TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
530
4.2.23 22:03
@kambalaka píše:
My už začínáme dělat dětský pokoj. Zatím je to v úplném začátku, ale aspoň už máme skříňku na hračky, aby se neválely na zemi 😁

To je krásný, to máte boxiky s těmi zviratky nebo to jsou dvířka? 😊

• načítám...
7611
4.2.23 23:00

@Bobulka28 nene, to jsou boxiky se zviratky 🙂 koupili jsme jich zatím 5, kdyžtak se dají dokoupit. Ty jsme kupovali přes e-shop. Ta skříňka je z Ikey

• načítám...
530
5.2.23 10:38

@kambalaka a poslala by jsi mi prosím odkaz odkud je máte? Já už hrozně dlouho hledám nějaký pěkný a zatím se mi nedařilo moc nic najít :)

• načítám...
7611
5.2.23 12:18

@Bobulka28 máme je z www.dreamboutique.cz
Do vyhledávače si dej látkový box https://www.dreamboutique.cz/vyhledavani/?…

• načítám...
1959
5.2.23 16:38

Ahoj holky tak Emča už taky chodí začala chodit zhruba týden Po prvních narozeninách🤗

• načítám...
7611
5.2.23 19:06

@sofie_13579 Tak to je super 🙂 Náš Hugo si zatím jen stoupá, my ještě nechodime, je nám 13,5 měsíce. Ale vzhledem k tomu, ze je to teprve týden, či si začal intentivně stoupat, tak nikam nepospicham 🙂

Doporucily byste mi nějakou učící věž? Nějakou stabilní a aby mi z ní Hugo nevypadl?

• načítám...
530
5.2.23 19:49

@kambalaka moc děkuji, jdu na to hned mrknout 😊

• načítám...
1738
6.2.23 04:19

@kambalaka krass, ja mam taky vsude Kallax s boxikama a vse do seda. To ti bude krasne pasovat i pro Beatku. :palec:

Jinak Jsme se prestehovaly na Rovinu a konecne si uzivam chozeni s kocarem. :srdce:

• načítám...
1959
6.2.23 06:19

Holky u te ucici veze nebojíte se ze deti nejak spadnou? Ja na ni koukala ale Emmca by ji asi mit nemohla by z ni skočila po hlave dolu, fakt vam v ni deticky v klidu stojí? :) :) :)
Emma je desne eso, kdyz jsme na cvicu nebo v herne tak mi vždy rikaji ze takove dite uz dlouho nevideli, ach jo.

@kambalaka - Hugisek bude taky za behat :) Jo a ohledne tvého manzela - no jako uprimne my jsme si s partnerem doted ani jeden plne nezvykli ze uz nemame svou svovodu a nezávislost, takze mu v urcitem ohledu rozumím. Jako jasne mohl to komunikovat jinak a jakoby lepe, ale i ten jeho plac chapu. Drz se, mas to obtizne v tom, ze jste v tomhle kazdy asi jakoby jinak nastavený- u nas je v tomhle s partnerem vyjimecne shoda :) Malou milujeme to ano, ale prostě zivotni veletoc je to mega velky.

@TerezkaSt. - tak super ze po přestěhování je to fajn, jiz jste tedy bez tchyne? A stále v Rakousku?

• načítám...
1738
6.2.23 07:07

@sofie_13579 ne tchyni mam furt za zady, protoze hlida kdyz chodim do prace a jsem porad na venkove, ale vlak pred nosem a za 10min ve meste. Takze pro mne ideal. A Jinak mne teda trochu stve, ze jsem tu pripoutana ditetem, ale asi odsud pryc nepujdu ikdybych mela byt sama s ditetem.

Jako ty vztahy se tu pekne vyhrotily. Pan Hugis je teda pojem. Jak je na Tom vlastne @MILINKA35 . Jako u nas se to prestehovanim s trochu prevzetim odpovednosti taky uplne nezmenilo. Kazdej si jede svoje, ale teda muj chlap si nejak nestezuje nebo netvrdi, ze by mu dite neco bralo.

• načítám...
7611
6.2.23 07:19

@sofie_13579 @TerezkaSt tak jako manžel Huga miluje nade všechno, ale prostě mu ta životní změna nesedí. Nehodlá se vzdát toho, co měl před Hugem, hold ale chodí do kina a do sauny sám :nevim: říkal, ze by se doma zbláznil, ze by to nedal. Ale má nás rád, to jo, jen to prostě hůř kouše. Chlapi jsou v tomhle měkkoty.

• načítám...
1114
6.2.23 09:28

@kambalaka my máme učící věž od craffoxu. Dá se složit i jako stoleček se stoličkou 😁

• načítám...
1738
6.2.23 09:31

@Nikča2020 to je naprosto skvele a Jeste je k tomu ta Tabule ze?

• načítám...
7611
6.2.23 10:04

@Nikča2020 já prave na ni taky koukala, ale chtěla jsem i názor ostatních. Chvalena bývá i Zoody, ale nevím moc v čem je lepší

• načítám...
5616
6.2.23 11:55

Mě poslední dobou připadá, že jenom uklízím :( Aničku vůbec hračky nezajímají. Dostala teď kočárek a panenky- to taky nic. Vyhazuje šuplíky, skříňky a leze úplně všude. Nevydrží sedět dýl jak 2 minuty na zadku. Televize, knížky jí nezajímají.
Největší zábava je lítat a honit se se ségrou. Včera se děti ze požduchovali a Anička mezi ně vlítla a začala je pleskat po hlavě :lol: No u nás je veselo :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100