TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
3.3.23 19:53

@kambalaka Hahaa, tahle poloha hlavně při usínání u nás taky poslední dny jede, říkáme jí „na žabáka“ :lol:. Tyjo, drž se, v těhu covid, ať jste obě (samozřejmě i Hugo a manžel) v pořádku! Heleď a jak vlastně reagovalo vaše nejbližší okolí na to druhé těhu? Byli překvapení? :)

@MILINKA35 To je paráda, my se na procházky bez kočárku ještě chystáme, musíš hodně nosit? Já už to s kočárkem nedávám, protože jak malou vyndám, už se do něj nechce za boha vrátit, takže jsem si říkala, že už kočárek asi taky brzy nechám doma…

@Ráďa 25 Kočárek moc pěknej, k vaší malé se fakt hodí, máš to vše vždycky hezky sladěný.

Holky já hledala lehčí kočárek ve stylu golfek, ale po směru ke mně a žádnej takovej snad neexistuje :nevim:. Kdybyste prosím o nějakém věděli, dejte mi vědět.

• načítám...
5616
3.3.23 20:28

@kambalaka u nás spíme na králíčka a podobně, ale má víc nohy pod sebou a zadeček víc nahoře. No a pak má úplně červený kolena.
Dnes jsme byli v zoo.Teda Anička byla nadšená. Hlavně u opiček pořád povídala a pištěla. Pak se jí líbily kozy a všechno co se hýbalo. Jen ve vnitřním prostoru, kde to smrdělo - tak řvala a u žiraf řvala, že málem utekly :mrgreen:

• načítám...
7611
3.3.23 20:28

@Sissela okolí bylo překvapeno 😁 ale my to plánovali. Mně už je o něco lépe, ale mě trápí Hugo, jak má horečky, tak jsem z toho celá nesvá. Cely den jsem s nim promazlila, je mi ho líto :( akorát nevím, jestli ty horečky jsou spojené s ockovanim, co jsme byli v pondělí nebo chytl od nad covid. Psala jsem doktorce a ona říkala, ze to může být to i to a ze na tom nesejde, ze je třeba srážet teplota a kdyby teploty přetrvávaly do pondělka, tak by na nej koukla.

• načítám...
7611
3.3.23 20:31

@Ráďa 25 stejně viď, jak jim tahle poloha může být pohodlná? 😁

• načítám...
3961
3.3.23 21:50

@Sissela Lehčí skladnej kocarek mam Joie finiti. Golfky do protismeru zadny nejsou, to ne.

• načítám...
1114
3.3.23 22:43

Ahoj holky,

já Vás zdravím z Londýna :) jsme tu bez Ellinky, už se nám stýská, ale zároveň si užíváme jeden druhého :srdce: mám zprávy každý den z domova, dítě si na nás ani nevzpomene 😅 je spokojená u babičky, leze do schodů a hraje si s magnetkama na lednici, to miluje :lol: v pondělí se vracíme, těšim se až si jí pomuchlám :srdce: posílám pár fotek a @kambalaka ty se brzy uzdrav, musí to být náročné :(

• načítám...
motivi
4.3.23 00:04

@Nikča2020 skvělý, závidím! Moc si to užijte, my plánujeme s manželem eurovikend někdy v dubnu a nemůžu se dočkat až budeme jen spolu :pankac:

• Upravit
motivi
4.3.23 00:22

Nemilá zkušenost na pískovišti ????

@kambalaka horecky k očkováni o 3 dny později? Každopádně ať str brzo fit, u těch prcku by to člověk nejraději vzal na sebe. Malá teď taky měla horečky a poprvé sem musela střídat po 4 hodinách léky protože to vzdcyky vylitlo brzo přes 39 a taky jen spala a fnukala. C*ovid ode mě chytla na podzim a to teda měla 3 dny horecky a pak litala jak drak a mě se to drželo snad měsíc.

Jinak dneska na mě křičela jiná maminka na pískovišti a teda mužů říct ze sem do večera z toho byla úplně paf. Naše malá má hrozné rada děti a je ji jedno jak jsou stare, jde za každým a chce se kamaradit. Byly sme na hřišti kde na pískovišti bylo spoustu děti a naše tam hned bezela a chtěla si hrát. Byla tam asi 4 léta holcicka která delala babovky a ta naše ji samozřejmě chtěla asistovat, takže já ji samozřejmě vysvetlovala ze si tady vezmeme spolu lopatku a blabla ale ona si chtěl hrát s holčičkou samozřejmě. No takže vzala lopatku a tu babovku ji rozbila, takže holcicka začala brecet :zed: takže já utěšovala holčičku ze mě to mrzi ale ze to neudelala schválně, ze je malá a ještě si neumí hrát jako jako ona a ze ji chtěla pomoct a blabla. Holcicka to celkem vzala rychle ale maminka na mě začala rvat ze když se moje děcko neumí chovat tak s nim nemám chodit na hřiště 8o ze tady ten “novy” styl výchovy kdy děcko nema hranice a neví ze nemůže jiným dětem ničit věci je k ničemu a podle toho to vše bude vypadat. Stala sem jak puk a pripadala si jak sikanovana holka na základce protože ostatní rodiče tam stali a nikdo ani nedutal. Nakonec se teda ozval jeden tatínek. Když sem se probrala z transu tak sem se paní zeptala jak by to řešila onA u dítěte které má rok a ctvrt a nerozumí tomu ze takhle si hrát nema. Tak rekla ze ona by ji dala na pr*el a pomatovala by si to hned 8o tak sem teda rekla ze když to tK budou praktikovat ostatní jako ona, tak at se potom nedivi, až nějaké jiné dítě zmydli to její na hřišti, protože je tak zvyklé z domu ze se tak řeší, když se mu něco nelíbí.
Potom sem vzala malou která sebou samozřejmě mrskala a rvala až domu ale už sem tam nedokázala být ani vteřinu :zed: hádám ze teď pro mě bude obrovský stres jít znovu na Písek 8o :)

• Upravit
6651
4.3.23 06:26

@motivi tyjo, to je fakt mazec 8o 8o my včera poprvé na hřišti a byly tam dvě děti a Mareček, male město, málo lidi, dikybohu..

@Sissela máme taky Joie, složí se jak kabelka a mám ho v autě, kdyby se hodil.. @kambalaka brzo se uzdravte :kytka:

@Nikča2020 závidím, ja se od Marecka nehla poradně :mrgreen:, ale snad se dočkáme alespoň jednoho víkendu letos :D, ale on je zavislak na mě, neuspi ho nikdo, porad se budí, vymysli si s jídlem a nikdo ho moc na déle ani nechce :mrgreen:, ještě teda v noci kojim, takže to nejde ani tak, ale i tak je to s nim náročný :mrgreen:

• načítám...
3551
4.3.23 07:10

@motivi to je strašný tohle. Ale vůbec nebuď ve stresu z toho. Šla bych tam znovu na hřiště. Malej je hodně kontaktní a jak vidí děti, tak prostě jde za nimi. A jak píšeš, chůva se prostě stejně, neumí si ještě hrát jak ostatní. Lukyn by to udělal stejně :mrgreen: prostě bac, bum.
Sissela. Venku ho nenosím, chodí si sám max mu dám prst, že se chytne, když je jiný terén. Unaví se a pak jde i dobře do kočáru, teď už jo. Ale před týdnem začínal venku a nechtěl do kočáru, proplej luk a hotovo. Vztekal se. Teď už je to dobrý. Prvně se s ním projedu s kočárem a pak končíme na hřišti, tam se v blbne. Nebo jen kolem baraku. Ono ho všechno zajímá a než někam dojdem :mrgreen:

• načítám...
5616
4.3.23 08:43

@motivi ha,tak Anička ještě písek neviděla a to by byla první věc co by rozbila :lol: @MILINKA35 No jako u nás. Do kočárku ani náhodou. Včera teda v zoo seděla, protože tam jí to bavilo.Za ruku se držet nechce, tak jí držím za kapuci.Ale poslední dobou místo procházky jdeme na zahradu.Tam si může lítat jak chce.

• načítám...
7611
4.3.23 09:03

@motivi u MMR vakcíny bývají horečky i po 7-10ti dnech od očkování. Upozorňovala mě na to doktorka.
Heleď, každá maminka má jiný přístup a ber to tak, ze chce pro dítě jen to nejlepší. Moje sestřenice má 3leteho kluka a ta dokázala sprdnout ne maminku, ale každé dítě, které by jejímu synovi nedejbože skřivil vlásek. Ta si ho tak chrání, že dokáže být nepříčetná a to je mírumilovný člověk 😁 nic si z toho nedělej. Je to nepříjemný, já bych z toho byla taky rozhozená, ale zkus se to přejít a hodit za hlavu. Jsou děti, které jsou akčnější (rozbíječi bábovek 😁) a pak jsou ty uťáplejší (můj Hugo 😁), které je třeba chránit, protože se o ně prostě bojíš.

• načítám...
1114
4.3.23 09:21

@motivi no tak to je hustý. Tak asi vidí, že 15měsíční dítě to neudělalo schválně, že je malý a vůbec tomu nerozumí. A když to její dcera vzala v pohodě, no tak už bych to vůbec neřešila. Hlavně že její výchova dát za každou blbost na zadek je k něčemu 😅

Z hřiště depku neměj, příště budeš připravená :lol:

• načítám...
motivi
4.3.23 15:30

@kambalaka jojo u mmr vím ze bývají po x dnech, to mi uniklo asi ze ste byli na mmr.

Jo já to beru ze některý decka sou oprskly a pak ty co se strani a nechají si vše líbit, ale spis mě překvapilo ze mas 4 lety dítě a sjedes matku s deckem které je o 3 roky mladší za to ze mu rozbije babovku..to podle mě není o tom ze o to dítě mas strach.. každopádně myslím ze by se mezi tatínkama tohle nedělo, ze to je zas o tom ze proste matky sou nejhorší skupina vůbec 8o :lol:

• Upravit
motivi
4.3.23 15:32

@Nikča2020 no připravena budu tak akorát na to ze taková reakce muže přijít. Tak to sebou budu nosit flasku vina už na hřiště asi :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100