TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
1.3.23 20:13

@kambalaka No to je na nic, ale nějaké cucací bylinkové a paralen můžeš.
Jojo, ona lítá, jen venku jí to prvně nešlo, ale teď už nechce kočárek :P
 https://youtube.com/…/qgrmR9yA67o?…

• načítám...
6675
1.3.23 20:58

@Ráďa 25 super jak chodí :kytka:

• načítám...
222
1.3.23 21:05

Možné těhotenství

Ahojky moc zdravím a vlastně nevím ani jak začít, snažíme se s manželem 2 roky o druhé miminko už jsem to úplně vzdala chodím do práce a začala jsem. i prodávat věci po malém, které jsem měla schované a najednou dnes, kdy jsem to měla. dostat jsem.nasla.na testu dvě čárky, nedělám si test každý měsíc ale měsíčky mám na den přesně a dnes mě přišlo divné že nepřišli a bolí mě už týden prsa a měla.jsem.doma.dva poslední testy je dělaný odpoledne posílám foto, myslíte že by to mohlo opravdu vyjít??? 8o

• načítám...
3553
1.3.23 21:50

@Ráďa 25 ta je boží :mrgreen: malej teprve začal a vychytává pohyb :lol: rovnováhu. Ta je rychlá 🤣 to se máme na co těšit.
Kambalaka. Kočko, moc se drž. Musí to být hodně náročné. Drž se drž ✊

My dnes byli na očkování, Bexero. No, večer byl hodně mrzutý, dala jsem čípek a snad bude mít celkem klidnou noc, bobek malej. Je mi ho vždycky tak líto, kdyby si člověk mohl vzít na sebe ty bolístky.

• načítám...
motivi
1.3.23 23:14

@kambalaka ať je ti brzo dobre a malý to nechytne. My sme to chytly oběd na podzim a člověk si fakt uvědomí jak moc ty nemoci byly jiné bez děti 8o :D teď sme taky byly nemocní všichni, chlap samozřejmě umíral ale já musela fungovat i když malá měla skoro 40 horecky.

KaDopadne tou nemoci se mi snad úplně změnilo dítě 8o doufám ze je to stále doznívajici nemoc a nezačíná nějaká předčasně puberta/období vzdoru/ období na zabiti/ období kdy mám chuť si nalit už k obědu :lol:
Ta co předvádí za vztekani poslední dva dny, histericky řev kvůli všemu, kopání kolem sebe.. to se kolikrát nestacim divit 8o je to jako kurz sebeovladani 8o :roll: :D

• Upravit
5617
2.3.23 17:59

Musím asi koupit golfky. Chceme něco do auta, aby to nezabralo moc místa. Ten sportovní je sice super, ale tak na dlouhé trasy.Ale když jedu do města, tak :think:
Líbí se mi tento

• načítám...
7611
2.3.23 18:41

@Ráďa 25 ten je moc pěkný. Já mít jen Huga, tak už jdu taky do golfek, ale v mem případě budu kupovat dvojkocar 🙈 😁

• načítám...
1738
2.3.23 21:56

@Ráďa 25 moc pekny, na mne moc ruzovy. :mrgreen:

• načítám...
7611
3.3.23 07:48
@TerezkaSt píše:
@Ráďa 25 moc pekny, na mne moc ruzovy. :mrgreen:

Náhodou… k Aničce se hodí 🙂

Hugo měl v noci horečku 🙄 to ten covid chytl určo od nás 🙈

• načítám...
5617
3.3.23 11:46

@kambalaka No vy si to teda vybíráte :( Ale ani nám se to nevyhlo.Dnes začínají dětem jarní prázdniny a dcerka dostala ATB na močák :( No tak teď vymýšlíme kam na výlet, protože jsme jim slíbili aquapark.

• načítám...
7611
3.3.23 11:57

@Ráďa 25 no tak na aquapark s močákem teda nic moc… já bych počkala 2-3 dny, než ji zaberou antibiotika a když nebude mít teplotu, tak nějaký park pro děti, kde se vyblbnou?

• načítám...
7611
3.3.23 12:02

Hugo mi doma přes den nikdy neusnul, vždycky uspavam venku v kočárku. Ale dnes, jak mu není dobře, tak snědl oběd sotva 4 lžičky, tak jsem mu dala u mě v posteli lahvinku s mlékem a vytuhl :srdce: teď už jsem ho přenesla do postýlky. Taky vám děti spinkají “na vosičku”? 😁

• načítám...
3553
3.3.23 13:34

@kambalaka jej, ať je brzy lépe. Já mám teď zavedený režim od 1 do 15 h spánek. Takže si jdu lehnout. Ráno jsme byli pěšky venku, unavil se a po spánku dáme svačinu a jdem ven. Spí mi celou noc. Uraaaa. Od 20:25 do 7:15 na dnešek a nebudi se. V postýlce. Ale jsou taky dny, kdy to není ono. Ale už se vyspím. Pomohl mi i polštářek pod hlavu, no skoro polštářek není, ale je zabucany do něj a vydrží prikryty. Akorát když vystrci nohy obě ven, tak se neotoci. Dám ho zpátky a spinká bobek malej :srdce: :dance:
Jinak co mám kočár sporťák, je lehoucky a krásné se složí. Když se posune sedačka v autě, tak se vejde i tam, jak kufr vypadá. Takže kupovat nebudu další. Raďa- k Aničce se moc hodí, máš to sladěné.
Jinak my začali chodit i mezi děti a máme další kontakt. Kluk konečně, samé holky kolem.

• načítám...
1960
3.3.23 19:12

Ahoj holky
Rada 25 kocarek je pěkný. Tedy atb na mocak znam moc dobre, at je dcera brzo fit :)
Kambalaka tedy at jste brzo fit
Motivi u nas vztekaci sceny na dennim pořádku ale u nas je to des jiz tak 7mesicu takze nervy uz mame asi oba z ocele..

• načítám...
3553
3.3.23 19:27

Zdravíme holky. Tak my máme teď fajn dny. Malej spinká přes noc a přes den dává skoro 3 hodiny a já s ním. Chodíme 2× ven a je to super bez kočáru. Zdraví nám slouží, tak super

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100