TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
14.2.23 17:39

Tak oči máme v pořádku. Uff super, že to po mě žádné dítě nezdědilo. Stačí nám astma, alergie a ekzémy.

• načítám...
1960
14.2.23 20:09

Ahoj holky @Rada 25 - super ze ocicka ok
U nás Valentýn nejede, stejne partnera uvidím až za 2 týdny je teď pryč :)
Jinak u nás hraní nic moc nás fakt zachraňují jesle a chůva tam si s malou hrají já na to nejsem. Max jsem s ni v herně tam si stejne hraje jakoby sama, nebo ji třeba něco ukazu jak má co dělat a pak už ji nechávám volno :)
Doma jede malé YouTube, sem tam knížka jinak nic moc, hračky ji neberou a na kramovani věci nemám zase nervy já…
Spí teď trochu lépe, ale jinak je eso pořad stejne. Venku též nechodí.
@Terezka - dáma s dinosaurem nemá chybu :) :) :) :)

• načítám...
7611
14.2.23 21:49

@Ráďa 25 to je dobře 🙏

Hugo zase ponocuje 🙈 šel spinkat po obědě a spinkal cca do 14hod. Pak jsem ho kolem 19:45 uložila a po hodině uspávání jsem to vzdala. Teď tu zase řádí 🙈 já už nevím, co s nim 😁 To je každý den toto, poslední dobou mi usne az mezi 22:00-22:30 a to se fakt musím snažit 🙈 většinou vstává mezi 6-7 ráno. Dneska výjimečně v 8, ale to už musí být…

• načítám...
6689
15.2.23 07:33

@kambalaka Mareček většinou jde kolem pul 11 a spi tak 1,5h a odpadne teda v 7, vstává kolem 6, tak to teď docela jde..jako budí se porad, ale už jsem si zvykla :mrgreen: včera spal 2,5h vkuse a byla jsem nervózní, ze se ještě nevzbudil, tak jsem tam 2× šla, jestli žije :mrgreen: pak se vzbudil a přítel..tak snad si spokojena..on se budí několikrát než jdeme spat i :mrgreen:

• načítám...
2087
16.2.23 12:34

Holky, tak u nás dneska poprvé prespala celou noc, od 19 do 5:45 :D super, ve 14 měsících 🙂
Vim, že některé na to ještě čekáte, tak držím pěsti, ať je to co nejdříve 8)

• načítám...
6689
16.2.23 12:47

@Janinac23 ja se nedockam, Mareček dá výjimečně 4h vkuse, ale to už musí bejt :mrgreen:

• načítám...
7611
16.2.23 13:14

@Petrussee @Janinac23 já se taky nedockam, Hugo taky tak 4-6 hodin v kuse.

Já teď parkrat zkoušela Huga uspat doma, ale marně. Dělá kraviny, komíny, přelézá mě, leze z postele pryč. Tak jsem opět vyjela s kočárkem ven a jakmile vyjedu, je tuhej. Fakt nechápu, proč má takový problém usnout doma :roll: druhá věc, ze začínám mít problém s uspavanim večer - to dřív nebylo. Snažím se vždy do 8 ukládat, ale je to naprosto to samé. Kdyz to trvá hodinu, tak to vzdam a nechám ho si hrát a dounavit a hold jde spát s námi. My s manželem oba mrtví a Hugo pozdě večer po bytě řádí jak tygr. Ale čas pro sebe nula 🙄

• načítám...
6689
16.2.23 15:24

@kambalaka Marecka doma uspim, ale taky je to někdy děs, dneska jsem šla s nim 3× než usnul, jak děla blbosti, haze dudlik, leze pryc a několikrát ho položim a nechce, tak na to taky kašlu :roll:, ale většinou je unavený a usne rychle, tak dam dudlik a placam ho :mrgreen: včera večer jsem uspavala 40 minut..teď má většinou jeden spanek a večer je více unavený, včera měl dva a nechtelo se mu spat :roll:

• načítám...
7611
16.2.23 15:36

@Petrussee tak 2 spánky mívá jen, když je nemocný nebo je z nějakého duvodu fakt unavený, takže spíše jen 1 spánek a dokonce jsem si pohrávala s myšlenkou, jestli nezruším i ten, protože on prostě usíná večer fakt pozdě a když dobije energii přes den, tak ji už nestačí vybít a to uspávání mi dává zabrat i po obědě (ikdyz kocar většinou zabere), ale uspávání večer, tak to je pak mazec 🙄 to fakt se mu spát nechce

• načítám...
6689
16.2.23 19:09

@kambalaka Mareček je unavený z te noci, takže nevydrží bez spánku, ja jsem teda rada, mám chvíli klid, ale ten jeden mi vyhovuje více…

• načítám...
2087
16.2.23 19:50

@kambalaka no tak vidím, že mám se dvěma dětmi více času, jak ty s jedním :) ale taky jsem to měla s jedním horší než teď se dvěmi, se víc navzájem zabaví. Určitě až budeš mít dvě, tak se to taky zlepší ;) a bude muset malej začít usínat sám, jinak to nepůjde

• načítám...
7611
16.2.23 20:09

@Petrussee jo, mne taky ten 1 spánek více vyhovuje. Když jsem uspavala 2× za den, bylo to hrozne, to jsem nestihala už vůbec nic. Navíc mě drtilo, ze jsem třeba 3/4 hodiny uspavala a Hugíno pak za 20 minut vzhůru 😁

@Janinac23 jsem zvědavá, jak to bude se dvěmi. Teď už mi to dává více zabrat, mám větší břicho než s Hugem a už jsem taková míň pohyblivá a neohrabaná. Zase Beátka se má narodit v červnu, tak je ještě chvíli čas a třeba se Hugís rozchodí a bude to zase o chlup jednodušší.

• načítám...
2087
16.2.23 20:16

@kambalaka Beatka je hrozně krásné jméno :srdce: určitě se do června rozchodi a sice se za ním více nabehas, ale on se i více zabaví

• načítám...
7611
16.2.23 20:47

@Janinac23 Hugo není úplně ten typ dítěte, které je uběhané, ze bych ho sundavala z parapetu a z okna. On se nejradši někde rozplácne (koberec, gauč) s kousátkem nebo s knizkou. Možná i proti neni tak unavený jako jiné děti.

• načítám...
2087
16.2.23 21:32

@kambalaka tos přesně popsala moje děti, běžně sundávam i tu roční z parapetu :) ale zároveň je na sebe opatrná, to syn byl vyloženě kaskadér :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100