Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 heled, jenže já ho nemůžu nechat v postýlce si dělat, co chce. On by řval až do rána. Takže se ho snažím znovu uspat a i tak to trvá od 1,5-3 hodin. Prostě na nej nemluvím, nehraju si s nim a jen ho pokládám HAJÍ
Tyjo koukam, ze ty noci jsou vsude vesely. U nas je velikej pokrok, ze vecer usne a spi casto bez buzeni az do rana. Jenze to rano je vetsinou v 5, nekdy i ve 4:30 a pak uz casto proste neusne. Nechavam ho v postylce, predstiram, ze spim, proste je noc a driv jak v 6:30 se nevstava.. ale zatim to teda vubec nefunguje. On hlavne vubec neni vyspanej, knoura, potreboval by jeste spat, ale nejde mu to. Kdyz si ho vezmu k sobe, je to jeste horsi, mele se, kope kolem sebe.. Dopoledne je pak brzo unavenej, knoura.. je to ted narocny.
@Bjetuš já se taky snažím si ho nevšímat s ignorovat ho, ale on pak začne z povídání a z vykřivování a la “jsem vzhůru, všímejte si mě” brecet až se zalyká a to ho přece nenechám ![]()
@kambalaka máš fakt můj obdiv, já si pamatuji, jak mi bylo měsíc před druhým porodem uzko, měla jsem strach, abych to zvládla, protože me první dítko je náročné od malička až doteď. Ale aspoň mi v noci spal sám v postýlce a v podstatě celou noc, max se vzbudil na pití a hned zase usnul.
Jako začátky byly těžké, hlavně koordinace spánku a aby se navzájem nerušili. Ale nějak to určitě zvládneš, to se zase neboj ![]()
@Janinac23 blbý je, ze má zatím jen 4 zuby a představa ještě všech těch prokňouraných dnů a nocí než mu všechny narostou… ![]()
@kambalaka zubama se dopředu nestresuj, třeba už o nich ani nebudete vědět.
Malá jich má 12, když ji lezly 4 zároveň tak byla protivna chvilkama když si rvala ruce do pusy, ale nedalo se to srovnat když ji lezly třeba první dva.. teď u stolicek sme o tom moc nevěděli. Ťuk ťuk
@motivi spis se obavám, ze se 2 detma už nebudu spát v noci vůbec. Tuhle noc sice Hugo neměl bdělé okno, ale vstavala jsem k němu 4× (napít nechtěl). Tak já nevím, proč se furt tak budí. Vždycky pochovám, utěším ho, že jsem u nej a do 10 minut zase spí, ale mám tu noc roztrhanou
mleko jsem mu dala až ráno v 6:30, kdy se probudil úplně.
@kambalaka Neboj,druhé mimi bude určitě spinkat dobře ![]()
U nás se spí od 19.h do 1 h.To jí vytáhnu a hned usíná u mně. Spí do půl 6,víc ani ťuk. Mléko dostává jen večer a po obědě.
@Ráďa 25 Hugo má mléko večer a ráno po probuzení. Přes den ho nevyžaduje a ani ho nechce. Ale zato ráno, kdyby uměl mluvit, tak křičí: “Honem mami, mléko” 😁
@kambalaka no jo, tehotenstvi sis naplánovala dobre no
ale třeba malá bude spac a nebudeš o ni ani vědět ![]()
@motivi tyjo, já doufám, jinak mě odvezou nohama vzhůru. Ja si kolikrát říkám, když vidím v televizi ty “star” co mají malé děti, ze zvládají pracovat a ještě vypadat tak, jak vypadají (nehty, vlasy apod.) já se už 6 týdnů chystam ke kadernici a nemůžu se trhnout. Navíc představa, ze ještě chodím po těhle nocích do práce, tak jsem absolutně neproduktivní 🙈 😁
Jinak rodit mám až v červnu a břicho mám teď jako když jsem šla rodit tenkrát Huga 😁
@kambalaka jo říká se to, že s každym dítětem je bříško větší a je to i dřív vidět 😁 moc Ti to sluší!
Jen pro porovnání - takovéhle břicho jsem měla, než jsem šla rodit Huga a druhá fotka jsem dnes 25+5 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat