TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
2.2.23 22:12

@kambalaka tak to je skvělý ze to tak je. Mne to z těch tvých příspěvku přišlo na jednu stranu ze ses z toho nešťastná a když to někdo zmínil tak si manzela začala obhajovat. Ale ty v tom žiješ a ty to víš samozřejmě nejlépe a nikdo nemůže jednat za tebe.
Ale jinak souhlas s tím ze holky si ty chlapi omotaji neskutečné kolem prstu :palec: a hugo už bude starší a budou mít taky svůj svět. Každopádně držím palce :palec:

• Upravit
2087
3.2.23 12:36

@kambalaka teda, ten tvůj chlap, to je něco ☹️ super, že s malým už je to lepší, ale i tak no. Asi jsi už zvyklá, tak ti to třeba tak nepřijde nebo víš, že s tím stejně nic neuděláš. Ty jsi ale silná, ty to zvládneš a časem budou i ty děti jako velcí parťáci a i chlap si bude více užívat jejich pozornost :wink: já myslela, že druhé chtěl on, a to jsi chtěla tedy hlavně ty? Je to odvaha při takovém vztahu, ale chápu te! Držím pěsti

• načítám...
7611
3.2.23 12:50

@Janinac23 já chtěla vzdycky děti dvě. Manžel ze začátku ani jedno, jenže pak viděl lidi kolem nás, jak všichni mají a začal chtít taky, jenže nám to dlouho neslo a až po 4 letech se nám zadarilo přes IVF. No a pak mi řekl, ze by druhé mít nemusel, ale ze je to na mně. Ale jestli fakt chci, tak hnedka, pak už ze ne. No tak jsme do toho šli znovu a zadarilo se hnedka. A teď je z toho nestastnej, ze by nejradši to rozhodnutí vrátil.

• načítám...
2087
3.2.23 12:53

@kambalaka však počkej, věřím že on názor změní a bude rád, že má dvě :srdce:

• načítám...
459
3.2.23 13:10

@kambalaka Moc mě mrzí, jak se k druhému těhotenství tvůj manžel postavil :(. Musíš být fakt silná, když ti valí do hlavy takové věci a ty zachováváš klid, alespoň tak to na mě tedy působí. Drž se. Jinak byt 3kk pro čtyřčlennou rodinu je podle mě úplně ok, všechno se dá přizpůsobit tak, že nikdo trpět nebude :).

• načítám...
7611
3.2.23 13:10

@Janinac23 s Hugem to začalo byt lepší až teď po tom roce. Ono je taky fakt, ze máme ještě psa a ten se musí chodit venčit. Jinak bych se klidně ráno s Hugem sbalila, přijela návštěvy, herničky, nákupáky a vrátila se večer. Ale takto musím brát ohledy i na toho psa :nevim: od doby Covidu není zvyklý být cely dny sám doma

• načítám...
459
3.2.23 13:12

Holky pamatujete některá v prehistorii této diskuze holčinu, která měla v těhotenství odtok plodové vody? Byla hospitalizovaná, v první nemocnici nebyla spokojená s péčí, tak šla do jiné nemocnice. Nejste to některá z vás? Občas si na ní vzpomenu, jestli to vše dobře dopadlo, moc jsem jí to přála. V historii diskuze se mi to nechce hledat…

• načítám...
7611
3.2.23 13:20

@Sissela já si pamatuju jednu, která měla odtok plodové vody, byla hospitalizovaná, ale rozběhly se jí kontrakce, začala rodit, ale miminko bylo ještě hodně malinké. Zkoušeli ho zachránit, ale bohužel po pár hodinách zemřelo. To už ale nepsala sem do diskuze, ale mně soukromě do zprávy. Nevím ale, jestli je to ta holčina, co myslíš ty…

• načítám...
459
3.2.23 14:25

@kambalaka Myslím, že ano, to je mi moc líto, doufala jsem v dobrý konec :(.

• načítám...
motivi
3.2.23 15:39

@Sissela tyjo na to sem úplně zapomněla ale teď se mi to vybavilo. Ale to snad bylo někdy kolem 20tt. :?

• Upravit
7611
3.2.23 16:10

@motivi Jojo, rodila 23+4tt

• načítám...
7611
4.2.23 15:11

My už začínáme dělat dětský pokoj. Zatím je to v úplném začátku, ale aspoň už máme skříňku na hračky, aby se neválely na zemi 😁

• načítám...
6704
4.2.23 15:55

@kambalaka moc hezky :andel: my tam dneska dali 2 poličky a rámeček s fotkami :D

• načítám...
7611
4.2.23 16:04

@Petrussee my už máme koupenou garnýž a ještě musíme závěs a zaclonku. No a pak nás čeká ještě postel, skříň, nálepky na zeď, dekorace a ty všechny věci kolem 😁

• načítám...
2087
4.2.23 19:17

@kambalaka moc krásný pokoj :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky