Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka zajeď si na Stodůlky do centra autosedaček. Jsou tam fakt odborníci a poradí i jaká se hodí přímo do vašeho auta. Je ale potřeba se tam objednat předem. Ale fakt poradí 👍🏻 https://www.centrumautosedacek.cz/ a doporučuji tam jet autem, oni hned vám ji i ukážou, jak dát do auta.
@kambalaka To nechci, nemam na to dobre reference.
Ale dik za tip.
@kajka kajka Tyjo, tak my když jsme tam byli, tak prave na doporučení a byli jsme teda maximálně spokojení a fakt se nám věnovali…
@kambalaka Joo to ja vubec nezpochybnuju, ze se Vam venovali. Jde mi spis o ta doporuceni. Jakou tedy mate?
@kajka kajka my máme už od narození Klippan https://www.baby-centrum.cz/…x-black-grey je do 13kg, tak nám to vydrží, než se narodí Beátka a pak tuto dáme jí a my poridime Hugovi novou. Ale taky nevím jakou a jelikož se v tom vůbec neorientuju, tak zase zavitame do toho centra autosedaček, ať nám poradí
@kajka kajka přidala jsem se na facebooku do skupiny autosedačky bezpečí pro děti. Pánové jsou fakt odborníci, jeden má obchod v Mladé Boleslavi, druhý Prostějov a Ostrava tuším. Manžel brblal, že jedeme z Prahy do Bolky kvůli autosedačce a pak byl naštvanej, že jsme tam nejeli už pro vajíčko 😅 jinak sedačku máme nuna prym. Je skvělá, sedne snad do každého auta, pohodlná, prostor na nohy a má potah, který obsahuje merino látku. Plus má náhradní potah. A zespoda pogumované pásy. A polohování sedačky má vepředu, takže když ti třeba malej usne za jízdy, tak ho můžeš za té jízdy v pohodě položit 😁 jinak na centrum autosedaček jsem taky neslyšela zrovna chválu 😅 jo a stála 13 nebo 14.000,–. Je to dost, ale je fakt skvělá
@Nikča2020 to je uplne mimo muj budget. Nuna je skvela, slysim chvalu vsude, ja koukam spis po hladine do 10 tis. ![]()
@kajka kajka Do 10tis. by mohla být fajn Joie i-spin 360. Nebo je super Joie i-prodigi. Ta teda asi vyjde víc, jak 10tis., ale je až do 23kg. Tak vydrží hooodně dlouho
My máme zopa Carrera sedačku a už měsíc v ní jezdí. Jsem s ní spokojená. polohovaci vysunovací podhlavnik, je rostoucí myslím do 10 let.
@kajka kajka my jsme kupovaly u Autosedačky-RC v Mladé Boleslavy, super přístup, pan pomohl vybrat a zapisovat do auta, sedačku s malou odzkoušet a spokojenost, máme Joie i-Spin 360 a jsme spokojení
cena něco malinko přes 10tis.
@Bobulka28 taky jsme tam právě byli
původně jsme jeli pro joie, ale nakonec jsme brali tu nunu 😄
@kajka kajka my máme joeie spin 360 asi měsíc. Chtěla sem otočnou aby šla i v proti směru i po směru a aby splňovala nějaké ty crash testy. Vybírala sem mezi 3 a tuhle má navíc kamaradka a chválí si ji a i u dalších děti si ji pořídí, takže sem se rozhodla pro ni. Za mě splňuje vše co sem chtěla, dá se polohovat takže tak. pořídili sme kolem 6500,–.
@Nikča2020 taky nám ji pán ukazoval, měla své výhody, ale vzhledem k tomu, že málo jezdíme jsme vzaly tu joie ![]()
My máme tuhle JOIE Stages grey flannel 0–25 kg…a v pohodě, stala 5,5 tisíc..ale my nemáme isofix, takže máme jen pasy, takže točící není
a mám ji teda ještě v protisměru ![]()
Tak Hugísek má očkování na pneumokoky za sebou. Už jsem si říkala, ze to bude na dlouhou dobu vse (máme pneumokoky, meningokoky, hexavakcinu, rotaviry) a na konci měsíce jdeme ještě na očkování MMR (spalničky, zarděnky, příušnice). Toho je, Tyjo 🙈 já teda pak ještě Huga nechám očkovat i na meningokok C a snad už to bude všechno 🙈 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat