, teď ho máš hodně dole.

• načítám...
7611
10.3.23 22:21

Holky, vy jste zlatý, dekuju :*
@Ráďa 25 ještě je čas, třeba se mi ještě vyplní i to místo nahoře 😁

• načítám...
7611
10.3.23 22:23

Hugino bývá přes den uknouranej nebo prostě více závislej (nevím, jak to jinak nazvat), ale furt se po mně sápe, šplhá po mně… ale k večeru už začíná být strašně hodnej, začne si hrát sám, vlastně mám pocit, ze mě vůbec nepotřebuje a já si říkám… ze takový není i přes den… jakoby tušil, že se blíží spánek a tak si říká… “radši budu hodnej, aby mě náhodou nedala ta máma už spát” 😁

• načítám...
1738
10.3.23 23:49

@kambalaka Vypadas sveze a velmi mladistve :kytka:

• načítám...
1738
10.3.23 23:54

Teda holky ty nespavce vam nezavidim. Ja si porad tahnu tu bronchitidu a to uz jsem v praci. Nastesti se tu az zas Tak nepredru a nespat mi dite Tak nevim co bych delala. Kdyz jdu na nocni dam malou spat a pak si prijdu rano co akorat stava. Dneska mi tedy cely dopo busila do dveri. Celkem se ti skloubit da jen Fakt nevim co budu delat az pujde do skolky/jesli to mi to casove nebude vychazet. Zacla jsem se porozhlizet, ze bych sla treba k draham. :nevim:

A Jak vam prcci jedi? Snazim se malou porad motivovat na pribor, ale zas Tak uspesne to neni. :nevim:

• načítám...
7611
11.3.23 06:22

@TerezkaSt tak já furt krmim lzickou, ale papá dobře - ikdyz… jak kdy. Někdy toho sní, ze se nestacim divit s někdy je to horší, ale to je u děti normální. Jsou jídla, které má rád a pak jsou jídla, které mi hodí na hlavu 😁 ale sám teda zatím nejí. Jakoze by si ukousl rohlík nebo banán - to neexistuje. Jídlo si ani nechce držet. Všechno jídlo by vyházel na zem a v pusince by neskončilo nic, takže ho krmim já a asi dlouho ještě budu 😁

• načítám...
6651
11.3.23 09:10

@TerezkaSt Mareček s jídlem nic moc, oběd a večeři dá, během dne to je horší, to tomu moc nedá, zkouším vše :D :roll: příbor jsem koupila, ale přijde mi, ze ještě není připraveny

jinak jsme se dneska poprvé vyspali..asi jsem ho měla odstavit dříve..dostal ve čtvrt na 11 um a spal do půl 5, dal si jen trochu um, byl teda hodinu asi vzhůru, ale nezlobil a pak spal až do půl 8 8o snad to bude dobrý už 🙏

• načítám...
7611
11.3.23 09:28

@Petrussee asi něco ve vzduchu, my se taky dneska vyspali. Usnul před 21:00, pak se probudil o půlnoci, ale jen jsem ho pochovala a hned zas usnul a spal ve své postýlce až do 6 ráno, kdy si dal mléko, položila jsem si ho do postele a usnul ještě a spal až do 8:30 8o to jsem teda čučela 8o

• načítám...
3551
11.3.23 14:20

Tak u nás noci teď super. Usíná dřív, kolem 20 h a budi se v 6-7. Přes noc nic nevyžaduje už dlouhou. Ráno a večer má mléko, z toho 1× um. A sní úplně všechno, je to kyselina. To zase lukyn by rád jedl všechno sám, ale polévka jako vůbec :mrgreen: to by bylo hned na zemi. Je super, jak se venku unaví. Včera ušel víc jak půl km. Kopce, tráva, všechno ruk 🤣 na hřišti paráda. Má rád děti, to já pak neexistuji 🤣 miluje jakoukoliv společnost 🙏 a hlavně už ho můžu nechávat na hlídání, když potřebuju. Paráda. Jen ty svačiny ven jsou zase větší :mrgreen:

• načítám...
7611
11.3.23 15:03

@MILINKA35 co mu davas na svačinu ven? Já dávám buď do krabičky ovoce nebo ovocné tyčinky :nevim:

• načítám...
5616
11.3.23 21:55

Tak u nás je noc jednou super, jednou katastrofa :lol:
@MILINKA35 U nás teď nejvíc frčí zahrada. Má tam skluzavku, houpačku i písek. Slepičky jí strašně fascinují :lol: Takže já jí vypustím a mám klid.
Dnes jsem dala v bazénu nafukovací rukávky, ale jsou na ní velké a hlavně než jsem to na ni dostala :roll: Takže zvažuji plavecký pás a takové ty kolečka.
Nejdřív jsem si říkala, že je brzo, ale jak zjistila, že plave sama, tak už nás nepotřebovala

• načítám...
3551
12.3.23 20:20

@kambalaka většinou nějaké ovoce, krupky. Než jdem ven, tak se nají, a pak jen něco, než přijedem. Jak už chodí venku, tak je zlatej. Dnes spal skoro do 7. Dala jsem ho spát po obědě v půl 1 a do 15 h. Jídlo šli jsme před 16 h ven, ušel kus, návrat kolem 18 h. Večeře, koupání, mléko a už spinká 😁 už se prostě unaví. On je Teda zlatý dítě. Vyhraje si o sám. Tak když si hraje, rychle něco dělám, pak spolu, pak vaříme, jíme, blbnem a fakt s ním chodím i spát po obědě. Vždycky jsem rychle kmitala, ale ona ta hodinka spánku bodne a i v klidu kávu si dám, ale nohy hore, než vstane :mrgreen:

• načítám...
3551
12.3.23 20:22

@Ráďa 25 to máš fsjn, že můžete do bazénu. Malej má teď hrozný nohy. Zhoršilo se to po očkování a už jak se může poskrabat. Měl to hezký, a přes noc si to dodrapal. Takže zase týden úplně hlídat, aby to bylo ok. Dr mi Teda říkala, že do bazénu když už, tak se slanou vodou 🤔 vy chodíte do normálního a jak malá a Atop?

• načítám...
7611
12.3.23 20:47

@MILINKA35 taky nám vždycky po očkování vyraší ekzém, mažu mu to kortikoidovou mastickou a po 3 dnech se to většinou zlepší a už to pak domažu jen infadolanem nebo jakýmkoliv mastným krémem.
Já se snažím mu křupky dávat jen občas, rozhodně ne jako svačinu. Nebo mu dám třeba křupku po večeři. On by se jich jinak nabouchal a pak by mi nechtěl jist normální jídlo, takže balík křupek má tak na 2-3 měsíce 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100