TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
10.2.23 08:05

@kambalaka MMR je živá vakcína, tak mě zajímalo, jaký názor má na to vaše doktorka. Ony se ty názory hrozně různí. Co jsem si o tom zjišťovala, tak spousta těhotných to odkládá dětem. No uvidíme, kdy se začneme snažit my a jestli se vůbec povede :lol: :lol:

• načítám...
7611
10.2.23 08:09

@wendelina30 my máme teď to druhé opět přes uměle oplodnění

• načítám...
6651
10.2.23 11:11

@Ráďa 25 Mareček bez teplot vždycky, naštěstí..exem mazeme porad a dobrý, ale doktorka říkala, ze se tím ockovanim muže zhoršit, minule ho měl hodně, tak jsme odložili očkováni :roll: ja nočník ještě nezkousela :D a nechodí vůbec :mrgreen:

• načítám...
7611
10.2.23 12:07

@Petrussee taky teď bojujeme s ekzémem. Máme na to kortikoidovou masticku, vzdycky mazeme 3 dny, zlepší se to s pak se to zas zhorší trochu, tak mažu i Bepanthenem a stridam to. Naštěstí my po očkování taky dobrý. Jednou měl horečku po Bexseru, ale to byl úplně malinkatej

• načítám...
6651
10.2.23 14:22

@kambalaka tak my chodíme každé 2m na kožní a máme namichane masticky, přírodní, tak jsem rada…nechci mu prave dávat ty kortikoidy (není to zdrave), ty přírodní se můžou preventivně, takže když se tím maze, tak dobrý..jednu má hojivou a druhou má, aby se to promastilo ;)..ale to je vždycky lepší a horší no, doufám, ze mu to časem zmizí úplně a nebude to mít navzdycky 🙏 ale nemá to tak hodně a ještě dělám ovesne koupele

• načítám...
7611
10.2.23 14:46

@Petrussee mně se dělají ekzemy taky už od malinka, tak Hugo to má asi po mně. Horší je to v zimě, jak není tolik sluníčka. V létě je ti naopak dobré :nevim:

• načítám...
2085
10.2.23 15:18

@wendelina30 proč to odkládají dětem ty těhotné, to nějak nechápu :D ale teda taky jsem syna ockovala, když jsem byla těhotná s dcerou a Dr nikdy nic neříkal a to je celkem pečlivý a zodpovědný. Nikdy nedává ani dvě vakcíny atd a na vše několikrát upozorňuje

• načítám...
459
10.2.23 20:16

@kambalaka Jak ses ptala na ty učící věže, já si nedávno dělala podrobnou rešerši, tak pár postřehů - Janina z Cukrfree má podobně starého chlapečka a dle svých slov po dlouhém hledání vyhodnotila jako nejbezpečnější učící věž PETINKA (je to slovenský výrobek). Koukala jsem na ní, ale mě tedy moc nevyhovuje, hlavně se mi tedy nelíbí vzhledově :oops:.

Co se týče věže ZOODY (zebra, žirafa…), ty jsou bezpečné hlavně kvůli tomu, že mají vzadu za dítětem 3 bezpečnostní zarážky, zatímco hodně věží - tu Craffox nevyjímaje, má bezpečnostní zarážku jenom 1. U té 1 zarážky se může stát, že dítě šlápne do prázdna a spadne dolů. Snad se to tedy nemůže stát, když si dá člověk pozor, prý je dobré do doby, než se dítě naučí s věží „pracovat“, resp. bezpečně vylézat a slézat, přisunout tu věž např. k lince tou stranou se zarážkou.

Jakou věž jsi nakonec vybrala?

Craffox je fajn s tím stolečkem a tabulí, taky nad ní váhám.

• načítám...
459
10.2.23 20:19

Jinak holky u nás zase řádí nemoc, už jsme týden doma a jsem z toho teda hotová… venku je to vždycky relax a den tak uteče, takhle se snažím malou zabavit doma, ale nějak mi poslední dobou u ničeho dlouho nevydrží, asi je jí to už doma taky dlouhé. Jo a snad jí rostou už i špičáky, vždycky si myslím, že už se zoubkama nemůže být hůř a každý další zub mě přesvědčí o opaku.. zase měla horečky :,(. No a jak má bolavou tu pusinku, najednou si nechce čistit zuby vůbec, už neuspěl ani Bob a bobek :zed:.

• načítám...
7611
10.2.23 20:28

@Sissela já přemýšlím nad Craffox porad, hlavně kvůli tomu stolecku, to se mi líbí. Vím, ze Zoody je asi bezpečnější, ale nemá zas ten stolecek :nevim: ještě se rozmyslim, ale asi vyhraje Craffox. Každopádně Hugi zatím ještě nechodí, jen si stoupá u nábytku

• načítám...
motivi
10.2.23 21:28

@Petrussee to se očkuje zdarma mezi 1.-2. Rokem. Minuly rok nebo trn předchozí prý bylo více případu způsobeným tím Men. C tak prave naše MUDr doporučila naockovat i tohle když už máme to B 🤷‍♀️

• Upravit
motivi
10.2.23 21:32

@Petrussee Nás tady bojuje s ekzémem docela dost jak vidím. U nás je to jak na houpačce ale teda (ťukám) u nás má malá 2 flicky u každého loktu/předloktí takže mazem sudocremem a někdy je to lepší skoro to není vidět a někdy to je rudé.. věřím ze se to časem zlepší i jak bude víc sluníčko :palec: myslím ze hrozné děla strava. Já mám podezření ze ji vaši brokolice ale musím to ještě jednou vyzkoušet jestli se zhorší. A po očkováni ji to taky víc vyskočí nebo když ji rostou zuby. Jakákoliv zátěž organismu no..

• Upravit
7611
10.2.23 21:39

@motivi nám prave taky doporučila meningokok C, když už máme komplet B. A po čem se mu ten ekzem horší - nevím vůbec. Nemám vysledováno. Má ho i kolem pusinky :roll: mažu mu to teď Infadolanem nebo Bepanthenem a když se to zhorší, tak namáznu tema kortikoidama…

• načítám...
motivi
10.2.23 21:53

@kambalaka u nás je teď taková olezla v tváři taky ale To myslím ze je tema mrazama tak ji víc i mazu ksyz jdem ven. U nás na to funguje proste vysusovat když je to červené takže jedem zinek na to a nic mastneho.. :nevim:

• Upravit
6651
11.2.23 07:47

@motivi jo, s jídlem to souvisí, když to nezmizí, tak až bude větší navstivime alergo, ale teď jen pozorovat.. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100