Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee já kupuju i Lindex, líbí se mi ty vzory, ale ke to drahý, takže jen z druhé ruky nebo ve výprodeji 😁 a Lidl a H&M mám ráda taky. No a stříhání nehtů - to je taky něco. Na rukou to ještě jde, když mu zpívám nebo povídám a jsem dostatečně rychlá 😁 ale nehty na nohou striham jen, když tvrdě spí, jinak nemám šanci 😁 u přebalování mu dávám do ruky kartáček, hřebínek, bepanthen nebo nějaký obrázek - tím se na chvíli zabaví a já mám tak 10 vteřin na to ho přebalit 😁
@wendelina30 asi jo, nevím, ale jakmile začnu smrkat, začne mít strnulý výraz a hned na to začne brecet ![]()
@kambalaka mě se ty vzory moc nelíbí nebo už ne ty větší velikosti
, ale jako miminko měl taky
ja už mu dávám cokoliv, ale nějak ho to omrzelo
bepanthen musím otevřít, aby ho na 3 vteřiny zabavil
![]()
To byla zase probdělá noc 🙄 Hugo ve 2 ráno vstal a ze spát nebude 🙈 takže byl zase vzhůru, to už manžel řekl, ze si jde lehnout do obýváku, za na tohle už fakt nemá 🙈 v pul čtvrté naštěstí usnul a v 6:30 vyspáno 🙄
@kambalaka ja v tedlech pripadech proste nechavam v postýlce, driv nez v pul sedmy se u nas nevstava a z postylky nevyndava ![]()
@kajka kajka jenže to bych vzbudila celej barák. On se uklidní, když ho pochovám, ale já nevím, jestli ho zase třeba netrápí zuby
a Hugo spí teda u nás v posteli, protože postýlku nesnese a to bychom se nevyspali uz vůbec
@kambalaka my taky nic moc..hrozne knoural, tak jsem ho objimala..ani moc to um nevypil..a je dva dny protivnej, snad si to sedne..odstav, natekla dáseň..teď tak jecel v kočárku, ze to byla úplně ostuda
nejradši bych v obýváku teda spala ja
celkove je teď hodně uknouranej..neumí si ani sám hrát..včera měl u nás kamarádku stejně starou..ta si tak hezky hrála, ani nepipla..a on furt hucel ![]()
@Petrussee taky to tak máme. Ostatní děti si hrajou a Hugo většinu času leze po mně. Já se už ani v klidu nenaobědvala ani nepamatuju. Jak si sednu, tak po mně natahuje ruce a knoura a chce se mazlit.
Jak máte děti ve sporťáku? Čelem k sobě nebo od sebe? Já mám Huga furt čelem k sobě a řekla bych, ze to vyhovuje oběma. Parkrat jsem ho otočila od sebe, třeba když jsme byli nakupovat, ale jsem z toho celá nesvá, ze na nej nevidím a furt na nej pak načuhuju 😁 takže jezdí furt čelem ke mně
@kambalaka Mareček je to stejné, řekla bych, ze je to trochu i tím, ze jsou kluci..ja si dávám oběd jak usne, jinak se to taky nedá..snidame nějak spolu a vecerime když taky usne
..mám ho k sobě, když chceme aby na něco koukal, tak ho otocime, ale vliv to moc nemá
, nějaké děti jsou spokojenější, když koukají ven, u nás je to jedno ![]()
@kambalaka Už delší dobu od sebe. Jednak se takto líp skládá do auta a Maty mi kopal do tašky, když jsme byli čelem k sobě
Ale jak se oteplí, tak už podřídíme golfky. Už mi ten sporťák přijde zbytečně moc velký a hlavně těžký
@kambalaka máme v kočárku poslední dobou od sebe, ale řekla bych, že je jí to jedno.
Včera jsme byli u bráchy za 5.mesicnim mimcem a malá byla úžasná, pěkně seděla (to je u ni úspěch, jinak pořád někde běhá) dělala krásné malá, kovej kovej atd. Až jsem byla překvapená, že ji mimco tak zaujalo ![]()
@kambalaka my už máme nový sporťák, takže Ellinku mám od sebe. Ale to jsem pak dělala i u dvojkombinace, líp usínala když mě neviděla 😅
Jinak my dnešní noc dobrá, ale včerejší příšerná. V noci opět probuzení s pláčem, vzali jsme jí k sobě. Tak se převalovala, že jsem asi 4× dostala kopačku do nosu 😅 ale Elli spí s tatínkem. Nebo spíš se po něm válí, mazlí, tahá a tak 🤣 no a v půl 6 vyspáno. Měla to chudák rozhozený, tak snad se dnešní nocí vracíme do normálu 😅
@kambalaka připadá mi dobrá volba, jak někdo psal, nechat být v postýlce at si dělá co chce. Bude mít dobrý trénink na brzký přírůstek, kdy ten čas budeš potřebovat dělit a Hugo bude muset začít být trochu samostatnější ![]()
@wendelina30 mně taky přijde těžký, ale nedá se nic dělat. Já brzy taky výměník sporťák, ale za dvojkocarek 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat