TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
9.2.23 14:10

Mame Cybx z Druhy ruky. Taky jsem chtela to rotacni, ale moc odvarena z toho nejsem. Resp. To nepouzivame.

Kajka Dik za tip, teda ja uz mam nakoupene nejaky dopredu, protoze vyprodej a Ona ma nohu Tak 15ku. Tak asi pujdem k sevcovi :nevim: :P

• načítám...
6707
9.2.23 17:38

@kambalaka Mareček dostal dneska Prevenar, příště nás čeká Bexero třetí, rotaviry nemáme, takže to asi bude porad něco :roll:

• načítám...
1479
9.2.23 20:19

Nás by teď měla čekat Hexa a Prevenar. Uvažuji, že se domluvím s doktorkou, ať nám to ještě rozdělí. Ta třetí dávka Bexsera mu dala zabrat :roll: Jinak bych do budoucna chtěla dát komplet meningokoky a klíšťovku. Od jara do podzimu jsme pořád na zahradě a těch klíšťat je víc a víc. Manžel je přímo ukázkový klíšťolap :roll:

• načítám...
7611
9.2.23 20:57

@wendelina30 @Petrussee tak to my už máme hexu, Prevenar i Bexsero komplet. Ale teď ještě ty spalničky a pak bych taky chtěla ještě meningokok C a klistovku

• načítám...
1115
9.2.23 21:12

Já nechám očkovat na všechno co půjde 😅 dnes jsem byla s Elli u zubařky, tak jsme dostaly pochvalu jak čistíme 😁 že má zubky krásně čistý, čtyři jí rostou 😅 hrozně jsem se bála dudlíku, tak v pohodě, zatím to jejím zoubkům, čelisti nevadí, má ho jen na usínání 😁 tak jsem ráda, že mé kruté praktiky čištění sklízí ovoce 😅

• načítám...
6707
9.2.23 21:25

@wendelina30 ja mu dala jednou dohromady a už bych to neudelala, takže máme rozestupy 14 dni minimálně :nevim: o dalším ockovanim jsem nějak nepremyslela, uvidím, co pak řekne, na klíšťata jsem ockovana, ale měla jsem jít preockovat minuly rok, ale kojim, tak smůla, pak nevím jak to bude platit :mrgreen: @Nikča2020 tak Mareček má jen 3 dole a zubarka říkala, ze čím dříve bez dudliku tím lépe, ale taky ho má jen na spaní..ale v noci ho půlku nemá, když spi tvrdé, nějak ho přes den nepotřebuje, vždy ho vyhodí :mrgreen:

• načítám...
1479
9.2.23 21:32

@kambalaka Neříkala ti doktorka něco o te MMR vakcíně a těhotenství?

• načítám...
1479
9.2.23 21:34

@Petrussee Maty už měl Prevenar s Hexou. To bylo sice relativně v pohodě, jen trochu teplota. Ale teď mu to Bexsero nesedlo. Možná to bylo tím, že pak i onemocněl. Ale i tak bych byla raději, kdyby tam byl odstup

• načítám...
1479
9.2.23 21:37

@Nikča2020 Já jsem teď zas stresovala u zubařky, že má Maty velkou díru mezi zubama :lol: Tak mě uklidnila, že se to nejspíš posune, až porostou další zuby (hlavně špičáky) :lol: No a že díra je dobře, že bude dost místa pro stálý chrup a je šance, že třeba nebude mít rovnátka

• načítám...
motivi
9.2.23 22:51

@Nikča2020 super! My jdem v breznumpoprve k zubari tak sem zvědavá. Zatím má 12 zubu a sem zvědavá jestli tam na nej vůbec otevře pusu ksyz doma předvádí co předvádí :lol:

• Upravit
motivi
9.2.23 22:54

Jinak my půjdeme brzo na druhé Bexsero, budu dávat i men. C když už máme tohle tak mi to přijde logické. Prevenar sme nedávali, dávali sme jen rotaviry. Přemýšlím i nad neštovicema- v okolí sem teď měla spoustu případu kdy si to teda vyzrali hodně ty decka, žádné lehké průběhy, což člověk nikdy neví jaký ten příběh bude. Loni dvoum kamarádkám to navíc překazilo zaplacene dovolené :lol: o klistovce také uvažuji, sme pořad u našich na zahradě :nevim:

• Upravit
7611
9.2.23 23:14

@wendelina30 ne, nerikala nic… však tu vakcínu dostane Hugo, ne já 😁 a doktorka ví, ze jsem těhotná, tak to by snad něco řekla…

• načítám...
6707
10.2.23 07:18

@motivi Mě o tom men. C asi nerikala :think:

• načítám...
6707
10.2.23 07:20

@kambalaka ja psala, ze mám jít na očkováni na klíšťata, tak jsem udělala zmatek :D, ale Marecka na to taky asi pak nechám..ale tehotny, kojici se neockuji :D

• načítám...
5617
10.2.23 07:36

Tak nás čeká MMR a tím končíme. Po každém očkování teploty tři dny a hlavně další měsíc pak bojujeme s ekzémy :( Než se kůže zlepšila, tak znova očkování a teď je celá bolavá.
Jinak Anička má někdy dudlík i přes den, protože když jí něco bolí, tak to bez něj nedává. Na nočník mě vůbec nechce chodit, tak jak dřív. Zato teda už lítá, že jí skoro nestačím a začala dost povídat. Nejvíc jí teď jde slovo slyšíš. Přiběhne, zvedlej prst a „slyšíš?“ :lol: haf haf :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100